Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 11.02.2011 16:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
http://www.youtube.com/watch?v=e7DJ8inQ6Ko - Bertík lítá bezládlovou mašinu s pádly :-)

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 13.02.2011 13:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Akorád jsem nepochopil, jak to je s tim governorem pro mini. Píšou, že tam chybí určité rozhraní, a v zápětí zase píšou, že bude k dispozici v pozdější době.
Nevíte, jak to myslí, jestli to nějak vymakají a bude to k dispozici i pro nynější mini, nebo udělaj i nouvou elektroniku a současné mini to prostě už umět nebudou?? :roll:

_________________
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.02.2011 15:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
http://www.youtube.com/watch?v=CMLudiilLTw - wow!

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.02.2011 16:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2010
Příspěvky: 884
Bydliště: Martin, Praha
Howking píše:
http://www.youtube.com/watch?v=CMLudiilLTw - wow!

parkinson? ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.02.2011 16:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
pakrinson free bezpádlový systém :-)

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.02.2011 16:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2010
Příspěvky: 884
Bydliště: Martin, Praha
Tak :) jo pjekne to je. Inak už iba dva dni to go do 16.2... Akurát tú 5.1 verziu asi hneď nevyskúšam, pretože sa mi v sobotu rozsypal motor.. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.02.2011 20:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
to já se zařekl, že s logem nebudu lítat (pro jistotu) dokud tam nenahraju 5.1 :)

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 16.02.2011 16:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Jak to je s tou aktualizací??? Je tam nabídnutá za 45 dolarů-někdo tady myslim řikal že bude pro 5.0 zadarmo.

_________________
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 16.02.2011 16:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2010
Příspěvky: 884
Bydliště: Martin, Praha
demolátor píše:
Jak to je s tou aktualizací??? Je tam nabídnutá za 45 dolarů-někdo tady myslim řikal že bude pro 5.0 zadarmo.

Ešte som neskúšal, pretože nejak sa neviem dopátrať k softu do PC verzia 5.1. Cena 45$ tam samozrejme je, pokiaľ by si kupoval soft ako nový - nie upgrade z verzie 5.0, resp. pokial by sa jednalo o upgrade z verzie 3 alebo 4. Predokladam, že po pripojení jednotky tá by mala komunikovať cez web a umožniť download zadara


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 16.02.2011 19:48 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2005
Příspěvky: 2375
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Měl bys stáhnout nový SW pro PC. Poté po připojení zvolíš online update a v nabídce se ti po chvíli zobrazí V5.1

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 16.02.2011 20:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2010
Příspěvky: 884
Bydliště: Martin, Praha
Takže update k updatu: dnes večer sa objavila nová verzia softu k PC 5.1,6, link http://www.vstabi.info/en/V51_software
toto nainštalovať, spustiť, pripojiť helinu. Zapnúť helinu, v menu File, Online update... tu je cely postup
http://www.mikado-heli.com.hk/e-vendo.p ... =3&c=3&p=3
ja som aktualizoval firmware asi pred hodinou, všetko funguje ok. Nemecká kvalita.. :) ale nastavovačky budú neskôr, čakám na nový motor.. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 18.02.2011 10:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Dnes jsem dal dvě baterky na 5.1 .
Je to takový hravější, řekl bych taneční :)
Ještě si zapnu simulaci padel a odpoledne vyzkouším.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 18.02.2011 12:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2010
Příspěvky: 884
Bydliště: Martin, Praha
krtek2k píše:
Dnes jsem dal dvě baterky na 5.1 .
Je to takový hravější, řekl bych taneční :)
Ještě si zapnu simulaci padel a odpoledne vyzkouším.

Čau, a skúšaš aj governor?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 18.02.2011 13:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
ne, mám jive

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.02.2011 9:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.12.2010
Příspěvky: 44
Mám dotaz k instalaci softu 5.1.Postupuji podle video návodu.Dostanu se do okna kde se zobrazuje sériové číslo,nabídka softu.Označím soft 5.1 a podle návodu se má kliknout na tlačítko info. Má se otevřít další okno ve kterém se zkopíruje seriové číslo a postupuje se dále k nákupu. Mě se ovšem toto okno neotevře,kliknu na tlačítko info a nic se neděje.Neví někdo kde je chybka? Momentálně je instalován soft 4.20.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz