Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1827 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 19.06.2016 13:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2009
Příspěvky: 3278
Bydliště: Praha 6
Bezva, vyřešil jsi to :-)

_________________
TREX 450PRO MB, TREX550HCX, TREX600BD, Futaba TF8G, T7C
http://relax450.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 19.06.2016 14:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
V "normal" (RATE) modu gyra je treba vrtulku mechanicky vytrimovat aby se ve visu nikam neotacela. Dela se to posunem serva po trubce (pokud je to mozne) nebo zmenou delky tahla servo/vrtulka.
Pokud ti vrtulka uhyba pri prudke zmene kolektivu, tak je to nejslise jeji malo ucinnosti. Pripadne i malym ziskem gyra.
U T450 jsem vrtulku nikdy nenaucil poslouchat podle predstav, dokud jsem nedal listy 61mm dlouhe a neroztocil rotor minimalne na 3 tisice otacek. To ty urcite netocis, uz vzhledem k tem letovym casum co uvadis.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pon 20.06.2016 20:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
Mám problém, vrtulník za letu jakoby kulhá i když letí po přímce, problém jem našel, stačí kouknout na video, na videu jen hýbu kolektivem, přesto právé servo lítá jak blázen, dával jsem pozor abych nehrabal do křidýlek.
https://youtu.be/XZcU0jw8YIw
A ted kde je problém?
Vadné servo? Beasta jsem dal do továrního nastavení a znova napípal, přesto servo chodí jak je vidět na videu.
Nechce se mi hned kupovat serva, tak bych rád věděl jestli to už někdo neřešil.

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pon 20.06.2016 20:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2008
Příspěvky: 1643
Bydliště: Kralupy n.vlt
Obrázky: 13
Začátečník aby Ti radil :lol: .Prohoď serva v přijimači a bude jasno jestli je to servem.Koukni taky na servo monitor ve vysilači(potenciometr na kniplu)ale to by šmajdaly všechny modely.
A vyměň si taky to očko na cyklice nebo vypadne :D

_________________
T8FG-maxiRicco,Trex 450,550,LA SNIPER II,f3k Thowt,E revo,SUMMIT
http://dagx.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pon 20.06.2016 20:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
servo monitor ti je k prdu, do beastu jdou signály z přijímače ve tvaru H1 a ne CCpM,
serva můžu zkusit prohodit.

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2016 12:22 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 13.5.2015
Příspěvky: 78
To jooo 8O vůle jak na Zetoru :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2016 20:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
díky za reakci, fakt podnětná, akorát je tu háček servo vůli nemá

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2016 20:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 13.5.2015
Příspěvky: 78
Servo né, ale očko táhla na cyklice. To že bys to měl vyměnit než ti to za letu vyskočí moc od věci nebylo ... :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2016 21:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
díky za druhý podnětný příspěvek, opravdu mně posunul dál

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 5:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 13.5.2015
Příspěvky: 78
Tak když už seš tak podrážděnej, tak že si nám ty podal podnětnou zpětnou reakci, zda si zkusil prohodit v Beastu ty serva a zjistil jestli to dělá servo nebo výstup z Beastu ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 14:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 39
Bydliště: Praha
ja mel to samy,
musel jsem znovu nastavit parametr G (stred serv),
rychla kontrola, parametr A, mala dioda u A blika,deska cykliky musi byt v rovine,pokud ne tak je hnutej stred serva.

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 18:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha
pokud neodeslo servo, tak znova nastavit G,
vypada to,ze paka neni v pravem uhlu k servu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1827 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz