Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1827 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 09.02.2014 12:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
Som ja ale :D, treba dlhsie podrzat tlacidlo na beaste, uz to slape :mrgreen:

Teraz neviem aky mix mam nastavit-menu H, cervena LED na 120 stupnov ?

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 09.02.2014 14:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
No sam si s tym rady veru nedam, je tu niekto z LM a okolia co by mi s tym pomohol ? Samozrejme nie zadarmo :)

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 09.02.2014 16:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6346
Bydliště: Dubai, UAE
Kdyz se ti neozve nikdo tady na foru, tak to zkus na RC Portal.sk tam chodi hodne vrtulnikaru ze Slovenska.
http://www.rcportal.sk

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: stř 03.06.2015 22:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 1340
Bydliště: Praha Barrandov
Nevíte kde najít tabulku serv a jejich frekvencí? Na stránkách Beastx.com jí nemůžu najít a dříve tam byla.

Druhý dotaz mám praktický, při visu a letu se mi lehce pohupuje Protos přes výškovku ale opravdu jen lehce.
Když posunu baterku dopředu, tak to je horší, filtr na „delfína“ to neřeší, tak nevím, může to být těžištěm?
Mám ho trochu těžkej na ocas.

_________________
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: čtv 04.06.2015 4:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
http://www.beastx.com/deu/servoliste.php nahoře si vyber verzi.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 14.07.2015 7:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 76
Bydliště: Praha
zdar vsem,
mam problem s Beastem. Prvni pripojeni je ok ,kalibrace, pak se rozsviti modra.
A pak staci jen trochu pridat plyn aniž by se rotor otocil a znova kalibruje. Pokud se mi podari odstartovat tak funguje bez problemu.
Baterie nabita ,serva jdou lehce.
dik za postrehy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 19.07.2015 14:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 76
Bydliště: Praha
záhada vyřešena. Potvrzeno, regl,byť se může zdát ,že mu nic neni ,ale je.
G.


Naposledy upravil gobi dne ned 19.07.2015 15:17, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 19.07.2015 14:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.5.2009
Příspěvky: 1077
Bydliště: Nelahozeves
A proč nenapíšeš co to bylo, takhle ten příspěvek má informační hodnotu nula.

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 18.08.2015 12:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2014
Příspěvky: 65
Dobrý den chci se zeptat zda někdo neví zda se dá microbeast v2 upgrade na verzi v3 ? Děkuji moc doufám že někdo s tím má zkušenosti .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 18.08.2015 12:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 206
dá,je k tomu ale potřeba usb interface

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3 all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 18.08.2015 12:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6346
Bydliště: Dubai, UAE
jfilip47 píše:
Dobrý den chci se zeptat zda někdo neví zda se dá microbeast v2 upgrade na verzi v3 ? Děkuji moc doufám že někdo s tím má zkušenosti .


Vsak jsem to psal do SZ :wink:

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 18.08.2015 14:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2014
Příspěvky: 65
Nebyl by nekdo tak hodnej a neměl by interface doma dohrál by mi nový software v3 ? Děkuji moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: stř 19.08.2015 12:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 365
Bydliště: Plzeň, CZ
jfilip47 píše:
Nebyl by nekdo tak hodnej a neměl by interface doma dohrál by mi nový software v3 ? Děkuji moc


Odkud jsi? Nemáš to v profilu ...

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pát 10.06.2016 21:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 13.5.2015
Příspěvky: 78
Tak už kolegové nevím co dělám špatně :roll:

Pořídil jsem na mou 450 místo stabilizace Align 3G => která zlobila
konec vlákna zde: http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=107&t=33174&hilit=microbeast&start=870
Microbeasta stím že se zbavím daného problému s nefunkčnim servem vrtulky.

Microbeast nainstalován místo 3G na heli. Správně připojen (několikrát kontrolováno pomocí manuálu). Beast se po zapnutí inicializuje. Vše proběhne jak má. Ukáže se verze firmwaru 3.x.x, připojí se vysílačka na přijímač a Beast ukáže v jakém mode je gyro a nastavení jeho zisku. Serva cykliky sebou 3-4x cuknou a nastaví se do své pozice. Do všech menu stabilizace se tlačítkem dostanu, ale OPĚT jako u 3G nemohu kniplem vrtulky měnit nastavení daných menů. mohu páčkovat do leva do prava a LED se nezmění.
Když nejsem v menu, tak kolektiv běhá, jak pith tak klonění a klopení (serva pracujou). Když hýbu stabilizací tak taky. Jen vrtulka zase mrtvá, ale o proti jendnotce 3G se hýbe vrtulka aspoň když otáčím Beastem. Na 3G byla mrtvá plně. Prostě jediné co neběhá je výchylky serva vrtulky pomocí kniplu a pomocí kniplu nastavování v menu.

Microbeast samozřejmě v základnim menu nastaven na STANDARTNÍ přijímač, připojen tak jak má být. Ve vysílačce žádnej mix kolektivu. Nastaveno 1servo.
Zkoušel jsem zvýšit ve vysílačce výchylky kanálu vrtulky za 100 na maximum 150, NIC.
To je jediná rada v manuálu Beasta při nefukčnosti nastavování menu pomocí kniplu vrtulky.

Chodit to ale na 100% musí. Psal jsem před koupí jednotky přímo do německa na suport BeastX a ptal se na funkčnost mezi jednotkou a Walkerou 2801 PRO a bylo mi odpovězeno kladně, že při připojení jako standartní přijímač nebude problém.
Na trubce jsem našel i video, kde týpek lítá s helinou na který je Microbeast a má vysílač Walkera 2801 PRO.

Fakt netuším kde je sakryš problém ... už jsem z toho nešťastnej ... nemá někdo nějaký nápad :?


Naposledy upravil RonyV dne sob 11.06.2016 7:27, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pát 10.06.2016 22:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6346
Bydliště: Dubai, UAE
Kdyz do prijimace do kanalu vrtulky pripojis servo, chodi ?

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1827 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz