Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1827 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 122  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pon 21.06.2010 18:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Dobrý den pánové.

Na trhu se objevilo nové bezpádlo Microbeast. Nějaké zmínky o něm už jsem viděl i od zdejších mazáků, ale téma o něm ještě není. Z oficiálních materiálů a zahraničních fór jsem vyčetl následující výhody:

-vynikající funkčnost
-snadné nastavování
-nízká cena (140€) zde na Freakware

Bezpádlo už mně nějakou dobu láká, jako čerstvý inženýr si chcu udělat radost, a tohle konkrétně vypadá opravdu výborně. Vzhledem k relativní novosti bych však rád slyšel vaše případné zkušenosti, než to pořídím. Konkrétně mi nejsou jasné 2 věci:

-Na shopu který uvadím je prý relativně vysoké poštovné, ale nevím to určitě protože němčinou moc nevládnu a na té stránce jsem to prostě nenašel. Nevíte náhodou kde jinde to sehnat? Když se to vyrábí "za humny" tak by to snad mělo být přístupné i někde jinde...
-Potřebuju k tomu nutně USB-interface, nebo je to jen pro nahrávání firmwaru a pokročilé nastavení?

Předem díky za jakékoliv rady, zkušenosti, podněty nebo připomínky...


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.06.2010 19:12 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2005
Příspěvky: 2367
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Vzhledem k mladosti tohoto systému funguje bezvadně. Mém ho momentálně ve 450PRO a nyní druhý kousek čeká na montáž to 600. Nastavení je velice jednoduché za použití vysílače tlačítka a diod na jednotce a kartičce s instrukcemi. PC ani kabel není potřeba. Kabel je nutný pouze k případnému upgradu.
Co se týče ocasního gyra tak to chodí velice dobře a přirovnal bych jej ke gyrům řady GY-611, LTG-6100 apod. A chování na cyklice je také velmi příjemné, nepozoruji ani žádné prodlevy v řízení.

Zde je jedno video ze záletu, je to asi 4 nebo 5 start.
http://www.youtube.com/watch?v=EKHpfrtJRBs

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.06.2010 19:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2007
Příspěvky: 2095
Mel jsem pujcene T700 s timto systemem a maximalni spokojenost. Docela bych i rekl, ze Mikadu slapou na paty a hlavne ta cena neni vubec adekvatni k vysledku, pokud bych to tak bral, tak by 3g muselo byt maximalne za 1000Kc. Uz jsem ho taky objednal, ale dodani je 2-4 tydny.

A gratulace k ING :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.06.2010 22:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Z Freakware jsem si ho taky objednával. Doprava 9,90 Euro. Takže v pohodě. Přišlo mi to za cca 3 týdny od objednání a zaplacení. Placeno přes Pay-Pal.
Co se funkčnosti týče, byl jsem velmi mile překvapen jak to funguje. Nastavení po pochopení logiky vývojáře je velmi jednoduché. Tak na deset minut. Velká výhoda je, že je třeba v jednom kroku nastavit výchylku cykliky na 6°. Elektronika si přitom ošahá výchylku kniplu a výchylku serva. Podle toho pozná poměr přepákování a řekne jestli je to v pohodě a nebo ne. Align hlava ze 3G ( 450 PRO ) je jen tak tak na hraně. Po nastavení na stole jsem potřeboval jen tři krátké lety k donastavení zbytku a bylo hotovo. Řízení je přesné, bez zpoždění a není "gumové" jako u některých systémů. Za ty peníze není důvod kupovat dneska něco jiného. Fakt to funguje super. Jen jedna nevýhoda, neumí to H1. Takže majitelé Rapíků mají smolíka.
Měl jsem možnost se seznámit důkladně s Gyroboty, 3G a krátce s Rondem. BEASTX je o třídu jinde, někde funkčností, někde jednoduchostí nastavení.
USB interface není pro běžný provoz potřeba. Nastavuje se podobně jako 3G tlačítkem a vysílačem.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.06.2010 22:27 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2005
Příspěvky: 2367
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
pkotatko píše:
Jen jedna nevýhoda, neumí to H1. Takže majitelé Rapíků mají smolíka.


Netestoval jsem to ale podle manuálu by to mělo umět. Parametr I-LED zhaslá by mělo být mechanické mixování alias H1

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.06.2010 22:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Aha, máš pravdu. Nějak jsem to přehlédl. Obrázky jsou jen u 90°, 120° a 140°. :D :D
Takže beru zpět. Beastx nemá chybu žádnou a umí i mechanický mix. Teda podle návodu. :D :D

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.06.2010 23:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Tak super. Mockrát díky za rady, video i gratulaci :wink:

Původně jsem uvažoval o Turnigy V-Bar 600 z HC, což je přelepený jakýsi SJGD FS600, který podle všeho není vůbec špatný. Když jsem ale objevil jen o něco dražšího Microbeasta, na kterého navíc pějete takovou chválu, tak nebudu škudlit a pořídím ho.

Kdyby jste došli ještě na nějaké postřehy tak se ozvěte, já jsu z těch co moc špekulujou a málo lítají, takže čím víc toho načtu, tím víc jsu spokojený a tím líp se mi pak lítá=) S hlavou uvidíme, první jen upravím pádlovou hlavu (místo flybaru dám páky mixéru), a nad pořádnou hlavou zatím pošpekuluju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.06.2010 6:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.6.2008
Příspěvky: 694
Bydliště: Valkeřice - okr. Děčín
http://modelhobby.sk/product_info.php?c ... _id=104587

tady ho máš ze slovenska s přeloženým návodem

_________________
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.06.2010 7:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Nevím, ale mě to Turnigy bezpádlo nějak moc nápadně připomíná Rondo.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010 11:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
Treba k tomu aj nejaku lepsiu vysielacku?
Ci by stacila aj taka zakladna, co mam ja? :lol: FF6EXP

Co tato bezpadlova hlava?
http://cgi.ebay.com/MicroHeli-Flybarles ... 563d649120
Slapalo by to spolu?

To len pre info do buducnosti...8)

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010 11:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.6.2008
Příspěvky: 694
Bydliště: Valkeřice - okr. Děčín
já kupoval akorát tohle:
http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=5506

http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=5474

_________________
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010 12:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Kenny McCormick píše:
Treba k tomu aj nejaku lepsiu vysielacku?
Ci by stacila aj taka zakladna, co mam ja? :lol: FF6EXP

Co tato bezpadlova hlava?
http://cgi.ebay.com/MicroHeli-Flybarles ... 563d649120
Slapalo by to spolu?

To len pre info do buducnosti...8)


Na to stačí i uplně nejjednodušší rádio které zvládne vrtulník, mixuje to totiž samo a má to i zabudované expa :) A ta hlava si myslím že by měla sedět.

Já o hlavě taky zatím přemýšlím, první ale plánuju tuhle přestavbu z normální hlavy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010 12:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2007
Příspěvky: 528
Bydliště: Praha, Kunratice
Mám to v T-Rex 500. Úprava hlavy alá Řešátko - Telink. Nastavení je opravdu jednoduché a funguje to dobře. Konečně dobře fungující věc za cenu trošičku lepšího gyra.

_________________
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010 12:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
S FF6 nebudeš mít problém. Expa Beast sice neumí ale i tak si mixuje všechno sám.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010 13:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.6.2008
Příspěvky: 694
Bydliště: Valkeřice - okr. Děčín
podle toho jak mi to vysvětloval madbox tak expa tam jsou, pouze na expert nebo radio nastavení tam nejsou

_________________
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1827 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 122  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz