Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 375 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 31.10.2011 17:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 118
Bydliště: Příbram
Obrázky: 14
Gattor píše:
co to znamena natoceni cykliky o 90 stupnu a jaktoze se to projevovalo jen nekdy a po vypnuti/zapnuti baterky to prestalo?


Promin nechtel jsem udelat zmatek, jen jsem si odpovídal na svoji predchozi otázku (pon 10. říj, 2011 17:56) kterou jsem pokladal výše a na kterou jsem nasel odpoved jinde, netýkalo se to onoho problému s Fly.

_________________
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2012 10:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 210
Bydliště: Boskovice
Zdarec, nainstaloval jsem Flymentor 3D na Griffina a pořád mi ujíždí servo na ocase v Heading Hold módu a už fakt nevím co s tím :( Jinak vše funguje výborně.
Prosím o radu viz. video: http://files.uloziste.com/0fcf0e7ef3489 ... tor_3D.wmv
díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2012 11:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 118
Bydliště: Příbram
Obrázky: 14
Kady píše:
Zdarec, nainstaloval jsem Flymentor 3D na Griffina a pořád mi ujíždí servo na ocase v Heading Hold módu a už fakt nevím co s tím :( Jinak vše funguje výborně.
Prosím o radu viz. video: http://files.uloziste.com/0fcf0e7ef3489 ... tor_3D.wmv
díky


A kdy Ti ujíždí, když to zinicializuješ, nebo při letu??

_________________
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2012 11:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
Zkusil bych to polehounku odlepit ze zeme. Ve vzduchu se to muze chovat jinak nez na stole. :wink:

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2012 12:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
Presne tak ako vravi kolaCZek. Na lacnych gyrach v HH mode to vzdy na zemi do niektorej strany ujde ale vo vzduchu to je uz v pohode. Proste jemne odlepit od zeme (ak sa bojis tak daj kriz) a uvidis co to bude robit potom.

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2012 14:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 118
Bydliště: Příbram
Obrázky: 14
Pokud Ti vrtulka po zapnutí ujíždí k jedné straně je to celkem běžný projev, po roztočení se to srovná

_________________
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2012 14:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 210
Bydliště: Boskovice
Díky moc, až se trochu uklidní vítr, tak to prubnu a dám vědět :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2012 17:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2011
Příspěvky: 210
Bydliště: Boskovice
Tak jsem nevydržel a vítr nevítr šel Griffin do vzduchu. Na to moje polétání super záležitost. Občasná drobná korekce směrovky je samozřejmě nutná, ale jinak to chodí jako hodinky :) Díky moc za popošťouchnutí :D Mělo by to chodit i vzhůru nohama, tak aspoň nepodřu podvozek :wink:

Hitec Aurora 9, Aero Fly Proffesional Deluxe, Katana S 120E, Radian PRO, Griffin 450


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2012 1:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2008
Příspěvky: 297
ahoj,

tak jsem si chtěl helinu s flymentorem napípat do graupnera. bohužel jsem to nedal. když v rádiu nastavím heli model, tak se to chová stašně - podle všeho se tam perou mix z rádia s mixem ve flymentoru. nenašel jsem ale možnost ten mix na rádiu vypnout.
když to nastavím jako letadlo, tak se to chová dobře - deska cykliky se hýbe na povely z rádia jak má. i stabilizace s tím hýbá správně. nicméně není spojený plyn s cyklikou - takže plyn sice přidávám, ale nejde mě nahoru ta destička. když tam dám obyčejné gyro, tak to po napípání do rádia jako heli šlape jak má.
netušíte prosím, jak to nastavit?

díky

luc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2012 11:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 94
máš v Tx nastaveno ovládání cykliky 1. servo.Tj jedním servem?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2012 12:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2008
Příspěvky: 297
Trias píše:
máš v Tx nastaveno ovládání cykliky 1. servo.Tj jedním servem?


jojo mám. dnes jsem zkusil vrátit původní rádio. flymentora jsem nijak neresetoval, to původní rádio také ne. v té konfiguraci to lítalo a teď - chová se to úplně stejně jako s novým - cyklika se naklání na povely jak má. je vidět, že to i stabilizuje. při přídání plynu se ale ta deska cykliky nezvedá. točí se motor a nic víc. jak na starém rádiu, tak na novém. když tam dám obyčejná gyro a nechám to vše na rádiu, funguje to. tušíte prosím?

díky

luc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2012 14:27 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.10.2010
Příspěvky: 20
Ahoj
to je jednoduchy, jak tu ctu tak pises ze mas vybranej program pro letadlo, to je blbost, musi to bejt vrtulnikovej program s ovladanim jednim servem cykliky a vsechny mixy, reverzy vypnute a pak bych se zameril na stranku 12 originalniho navodu, u zapojeni serv je cervena hvezdicka s upozornenim na zmenu zapojeni, jestli se to netyka tveho radia.Ale to ze se ti nezdviha kolektiv s plynem je dany vyberem spatnyho programu a nebo pripojeni serv.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2012 16:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2008
Příspěvky: 297
Skrblik2 píše:
Ahoj
to je jednoduchy, jak tu ctu tak pises ze mas vybranej program pro letadlo, to je blbost, musi to bejt vrtulnikovej program s ovladanim jednim servem cykliky a vsechny mixy, reverzy vypnute a pak bych se zameril na stranku 12 originalniho navodu, u zapojeni serv je cervena hvezdicka s upozornenim na zmenu zapojeni, jestli se to netyka tveho radia.Ale to ze se ti nezdviha kolektiv s plynem je dany vyberem spatnyho programu a nebo pripojeni serv.


i na program heli. no zkusim to celý ještě project.
díky
luc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 25.03.2012 16:42 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.10.2010
Příspěvky: 20
No tak potom zbyva jedine spatne zapojeni.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 25.03.2012 17:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2008
Příspěvky: 297
Skrblik2 píše:
No tak potom zbyva jedine spatne zapojeni.


pořešeno. vzít flymentora a zapojit dle návodu do jednotky do flymentora. dráty z flymentora zapojit do přijímače tak jak to popisují pro JR. akorát prohodit 1 a 6. pak to maká super.

luc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 375 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz