Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Governor Align RCE-G600
PříspěvekNapsal: stř 03.06.2009 19:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2009
Příspěvky: 249
Bydliště: Liberec
Ahoj, nemáte někdo český návod na Governor Align RCE-G600, díky moc.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 0:30 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2009
Příspěvky: 54
Bydliště: Jevíčko
Taky by se me hodil


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 1:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
ten anglicky je velice jednoduchy a srozumitelny....
co potrebujes vedet?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 9:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2009
Příspěvky: 54
Bydliště: Jevíčko
malcomx píše:
ten anglicky je velice jednoduchy a srozumitelny....
co potrebujes vedet?

Jen uvazuju o jeho koupi a chtel jsem se na nej podivat


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 10:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.6.2008
Příspěvky: 694
Bydliště: Valkeřice - okr. Děčín
mám ho doma novej nevyužitej, pokud bys chtěl tak se ozvi, přestavuju novou 700 na elektriku tak je k mání

_________________
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 10:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
navod neni potreba.

1) zapojit draty do prijimace
2) kanal "zisku" nastavuje otacky a zapina governor, pod 50% je vypnuty (sviti cervene) nad 50%(zelena) reguluje otacky (konkterni hodnoty jsou v ang. tabulce)
3) pokud je plyn pod 30% je governor vypnuty bez ohledu na "zisk"
4) dat plyn dolu (volnobeh) a podrzet 3s tlacitko, zacne blikat, dat plny plyn
5) pokud je magnet pod cidlem musi LED zhasnout
6) jeden magnet severnim polem nahoru, druhy jiznim polem nahoru

Krivky pro plyn nastavit jako by tam governor nebyl (kdyz upadne cidlo prepne se na krivky)

Funguje bez problemu a dokonce ma pomaly prechod, takze pri prepnuti let. rezimu nekopne

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 11:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2009
Příspěvky: 54
Bydliště: Jevíčko
Dekuju ti a jeste jeden maly dotaz. Prosim te vyzaduje jeste dalsi kanal?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 12:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6346
Bydliště: Dubai, UAE
Jasně. Pro ovládání zisku. U spalováku budeš potřebovat 7 kanálů.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2010 13:11 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.6.2009
Příspěvky: 54
Bydliště: Jevíčko
pkotatko píše:
Jasně. Pro ovládání zisku. U spalováku budeš potřebovat 7 kanálů.


Ještě jednou dík


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Governor Align RCE-G600
PříspěvekNapsal: čtv 17.04.2014 14:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1194
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Chtel jsem se zeptat zda je mozne nepripojit ten sedmej kanal jelikoz radio mam pouze 6ch. Bude to fungovat kdyz nastavim krivky . Pod 50% plynu by byl vypnuty a nad 50% by se nastavili jiz konkretni otacky ? Netusim jak to totiz funguje. V radiu by potom byla klasicka krivka napriklad 90-80-90 v idle2 a 0 - 50 - 90 v idle1

jak by to potom bylo na nastaveni pokud bych chtel mit pri fukcnim governoru napriklad 1800RPM na rotoru samozrejme s plynem nad 50%


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Governor Align RCE-G600
PříspěvekNapsal: čtv 17.04.2014 18:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
Ne. Potrebujes 2 kanaly pro governor. Leda bys mel gyro co nepotrebuje kanal pro zisk...

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Governor Align RCE-G600
PříspěvekNapsal: pon 10.11.2014 17:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 10.11.2014
Příspěvky: 59
Zdravím, tak nějak nechápu uplně to nastavení. Jestli tomu dobře rozumím, tak zisk governoru nastavuje otáčky. Tím pádem to chápu tak, že když nastavím třeba 80% budou otáčky na rotoru podle tabulky v manuálu pro Futaba PCM cca 2400. Ale nějak mi nejde do hlavy jak to udělat, abych měl pro každý letový režim otáčky jiné. Já používám pro Idle1 pomocí křivky otáčky nižší (45-50-65-75-85) a pro Idle2 (3D) zase otáčky vyšší (100-90-65-90-100). Vysílač používám Futaba FC18 V3 Plus. Má s tím někdo zkušenosti jak nastavit různé konstantní otáčky pro každý letový režim zvlášť??

Předem díky za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Governor Align RCE-G600
PříspěvekNapsal: pon 10.11.2014 17:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.10.2007
Příspěvky: 1194
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Ja mam za to, ze se to bude chovat stejne jako krivka, akorat na jinem kanalu. Tak ze na idle1 mas krivku treba 70,70,70,70,70 a nejake otacky a na idle budes mit krivku 90,90,90,90,90 ktera ma otacky vyssi. Pouze to ale urcujes tim ziskem podobne jako na gyru na kanalu 5. Tam mas taky pro kazdy letovy rezim moznost nastavit jinou hodnotu zisku. Pro ten govik to mas akorat nastaveno na kanale 7 coz je vlastne dalsi prepinac.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Governor Align RCE-G600
PříspěvekNapsal: pon 10.11.2014 17:47 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 10.11.2014
Příspěvky: 59
Nejsem si zrovna jistý tím, že u vysílače FC18 V3 je možnost nastavení zisku gyra pro každý letový režim zvlášť nebo se pletu? Já použivám zisk gyra pro všechny letové režimy stejný.

K tomu governoru - teprve ho budu do vrtulníku dávat, takže mám opatřit kanál 7 dvoupolohovým přepínačem, kterým budu governor zapínat/vypínat? Já používám přepínač i pro zisk gyra(normal/HL)
Pokud bude governor tedy zaplý, tak křívka plynu, kterou mám nastavenou pro idle1 a idle2 na chod motoru nebude mít vůbec vliv a pokud governor za letu vypnu, tak se motoru bude řídit nastavenou křivou?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Governor Align RCE-G600
PříspěvekNapsal: pon 10.11.2014 19:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
davos007 píše:
K tomu governoru - teprve ho budu do vrtulníku dávat, takže mám opatřit kanál 7 dvoupolohovým přepínačem, kterým budu governor zapínat/vypínat?


Taky možnost, ale lepší je nějakým mixem hodnotu navázat na letový režim. Pokud to nejde, tak alespoň nastavit na obě hodnoty governor zapnutý, ale na jiné otáčky.

davos007 píše:
Pokud bude governor tedy zaplý, tak křívka plynu, kterou mám nastavenou pro idle1 a idle2 na chod motoru nebude mít vůbec vliv a pokud governor za letu vypnu, tak se motoru bude řídit nastavenou křivou?


Ano, s výjimkou - pokud klesne plyn pod 30 % tak se governor vypne, takze v autorotaci se nemusí vypínat.

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz