px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1838 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 119, 120, 121, 122, 123
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pon 08.01.2018 11:19 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 80
Bydliště: Praha
Ano, DR,Expa,Servo Travel vse v radiu jak ti to bude vyhovovat.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pon 08.01.2018 16:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 378
Bydliště: Plzeň, CZ
Asi bych v radiu volil jen EXPA.
Ostatní si nastav v jednotce. A popř. křivkou PITCH v radiu v letových režimech.
Nepoužil bych DR a už vůbec ne Servo Travel nebo podobne omezeni drahy serva v radiu.

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: pon 08.01.2018 20:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 31.8.2016
Příspěvky: 145
Jo to sem měl v plánu nastavit jenom trochu expa.Jinak to upravovat nepotřebuju.
Zkusim teda zvolit možnost "přes vysílač" a nastavit si to v radiu podle sebe.
Dík za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: sob 27.10.2018 21:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.3.2012
Příspěvky: 5
Ahoj, používám microbeasta na Ricco a trošku mě znepokojilo, že při přidání kolektivu se cuka servo vrtulky. Je to chyba nebo je to schválně? https://youtu.be/-5ECf2lelF8
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 28.10.2018 12:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2008
Příspěvky: 1770
Bydliště: Kralupy n.vlt
Obrázky: 13
Já Ti neporadím ale nevypadá to jako nějaké cukání.Spíš jako by bylo servo vrtulky přimixované ke kolektivu.Reaguje plynule na pohyb kolektivu i na jeho rychlost. Napadá mě jen nějaká chyba v nastavení nebo zapnutí nějaké pomocné funkce letového režimu...... Jestli mikrobeast něco takového umožňuje tak by to chyba být nemusela.Ale to vážně nevím.

_________________
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 28.10.2018 12:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.3.2012
Příspěvky: 5
Díky za reakci. Právě si nejsem vědom že bych nějaký mix nastavoval ani že by tuto funkci microbeast měl, proto se tu snažím zeptat zkušenějších.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: ned 28.10.2018 14:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 378
Bydliště: Plzeň, CZ
Budes mit zapnuty revomix v jednotce.
Je to v Parametr menu polozka F. Nastav to na ruzovou barvu. To je off. Pokud mas tedy firmware 3.xx.

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
PříspěvekNapsal: úte 30.10.2018 21:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.3.2012
Příspěvky: 5
Díky za vynikající odpověď. Ano bylo to tím parametr menu f. Díky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1838 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 119, 120, 121, 122, 123

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz