Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: ned 01.02.2015 15:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.9.2013
Příspěvky: 20
Potřeboval bych poradit jaký regulátor dát do mého protose 500.Osazení je cyklika sawox sh1250mg vrtulka sh1357 motor je scorpion hk 30-26 1000kvmozná mvvs6.5. bezpadlo je demon mam tu na výběr align rce-bl70g nebo phoenix icelite75 a další možností je hacker x70 ten je setový z loga 400


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 8:24 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4401
Bydliště: Brno
Obrázky: 8
Používám setový YGE 80. Spokojenost :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 8:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
Zajímavý by mohl být tento Hobbywing. Na RCgroups si ho dost chválí, dle toho testu je srovnatelný s Kontronikem, cena je mírná, a má BEC 10A trvale / 25A špičkově. To je pro helinu důležité.

50A verzi jsem si nedávno objednal do 3m letadla, měl by každou chvíli dorazit.

A kdoví, jestli by ti tam nepasovala i ta 50A varianta? (50/75A, BEC 7/15A) Nevím kolik takový Protos žere. :?:
Tady je porovnání obou:
http://www.hobbywing.com/product_show.asp?id=307

Hobbywing se prodává i na HK, ale někteří tam vyslovili pochybnost, že je to originál. Já ho objednal z Banggood za 48$.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 11:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Problém je, že do protose se regl strká do rámu pod baterku. Pokud se spokojíš s tím, že ho dáš jinam, tak určitě můžu toho hobbywinga jen doporučit. Chce to porovnat rozměry, jestli se pod baterku do rámu vejde , nebo ne.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 12:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1880
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Já mám YEP 100A a mám ho položený na dně rámu jakoby za motorem

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 15:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.9.2013
Příspěvky: 20
Ten doporučovaný regulátor vypadá moc dobře ale leží mě na stole 3 regulátory napsané už dřív a jen se rozhoduji mezi nima.????


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 16:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
pitrsan píše:
Ten doporučovaný regulátor vypadá moc dobře ale leží mě na stole 3 regulátory napsané už dřív a jen se rozhoduji mezi nima.????

Jejda, máš pravdu. Toho jsme si nikdo asi nevšimnuli že vlastně vybíráš ze tří které máš :oops:
Z těch tří bych volil phoenix icelite75. To je tutovka a funguje super. Jen se koukni, kolik proudu dává jeho BEC (nebo budeš mít přijímačovky?) a zvaž jestli ti to uživí tvoje serva. Případně pro klid bych doporučil dát externí dostatečně silný BEC. Align regl - na vrtulník ne, je známé že má hodně špatný governor. Hackera neznám.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 17:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Woito, neblázní, přijímačovky do Protose, :-D to z toho chceš udělat tank?

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 19:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
pheek píše:
Woito, neblázní, přijímačovky do Protose, :-D to z toho chceš udělat tank?

No máš pravdu, já jen že některý z těch reglů dávají sakra málo proudu a to je problém. Tak potom externí BEC, ale asi jediná správná cesta je dát regl se slušným BECem. Baterky jsem ani neradil tam dát, jen jsem se ptal jestli je tam náhodou nemá, protože občas se najde nějaký paranoik nebo staromilec, co je dává všude.
Ty baterky fakt do Protose ne-e, já je nemám vůbec nikde, ani ve 3,5m éru jsem je neměl. Jediná výjimka byl T-Rex700, to už mě jímala hrůza, tak tam jsem dal A123 (měl jsem je zrovna odněkud vyndané).

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 20:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
V pohodě, já to bral ve srandě. Pokud někdo chce, tak ať si je tam dá. Ale to přijde o příjemně lehkou heli.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: pon 02.02.2015 20:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Pokud jde o výběr regulátoru z toho co tu nabízíš, tak bych šel taky do phoenix icelite75.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 9:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.1.2015
Příspěvky: 5
Taky uvažuji o hobbywing. A nemusí být v rámu. Jen jestli ho upevním někde k rámu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 9:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Protos píše:
Taky uvažuji o hobbywing. A nemusí být v rámu. Jen jestli ho upevním někde k rámu.

Připevnit na Protose něco k rámu je problém, podle mě není kde. Jediná možnost je dát regl do prostoru pod hlavní kolo, tedy pokud tam už nemáš přijímač a nebo stabi. Ale zase se musí dát mimo díru na povolení šroubku hlavní hřídele :)

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 10:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1880
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Klidně může být pod hlavním ozubeným kolem, šroub povolíš pomocí skráceneho zahnutého inbusu, mám to tak :mrgreen:

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500 jaký regulátor
PříspěvekNapsal: úte 03.02.2015 10:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
A nebo :-)

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz