Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 11:47 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
Simulátor mám,asi dnes vyzkouším. :wink: .....Jdu to zkusit. Mám Phoenix,jestli má někdo zkušenost.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 12:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Na Phoenixu se naucilo mraky lidi. Neni treba hledat neco jineho. Ze zacatku je treba ziskat cit pro rizeni a neplest si strany. Nema cenu byt na simu o moc napred. Jakmile udrzis helinu na simu ve visu vrtulkou k sobe, na malem prostoru, s jistotou a libovolne dlouhou dobu.... Tak je cas to jit vyzkouset v realu.
Pak zase na sim, zkouset premistovani ve visu, zkouset vis bokem, cumakem k sobe... A zase do realu. No tak dal. Neboj, ze zacatku to bude obtizne, casem se to zlomi a pujde to.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 12:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
Tak se to trochu zvrtlo z mých počátečních úprav. Budu zkoušet simulátor,dokutím co jsem začal a pak si stejně pozvu někoho zkušeného na zalétání. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 12:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Uz pochopil :wink: .... Tak do toho !

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 14:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 565
Bydliště: Praha 6 ČR
A trvalo mu to jen tři dny. Jen vytrvej.Fandím ti.

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 9:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
Nebudete prosím někdo vědět,jak lze a zda vůbec změnit v simulátoru Phoenix plyn z prava do leva?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 10:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 331
Bydliště: Blansko
staci v programu v profilu vysilacky prehodit kanaly......hele jeste takovej dotaz pro ty co maji 6ch...litam taky na simu ale jsem naucenej z 4ch ze boceni je ta sama paka jako plyn,akorat teda do boku.....ale dost lidi ma u vysilacky boceni na druhe strane a na plynu maji rotaci kolem osy.Abych neziskal nejakej spatnej navyk.....da se to pak u skutecne vysilacky trebas DX6i prohodit tak jak sem zvyklej?treba na prijimaci?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 10:53 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
Rád bych poradil,ale mám Auroru 9 a tak Ti moc neporadím,bohužel :|


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 11:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
milagros píše:
staci v programu v profilu vysilacky prehodit kanaly......hele jeste takovej dotaz pro ty co maji 6ch...litam taky na simu ale jsem naucenej z 4ch ze boceni je ta sama paka jako plyn,akorat teda do boku.....ale dost lidi ma u vysilacky boceni na druhe strane a na plynu maji rotaci kolem osy.Abych neziskal nejakej spatnej navyk.....da se to pak u skutecne vysilacky trebas DX6i prohodit tak jak sem zvyklej?treba na prijimaci?

Mluvíš o modech.
Kolektiv(plyn) a klonění(křidélka) je na pravo, vrtulka(směrovka) a klopení(výškovka) nalevo. To je mod 1.
Více najdeš tady:
http://www.kolmanl.info/index.php?show=RC_KNIPLY
Je to všechno o zvyku a osobních preferencích.

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 11:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
To prohození nejde v tom simulátoru?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 11:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Prohodit to v simulatoru lze samozrejmne. Kdyz si vlezes do systems/your controls/ vyberes si sve radio a pak edit profile. Tam vpravo pak mas moznost si priradit jakykoliv kanal jakekoliv funkci. Nejdriv by jsi ale mel mit nastavene radio do modu ktery letas v realu. Na kolektivu/plynu prece nemas aretaci stredove polohy.
Doporucuji i sim nastavit s pomoci helinare. Aby ti byl co platny, mel by fungovat co nejblize realite a to ty neumis, protoze nevis jaka je realita. Jsi z Ostravy, v okoli mas hodne lidi co ti urcite radi pomuzou.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 11:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
Na vysílači mám plyn vlevo,v simulátoru ale je vpravo. Zkusím to najít v nastavení Phoenixu. Děkuji za radu :wink:......,zatím zde neznám nikoho s heli,až budu,tak se rád nechám poučit.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 13:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
Nezná zde prosím někdo trpělivého člověka z ostravy,který by poradil a zodpověděl mi nějaké otázky? Mockrát děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 13:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1882
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Skuz někoho ochotného najít tady:
viewtopic.php?f=111&t=59700

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 13:28 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 22.1.2014
Příspěvky: 75
Bydliště: Ostrava
Díky moc. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz