Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1069 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 72  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:02 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
Čus Lukine, na.modelbazaru byl inzerát na prodej reglu. Zkus kouknout.
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/440461/upravit/

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 10:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
ten už je prodaný

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 03.08.2012 13:03 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Kenny McCormick píše:
ak nie z HC tak toto je tiez kopia Yge
http://www.himodel.com/electric/ICE_Ser ... CE_SB.html
je tam aj program cart u toho predajcu
ja mam tiez ten roxxy, trosku hreje ale fuguje dobre aj na govik

Asi teda vyzkouším toto. Díky

:D

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pon 06.08.2012 7:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.10.2008
Příspěvky: 1793
Bydliště: Ustí nad Labem
zaja.cz píše:
Kenny McCormick píše:
ak nie z HC tak toto je tiez kopia Yge
http://www.himodel.com/electric/ICE_Ser ... CE_SB.html
je tam aj program cart u toho predajcu
ja mam tiez ten roxxy, trosku hreje ale fuguje dobre aj na govik

Asi teda vyzkouším toto. Díky

:D


Má ho kámoš v 550tce a já v 600vce 120A verzi a oba fungujou super. Mám i origo Yge a govík se chová stejně jako u YEP :-) Karta Progcard2 je kompatibilní a nastavování je uplně stejný jako u origo...

_________________
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pon 06.08.2012 9:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2011
Příspěvky: 272
Obrázky: 1
mate este verzie ktore mali samostatny programovaci kabel? lebo na HK je uz nova verzia ktora ma iba jeden kabel....

_________________
PRÔTOS


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 09.08.2012 9:33 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Citace:
Má ho kámoš v 550tce a já v 600vce 120A verzi a oba fungujou super. Mám i origo Yge a govík se chová stejně jako u YEP :-) Karta Progcard2 je kompatibilní a nastavování je uplně stejný jako u origo...


Díky, asi vezmu ten 100A, ať je to jistota. :wink:

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: stř 29.08.2012 18:44 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 5.10.2008
Příspěvky: 2815
Bydliště: Cesko
Po dlouhé době jsem vytáhl Protose. Nasadil jsem GPS pro měření rychlosti......a?

2950ot./min
13,3° kolektiv

150km/h

Jsem si jistý, že kdybych se víc snažil, tak by to šlo i víc. Tohle byl první pokus :twisted:

_________________
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: stř 29.08.2012 21:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.10.2010
Příspěvky: 226
Bydliště: Žacléř okr. Trutnov, ČR
150km/h, .......hustý.
Podle toček to bylo asi s listy 430, nezkusíš změřit i prodlouženého?

_________________
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: sob 01.09.2012 13:47 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Chlapi, ještě potřebuju radu, došel mi tenhle regl. http://www.himodel.com/electric/ICE_Ser ... CE_SB.html

Je to kopie YGE programovací karta pasuje, jen nevím jaké hodnoty nastavit. Budou tedy stejné jako na originálu. Zajímaly by mě tedy všechy hodnoty.

(např. motor se mi roztočí okamžitě naplno, potřebuji nastavit pomalý rozběh atd.)

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pon 03.09.2012 16:30 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Tak už jsem to našel:
- Timing 18°
- Brake off
- under voltage recognition adjusted to Lipo mode 3.1 V
- automatically cell count
- throttle curve 1.15...1.95ms
- Act. Freew. on
- Governor Mode on
- P-Gain 0.7
- I-Gain 0.03
- Startup Speed = Heli middle
- PWM-Frequency 9 kHz
- Startup Power = Auto 1-32%

Jen ale nevím, jak zkalibrovat plyn a kdy, jestli před nastavováním, přes program kartu, nebo po a jestli se zapojenou program. kartou, nebo bez. :( :cry:

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2012 11:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 25.3.2012
Příspěvky: 933
dle navodu- nastavis a pak zapnes (pripojis baterku).
Kdyz nastavis Gov Store - pak je nejvhodnejsi pouzit nejvice nabitou batrku (nejvyssi napeti) , dej plyn na 80% (otazku pred maximem trosku spadnou). Pri dalsim zapnuti pak nastav stejne nebo nizsi. - Takto dojde k ulozeni presnych otacek do pameti a pri dalsich startech uz zustanou stejne


Tady +dalsi stranky se to resilo http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=104&t=33990&start=510

_________________
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2012 21:16 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Tak jsem to nastavil podle všech chytrých hlav.

1) nastavení kalibrace plynu: Na vysílači nastavil v normal modu křivku od 0 do 100 procent dal páku plynu naplno a bez trotle holdu zapojil baterii do vrtulníku, po zapípání stáhnul plyn na nulu a odpojil baterii vrtulníku.

2) nastavení hodnot regulátoru: s připojení programovací karty jsem nastavil všechny hodnoty dle http://WWW.MSHELI.COM.

3) nastavení max otáček: s křivkou plynu od 0 do 100 jsem roztočil vrtulník až na 100 procent a pod dvou zaškubáních motoru jsem plyn stáhl na nulu a vše vypnul.

4) nastavil jsem si rovnou křivku na 80 a 85 procent-na mé DX6i.

Následně jsem vzal vrtulník ven, a odlítal 4 baterie bez problémů, vše fungovalo jak má. Pak jsem si chtěl dát ještě dvě baterie dneska veřer. Zapojil jsem vše, při roztáčení se v max otáčkách-dle vysílače 80 procent motor vypnul, a následně zase po asi 2 sekundách zase zapnul. Takhle mi to udělalo vícekrát. Pro tyto důvody jsem ani neletěl a rozhodl se baterku i vysílač znovu vypnout. Při následném roztáčení se zdálo vše být v pořádku, když jsem byl asi 10 sekund ve vzduchu, tak se motor opět vypnul a šel jsem k zemi. Motor se opět zapnul asi 20cm nad zemí. Naštěstí škody minimální. Nevíte někdo co jsem udělal špatně. Nejde mi to do hlavy, když to letělo 4 byterky OK. :? (ještě musím dodat, že regl nepípal-nehlášil žádné chyby, jen klasicky zahrál, že je připraven k letu)

Tak jsem teď po připojení program karty zjistil, že se mi samy změnily tři hodnoty: Gov. mode P-gain z 0,7 na 0,9 a Gov. mode I-gain z z 0,03 na 0,05 a taky PMW-fregvency z 9kHz na 8kHz.
Neměl jsem po nastavení max otáček viz 3) ještě překontrolovat hodnoty kartou????? (přehodit tedy 2) za 3))

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2012 22:07 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
Tak jsem teď po připojení program karty zjistil, že se mi samy změnily tři hodnoty: Gov. mode P-gain z 0,7 na 0,9 a Gov. mode I-gain z z 0,03 na 0,05 a taky PMW-fregvency z 9kHz na 8kHz.
Neměl jsem po nastavení max otáček viz 3) ještě překontrolovat hodnoty kartou????? (přehodit tedy 2) za 3))[/quote]



Tak to je hodně nepříjemné zjištění. Po naprogramování by se to mělo vše uložit a hodnoty by už měly zůstat .
Elektronika a bludné proudy :D

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2012 22:20 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2009
Příspěvky: 1446
Kdyz programujes hodnoty, ktere jsou u prog. karty na druhe strane, prepinas spravne na tu "dalsi stranku" i na karte?
Nekterym se uz povedlo to, ze nastavovali vzdy pouze prvni stranku, protoze neprepli na tu druhou a pak zjistili, ze si preprogramovali uz nastavene hodnoty. Viz. manual

_________________
Spirit System


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2012 23:01 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
jo, to umím, stisknu naráz horní a levé spodní tlač. a pak se to přepně na druhou stranu-pak to i bliká. To mám správně.

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1069 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 72  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz