Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1097 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 74  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05.04.2011 14:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
dálší sezona - tedy 2012 ;-)

".....Hyperion 6S2600 tam nevejde...je moc široká...."

.. a s těma Hyperionama nežertuj - bo kdyby se ty mé (Hypetion G3 VX 2.6Ah) od těch tvých dozvěděly že se tam nesmějí vejít -> byl by problém .........
takhle o ničem nevědí a lezou tam celkem ochotně :) :D

:wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05.04.2011 14:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
OPR píše:
dálší sezona - tedy 2012 ;-)

".....Hyperion 6S2600 tam nevejde...je moc široká...."

.. a s těma Hyperionama nežertuj - bo kdyby se ty mé (Hypetion G3 VX 2.6Ah) od těch tvých dozvěděly že se tam nesmějí vejít -> byl by problém .........
takhle o ničem nevědí a lezou tam celkem ochotně :) :D

:wink:

No nebudu jim to říkat...ale mě se tam fakt nevlezou...možná je ta HK kabina menší, nevím :?
je to tahle:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10740

koupili jsme vrťase s bráchou jako lítaný a chlápek tam lítal 2650nanotech Turnigy a ty jsou o dost menší...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05.04.2011 14:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
HK kabinky neznám .... :cry:

Ale je mi divný že by v tom byl takový rozdíl .......
je fkat jedna věc - align má dvě produkce kabinek - jedna ta starší (žlutá a červená - nejstarší ) jsou jakoby víc na těsno. Ta novější produkce je jakoby víc vzdušnější - hlavně okolo táhel cykliky je placu hafo.

Ale že by se pod některou nechtěla nastrkat Hyperionka a bránila se zuby / nehty .... fakt nic nevím.

PS: kuli těžišti mám aku hooooodně posunutou dopředu a i tak tam vleze uplně v poho - dokonce bych mohl místa rozdávat.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05.04.2011 16:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2006
Příspěvky: 935
Bydliště: Praha 9
eco píše:
Chlapi, jaké používáte baterky na Rexe s kardanem?
Je to sice HK500 GT TT ale půlka už je origo.
Motor je Align i regl BL 60G.
Nevím jestli 2650 nebo 3000mAh. Chtěl bych je vzít z HC DE...tam by se snad nemělo platit DPH...

Díky Petr


Mam 3 tyhle:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh ... oduct=8918

do kabiny se nevejdou, ale tu pritahnu suchacem. vydrzi 10,5 minuty.

_________________
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 05.04.2011 21:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Gattor píše:
eco píše:
Chlapi, jaké používáte baterky na Rexe s kardanem?
Je to sice HK500 GT TT ale půlka už je origo.
Motor je Align i regl BL 60G.
Nevím jestli 2650 nebo 3000mAh. Chtěl bych je vzít z HC DE...tam by se snad nemělo platit DPH...

Díky Petr


Mam 3 tyhle:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh ... oduct=8918

do kabiny se nevejdou, ale tu pritahnu suchacem. vydrzi 10,5 minuty.
No na ni jsem se taky díval ale ta je rozměry šířkaXhloubka zdaleka největší...
na infinityhobby jsem objevil bočnice které jsou vybrané pro baterku jako u Protose
http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... d35957055f
možná to tak budu muset udělat...
udělal jsem z polystyrénu hranolek rozměru beterek z HC a v žádné konfiguraci se to tam prostě nevleze :?
loni než jsem ho prodal UCHovi do Brna tak jsem měl 500GT s tou žlutomodrou kabinou a tam se to vlezlo, tak nevím...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06.04.2011 19:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Zajimave ja s 2650 fligtmax 40C nemam nejmensi problem ,kabinky doma mam 3 a no problema,je fakt ze ty nanotechy sou krapet mensi to jooo

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 06.04.2011 22:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Nevíte kde sehnat ty skládané ložiska do zadních gripů??
mělo by to být HH2016


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 7:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.2.2010
Příspěvky: 226
eco píše:
Nevíte kde sehnat ty skládané ložiska do zadních gripů??
mělo by to být HH2016

Mělo by to být axiální ložisko 3x8x3,5, najdeš ho např. zde: http://www.tobex.cz/eshop/loziska-do-rc ... odelu.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 8:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Kuna2 píše:
eco píše:
Nevíte kde sehnat ty skládané ložiska do zadních gripů??
mělo by to být HH2016

Mělo by to být axiální ložisko 3x8x3,5, najdeš ho např. zde: http://www.tobex.cz/eshop/loziska-do-rc ... odelu.html

Díky. to je přesně ono.
Petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 8:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
eco píše:
Kuna2 píše:
eco píše:
Nevíte kde sehnat ty skládané ložiska do zadních gripů??
mělo by to být HH2016

Mělo by to být axiální ložisko 3x8x3,5, najdeš ho např. zde: http://www.tobex.cz/eshop/loziska-do-rc ... odelu.html

Díky. to je přesně ono.
Petr


Nevím proč ale do plastových závěsů VR (mimochodem ty považuju za daleko účelnější nežli kovové ) tak axiály z Tobexu tam pasují jaksi hůř něžli ty co dodává Align. Rozměrově sedí ale je tam prostě někde něco jinak a ty ložiska někde o něco škrtají a to otáčení neni volné. Naopak u kovových závěsů kde je vakl jak prase úplně všude to ani nemá šanci někde o něco škrtnout :) tam to sedí - jenže ty nepoužívám a ani nehodlám používat.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 13:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
OPR píše:
eco píše:
Kuna2 píše:
eco píše:
Nevíte kde sehnat ty skládané ložiska do zadních gripů??
mělo by to být HH2016

Mělo by to být axiální ložisko 3x8x3,5, najdeš ho např. zde: http://www.tobex.cz/eshop/loziska-do-rc ... odelu.html

Díky. to je přesně ono.
Petr


Nevím proč ale do plastových závěsů VR (mimochodem ty považuju za daleko účelnější nežli kovové ) tak axiály z Tobexu tam pasují jaksi hůř něžli ty co dodává Align. Rozměrově sedí ale je tam prostě někde něco jinak a ty ložiska někde o něco škrtají a to otáčení neni volné. Naopak u kovových závěsů kde je vakl jak prase úplně všude to ani nemá šanci někde o něco škrtnout :) tam to sedí - jenže ty nepoužívám a ani nehodlám používat.
Já mám jen plastové...ale v čem jsou ty kovové špatné?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 14:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
eco píše:
OPR píše:
Nevím proč ale do plastových závěsů VR (mimochodem ty považuju za daleko účelnější nežli kovové ) tak axiály z Tobexu tam pasují jaksi hůř něžli ty co dodává Align. Rozměrově sedí ale je tam prostě někde něco jinak a ty ložiska někde o něco škrtají a to otáčení neni volné. Naopak u kovových závěsů kde je vakl jak prase úplně všude to ani nemá šanci někde o něco škrtnout :) tam to sedí - jenže ty nepoužívám a ani nehodlám používat.
Já mám jen plastové...ale v čem jsou ty kovové špatné?


Kovové závěsy ničí listy VR. Stčí abys někde škrtnul - list se ti zklopí a vysekne se do něj o kovovou hranu závesů zub
U plastovýho závěsu se ti to stane málo kdy. A pokud tak jen se to omačkne ale ničemu to konkrétně nevadí.

- a to vůbec nemluvím o om že kovové závěsy mají daleko větší vůle = ťuning jako prase ;-)


PS:
zub samotný problém nedělá - to spíš ten váhový rozdíl který po tom vznikne = vibrace. - tedy pokud tam nevznikne prasklinka ...... ale neboj tu hned po prvním roztočení poznáš :lol:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 17:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
OPR díky...už mám objednané ty plastové :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 21:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Jo jo neni zač ....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 22:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Nemá někdo v okolí Ostravy tento díl AH50003T
náboj s volnoběžkou...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1097 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 74  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz