Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 30.10.2010 20:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Zdravim,tak jsem neodolal a skusil nasi domaci produkci.Dlouhe rozhodovani ci rex550,nebo protos stretch,jsem vyresil koupi tohoto sofistikovaneho strojecku.Koupil jsem verzy V2 fbl,stavebnici,tak pomalu delam z hromadky dilu vysneny strojek.Plan je Microbeast.Ale jsou slyset nazory ze vstabi je na snipera lepsi.Copak letate za lupeni?otacky?motor a esc?nejake tunig vecicky?Diky za postrehy :D

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 30.10.2010 20:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.2.2010
Příspěvky: 238
Bydliště: Pardubice
[quote="avalanche8"][/quote]

tohle znáš ?

http://mipo.blog.cz/rubrika/sniper-ii-fl

_________________
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 30.10.2010 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2006
Příspěvky: 928
Microbeast funguje ve Sniperovi II úplně v pohodě.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 30.10.2010 21:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Jasne ze znam,MIPO je jeden z nejvetsich znalcu na La heli.

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 02.11.2010 22:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
No tak nic koukam ze snipera nikdo moc nelata,ci ze neni co resit,tudiz dam sem jen zamysleny setup.Kora 1130Kv,Jazz 40A,6s lipo,Ds 510,SH 1290,Beastx,12T pro zacatek :D

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 0:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
kora 15-10?
Nieje len na max. 5S lipol?
Prip. 6S life...
Na mipoblogu to je na 6S lipol.

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 5:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Jj vim,dik za upozorneni,ale 6s lipo vydrzi,paklize ne bude mvvs

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 7:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4247
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Ten Jazz 40 je pro snipera z dob kdy motory neměly výkon , serva moc nežraly, a baterky byly obyčejně 15C.

_________________
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 7:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
krtek2k píše:
Ten Jazz 40 je pro snipera z dob kdy motory neměly výkon , serva moc nežraly, a baterky byly obyčejně 15C.
tiez ma napadlo, ci bude 2,5A bec stacit na 4 digitaly a MB... Len som nechcel nejak rypat :roll:
Koby sa este nepredava?
Ja by som radsej skopiroval osvedceny setup od mipa, usetril na regli roxxy 960-6 s 5A Bec a mohol investovat do motoru...

Edit: Oprava, 960-6 ma 3A BEC, zmylil som sa... :roll:

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Naposledy upravil Kenny McCormick dne stř 03.11.2010 12:21, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 8:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5493
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Kenny McCormick píše:
kora 15-10?
Nieje len na max. 5S lipol?
Prip. 6S life...
Na mipoblogu to je na 6S lipol.


15-10?? ........ ano

Létám v T500 motor KORA 15-12 (920KV) na šestičlánek lipol.
A "no problééééma" :wink:

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 9:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.2.2010
Příspěvky: 238
Bydliště: Pardubice
Kenny McCormick píše:
Koby sa este nepredava?


http://www.rcmarket.cz/zbozi/vrtulniky- ... 40-lv.html

_________________
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 9:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Vym ze jazz 40 je fakt na hrane,ale musim si poradit s tim co je doma,jeste asi jazzoj ulehcim ext bec,tak pak uz to zvladat musi,nehlede na to ze jsem mu pridal chladic :D

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 12:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
OPR píše:
Kenny McCormick píše:
kora 15-10?
Nieje len na max. 5S lipol?


15-10?? ........ ano

Létám v T500 motor KORA 15-12 (920KV) na šestičlánek lipol.
A "no problééééma" :wink:
Tak som si pozrel stranky vyrobcu a udava dokonca pri 15-10 a 15-12 len 2-4S Lipol.
Je to zdrave tam davat 6S ?
Bezne sa da takto davat viac S na motor ako vyrobca odporuca aj u inych motorov?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 13:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2006
Příspěvky: 928
Kontronik Kora 15-10, pastorek 13z létá ve Sniperovi II na 6S1P LiPol můj kamarád. Motor to zatím snáší bez problémů a nehřeje se, régl tam má CC Ice 100, který se naučil nastavovat a i governor mu chodí velmi dobře. Horší je to s regulátorem Jazz 40-6-18 - ten to nezvládá a chtělo by to třeba Kontronik Jive 60LV, Koby 55LV, nebo Koby 70LV. Já mám ve Sniperovi II Kontronik Kora 15-10 a régl Kontronik Jazz 40-6-18 (Kontronik Helidrive for Sniper) s pomocným čtyřčlánkem NiMh 1100 mAh. Používám 4S1P LiPol a funguje to v pohodě i s Microbeastem, jenom toho výkonu není na rozdávání :-(


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 03.11.2010 13:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5493
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Kenny McCormick píše:
OPR píše:
Kenny McCormick píše:
kora 15-10?
Nieje len na max. 5S lipol?


15-10?? ........ ano

Létám v T500 motor KORA 15-12 (920KV) na šestičlánek lipol.
A "no problééééma" :wink:
Tak som si pozrel stranky vyrobcu a udava dokonca pri 15-10 a 15-12 len 2-4S Lipol.
Je to zdrave tam davat 6S ?
Bezne sa da takto davat viac S na motor ako vyrobca odporuca aj u inych motorov?


já to mám v konfiguraci s origo reglem (align 60A) a naprosto bez problému.
Ano přiznávám že mám objednanej régl Koby ale ono teď neni moc kam spěchat. 8)

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz