Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kdo mi zalétá T-rexe 500 esp?
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 10:25 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2010
Příspěvky: 3
Ahoj! Hledám někoho, kdo by byl ochotný mi naladit a zvednout T-rexe 500. Mám zkušensti pouze s malými vrtulníky typu Free Spirit, takže si na to sám netroufám. Nejlépe z Jihočeského kraje, nebo z Vysočiny.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Kdo mi zalétá T-rexe 500 esp?
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 10:48 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 623
Bydliště: Orlová - Lutyně
Obrázky: 0
jelineko píše:
Ahoj! Hledám někoho, kdo by byl ochotný mi naladit a zvednout T-rexe 500. Mám zkušensti pouze s malými vrtulníky typu Free Spirit, takže si na to sám netroufám. Nejlépe z Jihočeského kraje, nebo z Vysočiny.

Cau. Tak s tim T-rexem jsme dva :). Taky uz jsem tady psal, aby mi nekdo pomohl s nastavenim a se zalitanim T-rexe 500 ESP. Zatim se nikdo neozval. Vcera jsem s nim trochu polital. Lita to fakt krasne, ale neni to uplne ono. Trochu mi dela problem servo vrtulky a gyro. Trochu se klepe ocas, ale delam co delam, nemuzu se toho zbavit. Jake mas ESPcko? Ja mam Super Combo tzn. vcetne serv Align a gyra GP780.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 11:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2010
Příspěvky: 3
Ahoj. Taky mám Super Combo a s tím zalítáním to je fakt o držku. Napsal jsem sice, že si netroufám to zvednout ale už jsem se o to pokusil :-O Nastavené jsem to měl přesně podle návodu, zvedl jsem to do výšky asi půl metru šel mi hned dozadu. Reagoval jsem hned, ale pak jsem torchu zazmatkoval a položil jsem ho na bok. Rozflákal jsem hlavní listy a jedno servo :-(. Co se týče ocasu, myslím že mě to funguje ok. Gyro zabírá na sebemenší otáčení a je to bez vibrací.
Zajímalo by mě, jak si to zvedal.. jak si to měl nastavené? Požíváš kříž? Dá se to ladit i když to ještě neodlepíš od země?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 11:59 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 623
Bydliště: Orlová - Lutyně
Obrázky: 0
Doted jsem lital s Beltem CP V2 (6CH). Litam uz asi rok a zvladam i nejake akrobaticke prvky takze zvednout rexe nybyl problem. Kriz jsem u Belta pouzival jen par mesicu. S rexem jsem se teda proletel trochu vic nez ty, ale ocasek se porad trepe. Mam nejak sptane nastavene gyro, servo, nebo neco na ocasnim mechanizmu. Mam vysilac a prijimac Spektrum DX6i a AR6200. BT. Vsechno jsem mel nastavene podle manulau. Tahla, serva, krivk. Jinak doporucuju ladit na zemi. Ve vzduchu muzes tak maximalne trochu dotrimrovat. Ty jsi tomu teda moc nedal Smutný. Je to neprijemne havarovat s novym rexem. Ty polozky na opravu jsou docela vysoke, ale podle toho co pises jsi dopadl jeste dobre...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kdo mi zalétá T-rexe 500 esp?
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 12:13 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2010
Příspěvky: 10
Bydliště: Zlínský
jelineko píše:
Ahoj! Hledám někoho, kdo by byl ochotný mi naladit a zvednout T-rexe 500. Mám zkušensti pouze s malými vrtulníky typu Free Spirit, takže si na to sám netroufám. Nejlépe z Jihočeského kraje, nebo z Vysočiny.


www.rchelischool.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 12:24 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2010
Příspěvky: 3
No já mám úlně stejnou kombinaci - Spektrum DX6i a AR6200. Gyro jsem nijak nenastavoval. Ani nevím, co dělá to tlačítko na něm a co se dá nastavit... Jen vynadl z krabičky, přilepil k heli a natáhl táhla. Když roztočím vrtuli a gyro začne reagovat, mám vrtulkové servo přibližně v prostředku. Takže má možnost tahat dostatečné výchylky na obě strany. Na vysílači křivky nemám, jde mi to lineárně... myslíš, že je to důležité?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kdo mi zalétá T-rexe 500 esp?
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 13:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
mracing píše:
jelineko píše:
Ahoj! Hledám někoho, kdo by byl ochotný mi naladit a zvednout T-rexe 500. Mám zkušensti pouze s malými vrtulníky typu Free Spirit, takže si na to sám netroufám. Nejlépe z Jihočeského kraje, nebo z Vysočiny.


www.rchelischool.com


"Slušný" ceny.... :roll:

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 13:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2010
Příspěvky: 553
Bydliště: Senec
Neviem ci si urobil dobre, ze si stavbu nedotiahol do konca. Tiez mam Align gyro a servo vrtulky a hned som si stiahol manual ako sa programujje. Nastavuje sa tam taky detail ci mas analogove, alebo digitalne servo ... nastavovatelny neutral 1.5ms, alebo pre rychle serva s neutrálom 760µs, nastavovatelny limit, delay, reverz...

_________________
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 14:23 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 623
Bydliště: Orlová - Lutyně
Obrázky: 0
fjuser píše:
Neviem ci si urobil dobre, ze si stavbu nedotiahol do konca. Tiez mam Align gyro a servo vrtulky a hned som si stiahol manual ako sa programujje. Nastavuje sa tam taky detail ci mas analogove, alebo digitalne servo ... nastavovatelny neutral 1.5ms, alebo pre rychle serva s neutrálom 760µs, nastavovatelny limit, delay, reverz...

Taky jsemsi stahl manula a peclive nastavil vse co popisujes. Ja mslim, ze problem bude nekde jinde nez v gyru...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 14:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2010
Příspěvky: 553
Bydliště: Senec
ja ani netvrdim ze problem je v gyre, skor v tom ze tu stavbu nedotiahol do konca. To sa potom tazko prichadza na to v com je chyba ked pol vrtulnika zostala v default nastaveni.

_________________
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 14:39 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 623
Bydliště: Orlová - Lutyně
Obrázky: 0
Souhlas problem je v tom, ze to vzal do vzduchu driv, nez to vsechno spravne nastavil. Alspon ten zaklad je dulezity...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kdo mi zalétá T-rexe 500 esp?
PříspěvekNapsal: pon 07.06.2010 14:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 6.10.2008
Příspěvky: 2815
Bydliště: Cesko
mracing píše:
jelineko píše:
Ahoj! Hledám někoho, kdo by byl ochotný mi naladit a zvednout T-rexe 500. Mám zkušensti pouze s malými vrtulníky typu Free Spirit, takže si na to sám netroufám. Nejlépe z Jihočeského kraje, nebo z Vysočiny.


www.rchelischool.com

nebo tady http://heliservis.duzi.cz/heliskola.htm

_________________
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 13.06.2010 15:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.12.2008
Příspěvky: 529
Bydliště: Petřvald u Karviné - Čejč (hodonín)
http://www.helihobby.cz/eshop/index.php?cPath=42
nebo taky mužete zkusit zde

_________________
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.06.2010 11:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2010
Příspěvky: 753
Bydliště: Hranice na Moravě
oskar 007 píše:
http://www.helihobby.cz/eshop/index.php?cPath=42
nebo taky mužete zkusit zde


a nebo taky tady:
http://www.helimodels.cz

_________________
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 18.06.2010 18:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 210
Bydliště: České Budějovice
Mám od dubna T REX 500 a létám v Č.Budějovicích
Se zalétáním bohužel nepomohu , ale můžeme si zajít pokud je zájem zalétat .
Opravdu Vám doporučuji si nechat nastavení udělat v nějaké heliškole!

Ušetří to nejen penízky při případné ráně , ale hlavně spoustu trápení s nastavením a odladěním. Co jsem nastavoval po večerech 3 dny udělá věci znalý machr za 1 hodinu .


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz