Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 339 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2011 18:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2007
Příspěvky: 2807
Bydliště: Český Těšín
z 500 pro ostatní jsem z motorem na 13 pastorek ovšem kardan :oops: řemen ubere cca 20 procent energie vyzkoušeno. asi na 80 procent na křivky točil neco přec 3 a jezdilo to úplne sladce netřepalo seto tictoc jak vyšitý energie dostatek sladkej a přesnej vrtulník a zo jsem mněl kolektiv +- 14,5 st :lol:

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2011 18:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2007
Příspěvky: 2807
Bydliště: Český Těšín
no a padlovku jsem lital bez problému a bezpádlovka má za stejnou výbavou víc energie řídí se to aspon pro mne mnohem líp. máš víc času a nebojuješ s necnostmy padlového systému. ale vše má svoje pro a proti zaleží co ti sedne, ja bych do padlovky už nešel

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2011 20:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
A me prijde T500 jako zbytecny tocit pres 3Tis s kardanem,osobne jsem tocil 2600,2750,2800 a stacilo me to!A kolektiv ´12st,je fakt ze vykonove 500M na techto otackach zrovna nesrsel :D

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2011 20:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4246
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
A jestli se to někomu na nízký otáčky klepe, tak má tvrdou hlavu. Chce to měkčí gumy.

_________________
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2011 20:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
JOO to je fakt mel jsem meky gumy,na tvrdy to do 2800 s tebou nemluvi :lol:

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2011 21:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 689
Bydliště: Ostrava
avalanche8 píše:
JOO to je fakt mel jsem meky gumy,na tvrdy to do 2800 s tebou nemluvi :lol:

To je zvláštní...mě se neklepe při 2200a to mám černé gumy i tu trubku dovnitř :?: asi mám patrně něco špatně :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: čtv 20.10.2011 21:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Ale jo je rozdil viset a drobet letat,teda ne ze bych to umel,ale na 2200 to visi,a s kardanem i obstojne,s remenem me ocas maval i na 2300 a to se sparatnem 760 a DS650

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 3:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.8.2011
Příspěvky: 61
Bydliště: Brno
eco píše:
avalanche8 píše:
JOO to je fakt mel jsem meky gumy,na tvrdy to do 2800 s tebou nemluvi :lol:

To je zvláštní...mě se neklepe při 2200a to mám černé gumy i tu trubku dovnitř :?: asi mám patrně něco špatně :mrgreen:


A to se jako dá lítat bez té trubky v hlavě? To je pak míň citlivý, ne? Možná by mě to vyřešilo nějaký to poskakování. Můžu ji vyndat? A co potom teda drží příčnou hřídel ve středu té hlavy?
No já nevím, mě to pořád tak jakoby celej vrtulník pořád poskakuje. Když to votočím, tak se to trošku poklepe (jenom trošku).

_________________
T-rex 450, T-rex 500 ESP, DX6i no a ňáký letadla na oddech, Blade mCP X BL, E-maxx Brushless


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 8:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5493
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Lajbror píše:
eco píše:
A to se jako dá lítat bez té trubky v hlavě? To je pak míň citlivý, ne? Možná by mě to vyřešilo nějaký to poskakování. Můžu ji vyndat? A co potom teda drží příčnou hřídel ve středu té hlavy?
.



Ano, létám bez té plastové vložky a pouze na šedivých gumách. Ovšem se rozluč s akrobacií jako takovou....

PS: to že to klepe je jak psal honza - jenže ona ta hlava má také jednu dost důležitou součást a to jsou listy 8O překvápko co? :lol: Když tam nasadíš nějaký uhlíkový prkno co ani nepropruží tak se nediv ... chce se od toho víc než .... no škoda mluvit.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 9:16 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.8.2011
Příspěvky: 61
Bydliště: Brno
No já nevím, mám vše originál, včetně listů, nic víc ani míň jsem tam nedával.
Víc mě štve, že při otočení na záda neskončí ocas přesně naproti mě. Prostě mu chybí pár stupňů. Kde může být chyba?

_________________
T-rex 450, T-rex 500 ESP, DX6i no a ňáký letadla na oddech, Blade mCP X BL, E-maxx Brushless


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 10:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 689
Bydliště: Ostrava
Lítat se dá, lehká akro taky, na 3D už nee.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 10:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4246
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Lajbror píše:
No já nevím, mám vše originál, včetně listů, nic víc ani míň jsem tam nedával.
Víc mě štve, že při otočení na záda neskončí ocas přesně naproti mě. Prostě mu chybí pár stupňů. Kde může být chyba?

1) Horší gyro
2) malinko si do toho hrabeš (i když si myslíš , že ne)

_________________
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 11:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5493
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
To je v prdeli .... půl hodiny píšu odpověď pak na bůh víco kiknu a je to v hajzlu uplně všechno ........ já bych se na to vys..... Zas**nej pátek ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 11:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6348
Bydliště: Dubai, UAE
Víc mě štve, že při otočení na záda neskončí ocas přesně naproti mě. Prostě mu chybí pár stupňů. Kde může být chyba?

Dej si na zkousku velke expo na vrtulku. Tim zjistis docela dobre jestli si do toho nehrabes a nebo jestli fakt neco nestiha ( motor, governor, gyro, servo, nebo treba moc cykliky ).

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přesnost akrobacie T-rex 500 ESP
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 11:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
ked som lietal s futabou 401, tak mi po lopingu utekal chvost /vzdy len do prava - nos do lava/
nehrabal som do toho, mozno bolo vela cykliky - pomohlo trosku zvysit zisk, a tiez silnejsie servo. Ale nebolo to na 100%. Najviac pomohla vymena za BeastX, teraz uz drzi.

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 339 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz