Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Regl pro Hk500
PříspěvekNapsal: pon 07.12.2009 16:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Jaký regulátor zvolit? Uvažuji o CC Phoenix Lite 50/75A, nebo Scorpoin 60A. CC je o něco levnější. Teď mám Turnigy Plush80A na křivky, nejede špatně ale ten rozběh je tragédie i když je nastaven soft start.
Oba dva prý už mají celkem zmáknutý governor.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.12.2009 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Neříkejte že nikdo nelítá v 500ce některý z uvedených regulátorů-uvítám jakékoliv informace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.12.2009 22:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Nevím co chceš slyšet, oba dva jsou to výborné regly. Jen ještě záleží na jaké baterky to bude, aby stačil proud. O tom governoru jsem taky jen slyšel že není špatný, ale profíci stejně nakonec lítají na křivky...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.12.2009 22:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Je to na 6S 2200-2600mAh


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.12.2009 23:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2008
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Dal bych ten 75A, rezerva se vždycky hodí. Jestli je CC levnější tak dej třeba te ten CC-75A.

A jak rozbíháš vrtulník s tím Plushem že to je katastrofa? Když jsem měl regl bez super-soft rozběhu (taky Plush, ale 40A) tak jsem měl jeden letový režim na roztáčení a bežné létání, něco stylu 0-45-90-90-90, a bylo to v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 8:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
No mám zatím jen jeden letový režim - 0-30-60-75-85 a při rozběhu se heli otočí tak o 45stupňů. Skusím ještě předelat ty křivky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 11:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2009
Příspěvky: 1338
Ani s reglem bez supersoft rozběhu není problém rozběhnout 850 gramovou kvedlačku aniž by se pohnula. Natož větší.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 13:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
Mikelo píše:
Ani s reglem bez supersoft rozběhu není problém rozběhnout 850 gramovou kvedlačku aniž by se pohnula. Natož větší.


tak v tom případě je něco špatně - já tam mám nastaveny ty 2vteřiny což je max a ikdyž při startu pohybuji pákou plynu jen trochu tak to hodně škubne...tak nevím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 13:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
eco píše:
Mikelo píše:
Ani s reglem bez supersoft rozběhu není problém rozběhnout 850 gramovou kvedlačku aniž by se pohnula. Natož větší.


tak v tom případě je něco špatně - já tam mám nastaveny ty 2vteřiny což je max a ikdyž při startu pohybuji pákou plynu jen trochu tak to hodně škubne...tak nevím.


a mas ho dobre nastaven? ja vsechny tyhle regulatory z HK nastavuji pres ten jejich box ( http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... hless_ESC_ ) a nemam problem s nastavenim ruznych regulatoru,jinak nastav si na rozbez nizkou jemnou krivku a pak na litani prepni na IDE 1 a tam si uz nastav normal krivku ve tvaru V.

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 15:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
a mas ho dobre nastaven? ja vsechny tyhle regulatory z HK nastavuji pres ten jejich box to právě nemám, mám objednanou tu jednoduchou kartu ale nemyslím že s pomocí toho boxu tam nastavíš něco jiného.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 16:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
eco píše:
a mas ho dobre nastaven? ja vsechny tyhle regulatory z HK nastavuji pres ten jejich box to právě nemám, mám objednanou tu jednoduchou kartu ale nemyslím že s pomocí toho boxu tam nastavíš něco jiného.


tak to jsi prave na omylu stimto boxem se ti zobrazi vic nastaveni a jeste se daji zadavat presne hodnoty(a ne jen treba tri body nebo on/off)... pokud to regl umi :D ,ale na hrube/zakladni nastaveni ta jednoducha karta staci.

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 16:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2009
Příspěvky: 291
Bydliště: Praha - Hostivar
eco píše:
a mas ho dobre nastaven? ja vsechny tyhle regulatory z HK nastavuji pres ten jejich box to právě nemám, mám objednanou tu jednoduchou kartu ale nemyslím že s pomocí toho boxu tam nastavíš něco jiného.


Ja mam kartu na ceste, na regl taky cekam ( novej ) jeden mam asi nacatej ten Plush 80A. Ale jde to napipat v pohode jenom pres vysilacku. Sice u toho sedis a poslouchas pipani jak trotl ale jde to.

EDIT: Jenom sem to nebyl schopnej rozchodit s tim motorem co tam vsichni kupovali ( nejakej 1600kv cernej vicemene bez oznaceni ). Tak jsem koupil scorpiona a cekam ...

_________________
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 17:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2009
Příspěvky: 291
Bydliště: Praha - Hostivar
dj_krata píše:
eco píše:
a mas ho dobre nastaven? ja vsechny tyhle regulatory z HK nastavuji pres ten jejich box to právě nemám, mám objednanou tu jednoduchou kartu ale nemyslím že s pomocí toho boxu tam nastavíš něco jiného.


tak to jsi prave na omylu stimto boxem se ti zobrazi vic nastaveni a jeste se daji zadavat presne hodnoty(a ne jen treba tri body nebo on/off)... pokud to regl umi :D ,ale na hrube/zakladni nastaveni ta jednoducha karta staci.


Uff, a clovek je zase moudrejsi ..

_________________
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 18:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
bigsam72 píše:
dj_krata píše:
eco píše:
a mas ho dobre nastaven? ja vsechny tyhle regulatory z HK nastavuji pres ten jejich box to právě nemám, mám objednanou tu jednoduchou kartu ale nemyslím že s pomocí toho boxu tam nastavíš něco jiného.


tak to jsi prave na omylu stimto boxem se ti zobrazi vic nastaveni a jeste se daji zadavat presne hodnoty(a ne jen treba tri body nebo on/off)... pokud to regl umi :D ,ale na hrube/zakladni nastaveni ta jednoducha karta staci.


Uff, a clovek je zase moudrejsi ..


tak dej vedet jak jsi dopadl... :D

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2009 21:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 683
Bydliště: Ostrava
A nepojedeš někdy kolem Ostravy??? že bys mi něco nastavil... :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz