Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1513 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2012 18:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Ježíš marjá.
align DS650 rozhodně není best of , ale je to nejlevnější servo na vrtulku , který už hodně super funguje.
Doporučil jsem ho s ohledem na cenu a ano , rok jsem ho na protosu lítal. Ale best of rozhodně není.
Prostě je pořád lepší než jakýkoliv MINI-size servo.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2012 18:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6306
Bydliště: Dubai, UAE
Peko, kdyz uz chces do Protosaka cpat penize, tak to co jsi vypsal schvaluji. Sam vis proc to pises. Na vrtulku bych dal BLS 251 a nebude to mit chybu.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2012 19:51 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 988
Bydliště: Brno
pkotatko píše:
Na vrtulku bych dal BLS 251 a nebude to mit chybu.

Konečně konstruktivní návrh! BLS251! Jak mě to nemohlo napadnout! 8O
Zatím nejsem rozhodnutý, že do toho Protosa půjdu, pořád váhám a chci si vyzkoušet něco jiného, místo TRex500.

_________________
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2012 21:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Ale no tak , bls251 už je dávno překonaná , takovej old school :)
http://helidirect.com/outrage-bl-9188-h ... -20577.hdx?

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2012 22:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
krtek2k píše:
Ježíš marjá.
align DS650 rozhodně není best of , ale je to nejlevnější servo na vrtulku , který už hodně super funguje.
Doporučil jsem ho s ohledem na cenu a ano , rok jsem ho na protosu lítal. Ale best of rozhodně není.
Prostě je pořád lepší než jakýkoliv MINI-size servo.
...aha, zle som to pochopil, prepac. Preformulujem svoj predosly prispevok...

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 20.04.2012 7:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6306
Bydliště: Dubai, UAE
krtek2k píše:
Ale no tak , bls251 už je dávno překonaná , takovej old school :)
http://helidirect.com/outrage-bl-9188-h ... -20577.hdx?

To vis, old man - old school
A rekni mi, proc tam bude cpat jedno HV servo, kdyz ostatni bude mit do 6V ?

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 20.04.2012 7:54 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 6658
Bydliště: Moravský kras
pkotatko píše:
krtek2k píše:
Ale no tak , bls251 už je dávno překonaná , takovej old school :)
http://helidirect.com/outrage-bl-9188-h ... -20577.hdx?

To vis, old man - old school
A rekni mi, proc tam bude cpat jedno HV servo, kdyz ostatni bude mit do 6V ?

No prece aby na tech 6V jelo pomaleji a bylo slabsi. Zvysovani obtiznosti :mrgreen:

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 20.04.2012 8:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
Mks Ds9660A+ ?
Su vobec na 6V?
Tiez sa po nich obzeram, na par strankach predajcov som videl upozornenie na MKS A+ len do 5,5V. Co ale mne osobne s roxxy vyhovuje.

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 20.04.2012 8:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Já vím, je to těžký ale co takhle zkusit výrobce? Ten by tu a tam nějaký parametr mohl zveřejnit. Nebývá to obvyklé :) ......... já vím :lol:

http://www.mks-servo.com.tw/goods.php?g ... s9660apuls

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 20.04.2012 12:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
super, este keby sa neodlisovali od svojich dealerov,
napr. na strankach vyrobcu od teba sa udava 80Hz pri serve DS530
tu autorizovany dealer pre USA udava 333Hz
http://www.mksservosusa.com/product.php ... t=6&page=2
a odkial to asi vzali? Povodne to uvadzal vyrobca z tvojho odkazu.
Clovek nevie comu ma verit. Preto som opatrny. :wink:

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pát 20.04.2012 12:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Používej pro provoz ty paramaetry, se kterýma můžeš s čistým svědomím u toho od kud jsi koupil, v případě potřeby, reklamovat.

To kdybych to měl brát jako Ty, tak se třeba z těch pitomců od Robbe asi poseru.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: pon 23.04.2012 9:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
OPR: Problem je, ze kdyz pouzijes parametry prodejce a servo odejde v letu, tak uz to stejne nevyreklamujes. Prodejce ti rekne, ze servo bylo v pohode, ale ty jsi s tim drbnul o zem. :wink:

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Protos 500
PříspěvekNapsal: úte 25.09.2012 16:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 6658
Bydliště: Moravský kras
Vlákno rozděleno (z důvodu vyšší zátěže databázového serveru u vláken nad 100 stránek). Pokračujte prosím zde: viewtopic.php?f=105&t=52346

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1513 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz