RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

xk k120 jak nastavit na opentx
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=104&t=88153
Stránka 1 z 1

Autor:  kodynejdek [ čtv 04.06.2020 8:33 ]
Předmět příspěvku:  xk k120 jak nastavit na opentx

Ahoj mám k dispozici xk k120 helinu ale bez vysilače a někde sem našel ze to létaj na taranisu s multimodulem což mam x9d+ 2019 a multiprotokol 4in1 nemáte nekdo zkušenost jak to tam nastavit popřípadě třeba záloho modelu? Na českým opentx sem našel navod na V977 ale piše že na xk k120 je to jiny.

Autor:  ddano007 [ čtv 04.06.2020 10:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: xk k120 jak nastavit na opentx?

Tu je zoznam modelov pre MTM, je tam aj tá Tvoja heli, skús pobádať:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
Ja som podľa toho tento týždeň rozbehával WL V944. Podarilo sa :roll:

Autor:  kodynejdek [ čtv 04.06.2020 12:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: xk k120 jak nastavit na opentx?

Prozkoumal jsem to ale nic sem nenašel ale dik za tip.

Autor:  ddano007 [ čtv 04.06.2020 16:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: xk k120 jak nastavit na opentx

No...
Vidíš tam typ protokolu SFHSS, a tuná vidíš, že prvé 4 kanály sú AETR
https://github.com/pascallanger/DIY-Mul ... SFHSS---21
Keďže je to akro heli, tak od CH5 vyššie musíš vyskúšať, prípadne prelúskať túto diskusiu
https://deviationtx.com/forum/builds/55 ... ?start=160
či tam niečo užitočné nenájdeš...
EDIT:
Inak ujo gúúúgl našiel toto:
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... aranis-QX7
EDIT2:
Hľadaj xk k120 taranis...
https://www.helifreak.com/showthread.php?t=792112
https://rcsettings.com/index.php/viewdo ... ultimodule

Autor:  kodynejdek [ čtv 04.06.2020 18:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: xk k120 jak nastavit na opentx

Tak to už vypadá nadejněji no super děkuju za navedení jdu to projet.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/