px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 08.02.2018 20:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1721
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 38
Tak to byl ten AETR (první 4 kanály), zbytek seděl podle obrázků.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: úte 26.11.2019 18:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1721
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 38
Lítá tu s tímto prckem ještě někdo, teda přesněji řídí to někdo třeba Taranisem?
Jde obejít řízení otáček rotoru řídící deskou a nastavit si je křivkou, nebo nějakou hodnotou? Někde jsem tady četl, že kdosi po výměně za jiný regl a firmware otáčky upravil, ale na origo jsem tip nenašel ani na Googlu. Jde to, nebo smolík pacholík?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: WLtoys V977
PříspěvekNapsal: čtv 27.05.2021 19:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1721
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 38
Tak když už jsem přikoupil ten multiprotokol (Jumper T-lite) a oživil x strojů s různými protokoly, byl mezi nimi i WLtoys V977. Co mě ale vadilo bylo to, co dřív - nemožnost řídit otáčky a kolektiv podle sebe. Prostě otáčky byly natvrdo spřažené s kolektivem a v normal módu byly od 0 otáček po maximum a Idle up módu byly maximální pořád (pro let na zádech).
Proto jsem uvažoval o XK K110 od toho samého výrobce. Je to osazením a velikostí naprosto ten samý vrtulník s tím rozdílem, že K110 má otáčky a kolektiv plně manuálně nastavitelné. Do úvahy šla i možnost koupit jen desku a vše přeházet. Nakonec jsem z CZ Banggoodu v úterý odpoledne objednal rovnou K110 za nějakých 17 stovek a nějaké drobné. Dnes po dvou dnech přes GLS doručeno.
Byly nějaké komplikace ohledně párování, ale vyřešeno a super. Dá se s tím letět od necelých 60% plynu, takže to tak neřve, jak V977, paráda.
Společné u těch dvou je použití módu 3D/6G, což je jako řízení 6ch/4ch vrtulníku. Ten jsem na kanále nastavil natvrdo na 3D, na 2pol. přepínači mám zámek plynu, na 3pol. 3 křivky plynu, na dalším 3 křivky kolektivu a ještě jeden zbyl. Idle up, který je na V977 na K110 chybí, protože je tam vše nastavitelné. V977 používá KN protokol a K110 Futaba protokol.
Příloha:
IMG_0235.jpg
IMG_0235.jpg
[ 88.56 KiB | Zobrazeno 1937 krát ]



Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz