Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: sob 21.02.2015 17:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
vasylp píše:
boZZda prosím tě co si myslil tym (že všechny kloubky budou chodit krásně hladce. Měl jsem to tak, jak jsem zvyklý na 500 až 700 helinách a to prostě nebylo ono.)
jestli mužů se zeptat jak jsi zvykly? a co s těma kloubkamy děláš
děkuji.
vemeš výstružník a protočíš je aby chodily zlehka ale ne moc aby zas nevypadávaly


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: sob 21.02.2015 21:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
přesně ty kloubky jsou hold problém všech malých helin, serva nejsou tak výkonná jak u velkýc a hladký chod je zde tedy na místě :)

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 12:26 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 6.10.2008
Příspěvky: 2815
Bydliště: Cesko
Prostě volné tak, že očka málem sami padají. Nesmí to ale být tak moc, že by očko vaklalo na kuličce. Chce to s citem.

No a jak na to? Velmi jednoduše :wink:
Vezmout náhradní kuličku, tu pomačkat v kombinačkách, aby se na ní udělaly zuby. No a poté nasadit plastové očko a dvakrát po kuličce zakroužit. No a nyní zkusti nasadit očko na hladkou kuličku a zkusit.


U velkých helin nesmí být kloubky tuhé, ale nemusí být tak vláčné jako u malých vrtulníků. Důvod je jednoduchý. Serva na velkých helinách mají sílu i přes 20kg.

_________________
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: čtv 16.04.2015 10:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
jedno videjko ze včerejška, lítá to moc pěkně :)



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 17:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
boZZda copak máš v Goblinovi za motor? Chtěl bych se zeptat, když osadím motorem Xnova XTS G-380 TAREQ EDITION 3215-930KV-10P-A, je mi jasné že nevyužiji jeho výkon, určitě hodně dlouho. Ale do budoucna přeci jenom. Bude tento motor vhodný na rozumné otáčky, neodrazí se to na spotřebě?

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
dovolím si odpovědět, má tam X Nova 3220-935 tareq, stejný motor má v G380 i můj kamarád. Než jsme ho kupovali obávali jsme se také vysoké spotřeby, ale praxe ukázala že obavy byly zbytečné, při normálních otáčkách je spotřeba více než rozumná, určitě bych se tohoto motoru v G380 nebál. Druhá věc je cena motoru, která je na motor do vrtulníku s 380mm listy opravdu silně přestřelená....

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 19:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2007
Příspěvky: 2806
Bydliště: Český Těšín
Jinak tenhle motor mám ve Sniprovi II a vleze i do Protosu 500 ) mé skvělý krouták a spotřeba je řekl bych stejná jak motor škorpion v protosu , který jsem mněl dříve . i letový čas je cca stejný ale energie fakt nechybí

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 19:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Moc děkuji oběma za info, jen Seltino mluví o 3220 a Petrct o 3215, je to tak? Já uvažuji taky o 3215. Doporučíte kde jej koupit, našel jsem jej na modelsportu za nějakých 4450,-. Ještě jaký regulátor? Uvažuji o CC, konkrétně Castle Phoenix EDGE LITE 100.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 20:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2007
Příspěvky: 2806
Bydliště: Český Těšín
Ja mám Xnova 3215-930kv TAREQ EDITION

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 20:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2007
Příspěvky: 2806
Bydliště: Český Těšín
ja ho koupil na CHiliheli a lítam ho uplně bez problémů z reglem Robbe roxy 60A motor i regl lehce letní, tad budu dávat regl Hobbywing 100A ale jen z důvodu HV bec bo mám nové Hv serva a výstupu governo do Spirita :)

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 20:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Já chci osadit CC EDGEm proto že má v sobě taky RPM senzor a stabilizaci chci dát Braina, takže GOV v Brainu.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 20:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Jinak jej na chilliheli v shopu nevidím :)

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 20:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2007
Příspěvky: 2806
Bydliště: Český Těšín
napiš Bozděchovi , cena byla myslým stejná jak píšeš na ešopu to namá ale kupoval jsem u něj i x novu do chase 360 nebo napiš filipovi na AGILE-Helicopter .cz

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 20:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
sorry je to moje mýlka, protože na mskompisutu mají chybu v popisu, každopádně se jedná o tento motor: http://modelsport.info/X-NOVA-MOTORS/X- ... 00021.aspx

jak Filip tak Pavel ti jej seženou

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Goblin 380
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 20:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 16.11.2011
Příspěvky: 66
Kluci, není to lepší si motor koupit rovnou u dovozce a hlavního distributora ro ČR, který ho má skladem? :) Xnovamotors.eu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 213 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz