Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 571 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 10:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
Tak u mě ta kalibrace plnu nějak nefunguje.Asi nemám tak dobrej hudení hluch. A i při kalibraci govíku je to pořád stejné. naběhne max ILD1 a tím končím. :(

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 11:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
kolik procent máš křivky plynu?

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 11:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
idle 65% a idle2 85%. A normal mám 0-50-100% .Fakt netuším kde zas dělám chybu.

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 12:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
někde asi jo, pokud jsi to udělal tak jak jsem napsal, tak to musí chodit:)

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 12:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
Co je na tom tazke???????

1. Vypnem heli vypnem vysielac

2. Zapnem vysielac a dam 100%

3. Zapnem heli a pockam kym odpipa ale neodpipa vsetko co ma

4. Stiahnem na vysielaci na 0% a heli odpipa zvyskok.

5. Vypnem heli

6. Vypnem vysielac

7. Idem dopit kafe a zapalit si, regl mam skalibrovany

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 12:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
Co myslíš tím neodpípá všecko? Bod 3. :D

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 12:46 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2011
Příspěvky: 307
Bydliště: Stará Ves nad Ondřejnicí
seltino píše:
jasně, kalibraci plynu jsem nepsal dotaz byl na nastavení governoru, kalibraci plynu beru jako automatiku...

_________________
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2016 21:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
tak jsem si trošku zamodelařil a udělal si pořádný nášup energie pro nabíjení šajzíka na letišti :)

blog.php?u=11108&b=310

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: úte 29.03.2016 16:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
tak nový upgrade na Chase je doma :)


Přílohy:
20160329_170243.jpg
20160329_170243.jpg [ 69.13 KiB | Zobrazeno 1766 krát ]
20160329_170259.jpg
20160329_170259.jpg [ 59.88 KiB | Zobrazeno 1766 krát ]

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: sob 30.04.2016 13:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
tak snad budu mít konečně hotovo , jinak poznatky z mé stavby snad nejhorší návod co sem kdy k helině měl , nedělám nic jinýho než ze šuplerou měřím šroubky a zjišťuju kam kterej patří, nebejt fotodokumentace seltina tak bych to stavěl o další večer dýl, nechápu proč to nemůžou nasáčkovat třeba jako u Alignu, MSH, Goblin
doufám že mi to letový projev s chase vynahradí to vztekání při stavbě :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: sob 30.04.2016 20:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
Mi to prislo v pohode, jelikoz jsem byl kovany uz z agily :-)

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: sob 30.04.2016 21:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
seltino píše:
Mi to prislo v pohode, jelikoz jsem byl kovany uz z agily :-)
no právě a já se rozmazlil na goblinovi a logu a pak tohle :D ale zase sem si pořádně zamakal s posuvkou :D tak 1/3 sáčků se šroubky nebyla označena ale už je to zamnou už jdu do finále už jen oživit V-bar a hurá do vzduchu


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 26.05.2016 13:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
tak už konečně hotovo, a funguje to fakt parádně hlavně je šupa ta výměna baterky bez sundavání kabiny
video ze záletu


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: stř 13.07.2016 8:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 327
KDS CHase 360 predlzeny na 380 vazi 1200 g. Goblin 380 je 1500 g. Protos 380 je 1300 g. Na vsetky tri masiny stacia pre cykliku micro serva?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: úte 30.08.2016 17:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 134
Kopejtka ............


Přílohy:
IMG_20160829_202750.jpg
IMG_20160829_202750.jpg [ 101.07 KiB | Zobrazeno 1051 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 571 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz