Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 571 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 04.02.2016 6:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
Smontovan, jako primo z krabice, nebo jso to uz smontoval ty? :-)

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 04.02.2016 7:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
seltino píše:
Smontovan, jako primo z krabice, nebo jso to uz smontoval ty? :-)
ne jako smontován z krabice
56155616


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: čtv 04.02.2016 15:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
tak to je pro mě novinka, původně se tato část musela složit.

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 17:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2008
Příspěvky: 382
Bydliště: České Budějovice
Mám dotaz. Jak mám postupovat při kalibraci plnynu? u reglu Platinum-50A-V3

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 20:31 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2011
Příspěvky: 307
Bydliště: Stará Ves nad Ondřejnicí
seltino píše:
tak to je pro mě novinka, původně se tato část musela složit.
Předsmontované se to prodává už rok. Od té doby, co do kitu dali všechny kola kovové a GT2 1. řemen.

_________________
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 21:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
HALÍŘ píše:
Mám dotaz. Jak mám postupovat při kalibraci plnynu? u reglu Platinum-50A-V3

postup:
1. na ESC si nastav heli governor store
2. nastav si na rádiu křivku plynu od 0 do 100 tak at ve středové poloze kniplu máš křivku plynu 50 procent
3. zapni rádio
4. připoj napájení na helinu
5. dej knipl plynu do středové polohy na 50 procent plynu
6. odmáčkni trottle hold
7. helina se bude pomalu roztáčet až se plně roztočí po 11 sekundách stáhni knipl plynu do 0 až se rotor zastavi
8. vypneš helinu a rádio
10. nastaviš si zpátky rádio jak potřebuješ (křivka plynu - idle ) a lítáš

roztáčení ad. bod 7 se provádí s nasazenými listy s náběhem listů v nule

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 21:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
takle debilně ? věčinou to bejvalo že si nastavil křivku plynu 0-50-100 připojil baterku na rádiu dal knipl na max pak zapnul vasílač regl něco zapípal pak se stáhnul knipl do nuly a je to
a tak to teda nejde?!
no asi vytáhnu ze šuplíku nějakej jinej regl (od MSH nebo Castle) než roztáčet heli na stole


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 22:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
já na tom nic debilního nevidím, hold takový je u hobbywingu postup u kalibrace governoru. Na stole bych to z listama neroztáčel, ale šel bych raději ven :)
ten regl bych tam nechal hobbywing, funguje naprosto parádně.
https://youtu.be/HM2qI12-_B0?t=19m33s

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 22:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
seltino píše:
já na tom nic debilního nevidím, hold takový je u hobbywingu postup u kalibrace governoru. Na stole bych to z listama neroztáčel, ale šel bych raději ven :)
ten regl bych tam nechal hobbywing, funguje naprosto parádně.
https://youtu.be/HM2qI12-_B0?t=19m33s

teď mám před sebou návod a rádce na fb(Filipa) a je to fakt jednoduchej regl ale nejdřív před kalibrací governoru ho musíš zkalibrovat s vysílačem a to je to 0-50-100 připojíš baterku dáš knipl plynu´na max zapneš vysílač regl něco zapípá pak dáš knipll na min a jeto


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 22:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
jasně, kalibraci plynu jsem nepsal dotaz byl na nastavení governoru, kalibraci plynu beru jako automatiku...

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 22:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2008
Příspěvky: 1250
Bydliště: Meziboří
Obrázky: 171
seltino píše:
jasně, kalibraci plynu jsem nepsal dotaz byl na nastavení governoru, kalibraci plynu beru jako automatiku...
tak aspoň kolega Halíř ví jak se dělá oboje :D :D :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 23:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Selti, pises o Governor Store. Ma to jeste nejaky jiny mod s governorem ?
Ptam se, protoze treba Kontronici maji take Store mod a ten funguje tak, ze si regl drzi stale stejne otacky kazdy let. Takze pokud nasadis nejakou mekkou baterku ( a nastaveno mas na tvrde ), tak ji posles drive ci pozdeji do lithioveho nebe. Protoze regl se ji nepta a cuca.
Litam na mod co si baterku osaha pri roztaceni pred kazdym letem. A s horsi baterkou pak toci stabilne, ale trochu mene. A baterky mi fakt docela drzi.
Petr

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 23:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.3.2011
Příspěvky: 2615
Bydliště: Brušperk
Blog: Zobrazit blog (7)
ano tenhle mod umí hobbywing také, jmenuje se tam governor elf, ještě jsem ho netestoval, ale mám to v plánu jelikož baterky co provozuju maj už přes 300 cyklů a po stretchi na 380mm listy už to ve větru nedávájí...

_________________
Miniprotos, Protos,Goblin 500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: ned 07.02.2016 23:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.2.2014
Příspěvky: 259
Bydliště: Černošice/Praha
HW má taky 2 módy governoru, store a ten druhý co si "osahá" baterku pokaždé je "elf"

_________________
TDR, Logo 600, Goblin 500 Sport, Devil 380 @ Spirit, 3Digi, Grapuner mx-20,mz-18


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS CHase 360
PříspěvekNapsal: pon 08.02.2016 0:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2008
Příspěvky: 382
Bydliště: České Budějovice
prochel píše:
tak aspoň kolega Halíř ví jak se dělá oboje :D :D :D

Kolega HALÍŘ zatím tápal. Tak jsem se tu radši optal. Našel jsem zde jen ten govík. A to jsem prolezl celé vlákno. A kalibraci plynu nikde. Tak zitra to prubnu. Protože ten můj sršen je koupenej od jednoho človíčka a ten lítal govík v reglu. Tak proto jsem se ptal na kalibraci plynu . Ale zatím mohu říct .že ten vrtas je raketa a dost příjemnej na letovej projev. Zatím jsem pouze ve fázi testování a lazení bezpádla. Ale i tak díky

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 571 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz