RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Blade 400 nastavení
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=104&t=66008
Stránka 1 z 1

Autor:  rada6 [ ned 11.05.2014 7:58 ]
Předmět příspěvku:  Blade 400 nastavení

Zdravím, potřeboval bych nastavit a poladit Blade 400.
Ačkoliv má být připraven ke startu, vypadá to, že není.
Při přidávání plynu se začne postupně otáčet.
Už to zde kolikrát psali uživatelé. Kdybych se v tom
šťoural, tak to akorát doprčím, protože nemám zkušenost.
Bůh ví, co to pak ještě udělá ve vzduchu. Trénoval jsem
2 měsíce na simulátoru a teď na něj čučím doma :(
raději jsem nevzlétl, ať to nerozbiju. Točí se dost.

Potřeboval bych někoho, kdo mi s tím pomůže - nastavit.
Jsem z Prostějova, takže někde kolem.
Olomoucký, Zlínský nebo Jihomoravský kraj.
Přijedu, zaplatím.

Autor:  Zenderat [ ned 11.05.2014 8:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blade 400 nastavení

Zkoušels to roztočit v ruce nad hlavou? Jinak vrťásek se normálně zezačátku otočí, než dostane vrtulka ty správné otáčky ( i když je v neutrálu ).

Autor:  rada6 [ ned 11.05.2014 8:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blade 400 nastavení

Dobrý den,
nezkoušel, pak se po chvilce se překlopil na stranu.
Pouze listy sekly do země, jinak nic. Naštěstí mám náhradní.
Jinak je jako nový.
Sice nevím jak moc se může otočit. Ale tekhle asi ne.
Nejprve se kousek otočil. Stáhnul jsem otáčky.

Pak jsem to po druhé zkusil znovu, přidal jsem tak středně rychleji,
pak se po pomalejším otočení o 180 stupňů, překlopil.

Autor:  rada6 [ ned 11.05.2014 8:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Blade 400 nastavení

Přesunu toto téma do sekce Blade 400 3D.
Odsud mě asi vymažou. Teprve se v tom foru
začínám orientovat.

Takže bude tento dotaz v sekci Blade 400 3D.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/