Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Blade 400 nastavení
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 8:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.5.2014
Příspěvky: 6
Bydliště: Prostějov
Zdravím, potřeboval bych nastavit a poladit Blade 400.
Ačkoliv má být připraven ke startu, vypadá to, že není.
Při přidávání plynu se začne postupně otáčet.
Už to zde kolikrát psali uživatelé. Kdybych se v tom
šťoural, tak to akorát doprčím, protože nemám zkušenost.
Bůh ví, co to pak ještě udělá ve vzduchu. Trénoval jsem
2 měsíce na simulátoru a teď na něj čučím doma :(
raději jsem nevzlétl, ať to nerozbiju. Točí se dost.

Potřeboval bych někoho, kdo mi s tím pomůže - nastavit.
Jsem z Prostějova, takže někde kolem.
Olomoucký, Zlínský nebo Jihomoravský kraj.
Přijedu, zaplatím.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 400 nastavení
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 9:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
Zkoušels to roztočit v ruce nad hlavou? Jinak vrťásek se normálně zezačátku otočí, než dostane vrtulka ty správné otáčky ( i když je v neutrálu ).

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 400 nastavení
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 9:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.5.2014
Příspěvky: 6
Bydliště: Prostějov
Dobrý den,
nezkoušel, pak se po chvilce se překlopil na stranu.
Pouze listy sekly do země, jinak nic. Naštěstí mám náhradní.
Jinak je jako nový.
Sice nevím jak moc se může otočit. Ale tekhle asi ne.
Nejprve se kousek otočil. Stáhnul jsem otáčky.

Pak jsem to po druhé zkusil znovu, přidal jsem tak středně rychleji,
pak se po pomalejším otočení o 180 stupňů, překlopil.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 400 nastavení
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 9:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.5.2014
Příspěvky: 6
Bydliště: Prostějov
Přesunu toto téma do sekce Blade 400 3D.
Odsud mě asi vymažou. Teprve se v tom foru
začínám orientovat.

Takže bude tento dotaz v sekci Blade 400 3D.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz