Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1116 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 75  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Heli HK-450 z HC III.
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 14:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2010
Příspěvky: 400
Bydliště: Banskaá Bystrica
..tak dobre Nak, si to tam dal rýchlejšie, ako som stihol dopísať..dík

je to vlastne to , čo potrebujem..avšak už len hotový produkt- tvoj výsledok a ja by som skôr privítal ten vzorec..či to mám naozaj všetko nahádzať do tej nerpriehľadnej kalk. ? ( sorry- pre mna nepriehladnej, nakoľko angl. - horko,ťažko a už ani nevravím v odbornej terminológii, kt. tiež ..horko ťažko..)


...soráč chalani, že vás otravujem takimi blbosťami..no fakt tu nikoho nemám, som 60KM od Insbruck- a to smerom na juh ( IT )

_________________
hanzi


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 14:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 19.8.2007
Příspěvky: 8609
Vzorec neni a vetsina lidi kopiruje vybaveni ktere uz nekdo predtim pouzil pro stejnou aplikaci. Cili rekni odkud budes nakupovat a muzeme se podivat co vhodneho se da pouzit. Spekulovat nad tim prilis nema smysl. Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 16:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
Ono se to stejně řídí pak cenou, tak řekni částku kolik do toho hodláš vrazit a co všechno ještě potřebuješ nakoupit a podle toho se dá nejlíp udělat vhodná kombinace elektrovybavení, aneb jak již bylo řečeno, vybrat v té ceně něco relativně osvědčeného.

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 16:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2009
Příspěvky: 560
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Nakadah, jakym prepinacem zapinas motor, abych nemusel pres kolektiv?

_________________
Letadla, auta.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 17:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
oscar píše:
Nakadah, jakym prepinacem zapinas motor, abych nemusel pres kolektiv?


já teda zapínám motor přepínačem na Throttle Hold.

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 18:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2009
Příspěvky: 560
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Ktery to je konkretne na Futaba T7C? Diky.

_________________
Letadla, auta.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 18:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 19.8.2007
Příspěvky: 8609
Taky throttle hold - mam ho u praveho ukazovacku. Zapnuto je dolu a vypnuto nahoru. Behem litani mam pod nim porad prst, kdyby neco tak cvak a hned prepnu na autorotaci. Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 18:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
oscar píše:
Ktery to je konkretne na Futaba T7C? Diky.


záleží kterej si na to nastavíš, já mám podobně jako Nak na svojí T8FG nastavenej SF (levej dole dvoupolohovej dlouhej) a taky prst v pohotovosti, dole je ON, nahoru cvakám OFF.

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 18:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2009
Příspěvky: 560
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Takze radio musim zapinat se zaplou autorotaci. :)

_________________
Letadla, auta.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 18:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
oscar píše:
Takze radio musim zapinat se zaplou autorotaci. :)


jup, přesně tak to dělám.

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 18:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.2.2010
Příspěvky: 1243
Bydliště: Holíč
Obrázky: 0
jak maju byt nastavene lsty pri autorotacii?

_________________
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2011 20:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
L.Bily píše:
jak maju byt nastavene lsty pri autorotacii?


Teorie je pěkně rozebraná například tadyk: http://helicopterflight.net/autorotation.htm pak to chce vychytat v praxi, já teda skutečnou autorotaci přenechávám větším helinám :) ale třeba se ktomu taky někdy doberu.

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.04.2011 15:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2010
Příspěvky: 400
Bydliště: Banskaá Bystrica
Nakadah píše:
Vzorec neni a vetsina lidi kopiruje vybaveni ktere uz nekdo predtim pouzil pro stejnou aplikaci. Cili rekni odkud budes nakupovat a muzeme se podivat co vhodneho se da pouzit. Spekulovat nad tim prilis nema smysl. Nak


rozmýšlal som nad týmto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12190

a týmto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6316

a do slabšieho modelu : http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6458

a toto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9021

a stýmto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=2169

baterka do slabšieho: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8932

_________________
hanzi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.04.2011 16:29 
Mazák
Mazák

Registrován: 19.8.2007
Příspěvky: 8609
K tomu reglu Thrust 55A ti nereknu nic, nikdy sem ho nemel v ruce. Ten motor E500 tusim ze tady byly negativni reakce - spatna ucinnost a hodne hreje. Regulator HK SS25-30A rozhodne pomaly rozbeh nema a prijde mi na 450ku slaby. Motor Typhoon 2215H 3550kv rozhodne ano - par lildi ho tady ma a jsou velmi spokojeni. Baterka za 8,5 babek bude mekka jak maslo - 20C. Navic neni skladem. Priplat si za Nanotech 2200mAh 35C nebo Rhino 2250mAh 40C. Jo a ta programovaci karta 100% funguje na regulatory Turnigy Plush, u ostatnich je to vicemene loterie.

Me osobne bez problemu funguje kombinace Mystery 40A SBEC (po novem Hobbyking Blue Series 40A) + motor Turnigy 2836 3200kV se 13z pastorkem. Je to ale pro normalni poletovani, pokud mas v planu akrobacku tak doporucuju verzi 2836 3700kv. Jsou to dobre motory, maji velmi dobrou ucinnost a nemuzu si na ne vubec stezovat. Samozrejme ani ty Typhoony 2215H nejsou spatne - taky dobra volba. Dalsi dobra volba je regulator Turnigy Plush 40A - sice mu chybi pomaly rozbeh (mystery ma 15s hezky pomalu od nuly) ale funguje bezproblemove.

Rozhodne na tom vybaveni nesetri za kazdou cenu! TO zase ale nerikam ze bys mel koupit hightech, proste zlata stredni cesta.

Bohuzel hobbycity je uz nekolik mesicu tragicky kseft, skladove zasoby nula, rychlost zabaleni a vyskladneni + dovezeni na postu katastrofa. Dily z ameriky mam za tyden, z Hobbycity klidne za mesic. Takze sem si ted na vrtulnik nechal objednat veci z himodel.com - nemaji tam uplne presne to stejne ale podobne co vyhovi. Jeste ten den to bylo zabalene a odeslane.

hobbykingu.com se uz ted prezdiva spis backorderking.com Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.04.2011 16:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
Nak to shrnul komplexně, neni ani snad co dodat, jen že ted v HK naskladnily ty nanotechy 35C tak aspon neco, hned sem si je objednal :)

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1116 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 75  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz