Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1499 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2011 18:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.12.2010
Příspěvky: 779
Bydliště: Praha 4 - Michle
Obrázky: 8
nojo, ale me prave signal z Tx do Rx jde, protoze mi to zahraje ty tri tony a pak normlane nabehne vsechno a muzu hybat celou cyklikou ... asi bude chyba nekde v nastaveni v HC3-SX nebo v DX7 :(

_________________
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2011 19:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2009
Příspěvky: 3278
Bydliště: Praha 6
Tak jak to popisuješ bych to neviděl jako chybu v HC3-SX / DX7 ale spíš reglu. Pokud Ti jdou správně a plynule bez chyb serva = mechanika, znamená to že regl dává v BEC obvodu šťávu do přijímače i gyra jak má. V reglu se po naběhnutí něco sekne a přestane nabíhat v celém menu.

Nevím kde jsi Trexe koupil, pokud je to kamenný obchod tak zkus reklamaci. Jednodušší by bylo poptat se kdo je někde z Prahy východ / jih na dosah a má čas. Nic si tím nerozhází, jenom vypojit zapojit. Já se na Chodov dostanu pracovně až za 14 dní, jinak by to nebyl problém.

_________________
TREX 450PRO MB, TREX550HCX, TREX600BD, Futaba TF8G, T7C
http://relax450.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2011 19:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.12.2010
Příspěvky: 779
Bydliště: Praha 4 - Michle
Obrázky: 8
asi zkusim regl ze staryho Rexe a uvidime, ikdyz je to zase miliarda sroubkovani :/

_________________
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2011 19:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2009
Příspěvky: 3278
Bydliště: Praha 6
Ty máš vlastně HC uvnitř a konektory asi jenom tak nevyndáš ........... Jinak by to problém nebyl.

_________________
TREX 450PRO MB, TREX550HCX, TREX600BD, Futaba TF8G, T7C
http://relax450.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2011 20:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2010
Příspěvky: 309
Bydliště: Hradec Králové
Nevíte někdo jak dlouho už MS Composit nemá "B" Championy 325mm skladem? Případně kdo je skladem má?
A máte někdo zkušenost s kabinkama na 450PRO z hobbykinku jestli opravdu sedí na 450 PRO když je to tam napsaný? :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 10:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Prvni vec, zkontroluj servomonitor ve vysilaci. Pak uvidis co ti leze z radia.
Kde je zapojen regl. V prijimaci nebo HC3 ? Klidne ho nech zapojenej v prijimaci. Nektery regly nemaji radi signal z FBL.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 10:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.12.2010
Příspěvky: 779
Bydliště: Praha 4 - Michle
Obrázky: 8
pkotatko píše:
Prvni vec, zkontroluj servomonitor ve vysilaci. Pak uvidis co ti leze z radia.
Kde je zapojen regl. V prijimaci nebo HC3 ? Klidne ho nech zapojenej v prijimaci. Nektery regly nemaji radi signal z FBL.


uz jsem to zapojil do prijimace a je to OK, takze setovy Align regl to rad pres FBL urcite nema.

_________________
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 10:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.12.2010
Příspěvky: 779
Bydliště: Praha 4 - Michle
Obrázky: 8
btw. nevite, kde v Praze (idealne) nebo na eshopu sehnat nastroj na serizeni cykliky? neco jako na prochymodel, kde to neni skladem.
http://www.prochymodel.novyshop.cz/pomc ... sport.html

...libi se mi Relaxovo udelatko :) , ale nemam moc casu ani materialu na vyrobu, takze bych radeji neco koupil.

_________________
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 10:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Jo, me takhle vyskolil regl zapojenej do futabiho osmikanalu S-Bus prijimace. Musel jsem regl zapojit az do sedmeho kanalu. Tech prvnich sest je pro digitalni serva nebo co a regl tam nechodi stejne jako tobe u HC3.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 15:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2009
Příspěvky: 3278
Bydliště: Praha 6
Ten přípravek na seřízení DC bude v ČR asi problém. Zkusil jsem cinknout do Telinku a Houškovy, nemají to a odkázali na zahraniční e-shopy nebo "ok oka" - servisy to tak asi praktikujou ..... Helimania má pouze toto :

http://www.rcmarket.cz/zbozi/vrtulniky- ... kliky.html

Pokud to s objednáním z venku nevydržíš ( předpokládám :-) ) asi to bude chtít něco spáchat doma nebo Ti to můžu na stojanový vrtačce udělat, je to práce na 10 minut. Dneska mám zrovna nějakou restaurátorskozu truhlařinu tak to no problem. Určitě jezdíš do centra, můžeme se někde potkat. Momentálně to vidím na zítra k večeru nebo středa odpoledne, dál se uvidí.

_________________
TREX 450PRO MB, TREX550HCX, TREX600BD, Futaba TF8G, T7C
http://relax450.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 15:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
insomnia píše:
btw. nevite, kde v Praze (idealne) nebo na eshopu sehnat nastroj na serizeni cykliky? neco jako na prochymodel, kde to neni skladem.
http://www.prochymodel.novyshop.cz/pomc ... sport.html

...libi se mi Relaxovo udelatko :) , ale nemam moc casu ani materialu na vyrobu, takze bych radeji neco koupil.



Já mam tohle a tož nastavit se to stim dá: http://www.prochymodel.novyshop.cz/pomc ... sport.html

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 16:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2009
Příspěvky: 3278
Bydliště: Praha 6
Pohrabal jsem ve špajzu a mám ještě dva kousky vyrobil jsem tři, jeden zúžil a má nastavovací šroub 4mm s kontramatkou. To je stejně zbytečný, tam už jsem si vymejšlel jak se ještě zabavit. Zbývající dva jsou širší ( což nehraje roli ) a jsou k dispozici - viz čerstvý snímek :

http://relax450.rajce.idnes.cz/Trex450P ... G_2004.jpg

_________________
TREX 450PRO MB, TREX550HCX, TREX600BD, Futaba TF8G, T7C
http://relax450.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 19.09.2011 16:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2009
Příspěvky: 3278
Bydliště: Praha 6
S touhle domovkou se samozřejmě nedá nastavit naráz všechny tři osy, musí se to na 3x pootočit. Je to ale vrtaný tak že jde mírně ztuha nasunout na hřídel a zůstane viset tam kam ho dám. Pootáčením při nastavování se nehne, proto stačí mít "jednosměrku" :-) U MB je problém že po kolečku nastavování subtrimu tří serv naskoči tzv. "nulová poloha" kdy serva naběhnou tak jak jsou páky bez subtrimu v MB. Tlak na přípravek by byl zbytečná námaha pro serva takže tam ho posunu mimo do volné výseče. U HC3-SX je to možná jinak.

_________________
TREX 450PRO MB, TREX550HCX, TREX600BD, Futaba TF8G, T7C
http://relax450.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011 2:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2009
Příspěvky: 3278
Bydliště: Praha 6
Nové zprávy z Tobexu - nic moc ..... vedoucé pan Kňažek vyzkoušel skoro všechny dodavatele, Čína ale zklamala, zbývá něco v Polsku a Itálii, kde prý už moc čance nebude. To ložisko vidí zřetelně jako švindl na zákazníka a podle něj jsou dvě možnosti. Buď si Align nechává něco vyrábět bokem a nebo spíš upravuje standardní kus např 26x17x4mm zvětšením vnitřního průměru na 18,5mm technologií tzv. vyjiskření, která dokáže ložisko poničit. To že je každý trochu jiný by tomu odpovídalo a přesně tak se mu ložiska co měl v ruce jeví. Podivný pohmat na vnitřní hraně atd.

Druhá možnost je že by si Align nechal vyrábět někde sólo vnitřní prstence a jimi nahrazoval ty užší, pak čarování s nekalibrovanýma kuličkama ... no je to věda. Jak má takový ložisko vypadat mi ale ukázal - typ 6803ZZ o rozměrech 26x17x5mm. Japonec za 160,00, naprosto bez vůle a naprostá krása. Samozřejmě Bohužel do naší DC nejde, vnitřní ALU prstenec by se musel přetočit na menší průměr a je otázka jestli by bylo kde ubrat, 17mm je možná míň než je průměr závitu na který se natočí vrchní díl desky. No a pak ta výška 5mm. Dole by přesah nevadil, jenomže by se nedalo dotáhnout dvoudílné pouzdro s koulí pro hlavní hřídel, musel by se tam vložit nějaký prstýnek o výšce 1mm. Teď se mi nechce jedinou DC co mám v Trexovi znova rozebírat, pár dní bude letos mořná naposled slušně, přes zimu na laborování času habaděj a reklamace z Brna nic

Každopádně p. Kňažek se snaží, ještě uvidíme.

_________________
TREX 450PRO MB, TREX550HCX, TREX600BD, Futaba TF8G, T7C
http://relax450.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011 11:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
Ako su na tom cykliky z inych znaciek, nesli by pouzit? Nevie niekto? /miniprotos, Rave alebo nieco pod./

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1499 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz