Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 13:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
Jojo. To vim. Sam jsem prekvapenej. Vim ze nemuzu baterky vystavit do dna. Nez jsem zacal litat, zjistil jsem, ze s Blade 200 SRX litaj lidi vetsinou tak kolem 10 minut. Pouzivam merak, stopky, time alert, co se da. Proste 20 minut. Nekecam. Po letu maji clanky 3.65 az 3.75V. Mozna mam ten vykon motoru nejak nize nebo co. Nevim.

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 14:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha
zdar,
das ho do visu a pak pridas az na maximum a uberes a znova. Je potreba zatizit ESC jen pro jistotu.
Trim Flight jsem nikdy nedelal a uz mam za sebou par rozborek a zborek jen jsem srovnal desku cykliky pokud bylo potreba ani jsem necentroval serva a zatim to funguje.
tech dvacet min. je dost to ja bych nedokazal moc ho nesetrim litam s nim co to da.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 21:21 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
Tak dnes jsem zase trochu zalital a zda se, ze kyvani dopredu-dozadu je snad definitivne pryc. Jsem rad, ze to nebyla vada te ridici jednotky. To bych uz asi nekupoval. Zas takovy zazrak se mi ten vrtulnicek nezda a ta jednotka je dosti draha.

Taky jsem dnes tak nejak dospel k nazoru, ze ty upgradove hlinikove dily jsou vlastne horsi, nez ty plastove originalni.

No a havarce jsem se dnes opet nevyhnul. Takovy pad asi z 5ti metru, tlumeny jehlicnatyma vetvema. Nic moc se neposkodilo. Jen ta trubka [jako ocas nebo trup] se trochu ohnula smerem doprava pri pohledu zpredu. Prohledl jsem celou masinku a vse se zdalo byt ok, tak jsem s tim ohnutym "ocasem" hned zkusil vzletnout. K memu prekvapeni se vrtulnik choval stabilneji a celkove lepe nez pred nehodou. Tak ted nevim, jestli to mam vubec rovnat, nebo to nechat tak....? :D

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: sob 01.11.2014 1:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha
nech to dokud to jde , ja to obcas rovnal podle oka , on to ustoji jeno ta roura nesmi prdnout


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: úte 25.11.2014 12:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2009
Příspěvky: 8
Zdravim vsechny majitele tohotu vrtulniku. Chtel bych si ho take poridit ale s rc specrtum dx6i. Jen mam strach jak to bude s tlacitkem panika. Zda jde take nastavit. Dik za rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: úte 25.11.2014 18:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha
zdar, nastavit to jde a funguje to bez obav.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: úte 25.11.2014 22:44 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2009
Příspěvky: 8
tak to je super. diky za rychlou reakci. jeste by me zajimalo zda i laik sparuje heliu s rc a samozrejme tak i nastaveni toho tlacitka panika,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: stř 26.11.2014 15:22 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha
To das ,ja to delal podle navodu a v poho mozna je i neco na internetu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: čtv 05.02.2015 21:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
Zdravim. Stala se mi mala neprijemnost. Utrhla se mi jedna ze dvou antenek z te original jednotky.
Poradi minekdo, co bych s tim mohl udelat, prosim?

Muzu tam proste pripajet kousek nejakeho dratku? Pripadne jakeho...?

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: pát 03.04.2015 20:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2015
Příspěvky: 36
Bydliště: Uherské Hradiště
Dobrý den,
nechtěl by někdo za symbolickou cenu koupit havarovaný vrtulník, jsou k němu tři baterky, nějaké náhradní díly navíc, nabíječ i vysílač, vše stáří 2 měsíce....... tak kdyby někdo měl zájem na náhradní díly tak pište na email rikky777@email.cz můžu zaslat foto.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2015 21:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2014
Příspěvky: 44
Bydliště: Brno
Ahoj. Koupil jsem si vrtulník Blade 200 SR X v RTF mode2 s tímto vysílačem . Na zadní straně vysílače Spectrum LP6DSM je konektor TRAINER . Da se použít na připojení k PC simulatoru Phoenics RC ? Když připojím kabel do vysílačky ( jack 3.5 mono) a druhý konec do usb adapteru který je součástí simulátoru (svítí modře) tak se vysílač uplně hned vypne (zhasne lcd se stavem napětí) a nic se neděje PC ten originalní RTF mode vysílač nevidí a baterie v RC jsou uplně vřelé . To stejné se stane když konektor chci použít pro trening kdyz bych se chtěl tímto konektorem připojit k RC "kamaráda "učitele" ... žádná reakce . Ma tento RTF RC ovladac Spectrum LP6DSM možnost tohoto konektoru TRAINER využít a jak ? Podařilo se to někomu už připojit uspěšně pomocí TRAINER konektoru ? Případně má někdo pro RC simulator PHOENIX 4 stažen model Blade SR X ? Díky


EDIT: Kabelem 2 polový JACK-JACK vysílač nepropojovat, to jde do skratu, vždy pro popojení musí vysílač zůstat zapnutý včetně LCD s číslem napětí, jinak hrozí poškození vysílače. Podařilo se mě uspěšně připojit RTF vysílač Spectrum LP6DSM a to kabelem JACK- JACK (prům.3,5mm 4 pólový, tzn o jeden pol navíc nez stereojack) a simulator PhoenixRC V4.O.j (asi CHINA edice) ho vzal. Ted by to chtělo ještě "nějak" do něho dostat model BLADE 200 SR X . Poradíte ? Díky . Já ho našel jen pro Phoenix 5 . Díky. Tímto kabelem půjde propojit i vysílač s druhým vysílačem (učitel - žák). Jinak simulátor Phoenix 5 co je v obchodech ma na kabelu konektor JACK 3 polový (stereojack) a i tato verze dle praktické zkoušky Astramodel funguje s vysílačem RTF.

_________________
Coptera Traxxas Aton, Letadlo BETA 1400 .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: sob 18.04.2015 10:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2014
Příspěvky: 44
Bydliště: Brno
Vrtulník vřele doporučuji i pro začátečníka co má zkušenost s "dvojrotorem, koaxiálem" , vestavěná elektronická stabilizace velmi dobře pomáhá a je super že vrtulník ma rezim začatečník kde elektronika pustí menší naklon do stran a je to hodnejsi, v modu pokročilý už je to vyrazně živější a do budoucna ma člověk i možnost vypnout v režimu zkušený stabilizaci. Stabilizace Vám drží vrtulník ve vodorovné poloze kdyz pustíte páčky . Taky je super páčka PANIC kdy vrtulnik při puštění páček vrtulník ihned srovna do stabilního visu.

Po mých zkušenostech na simulátoru .. začátečník at nezkouší jednorotor bez této stabilizace ......

A pozor vrtulník dvourotor i levná coptéra typu Galaxy Visitor 3,6 je výrazně hodnější než tento vrtulník v modu začátečník ...... vrtulník musíte stále vyrovnávat a páčkovat kontra (protipohyby) . Já jako uplný začátečník s Heli bez zkušenosti s dvourotorem jsem zkoušel létat stylem jak s copterou Visitor 3,6 a "namlátil" jsem si HUBU. Není vše problem vyměnit díly ale ...stojí to zbytečně moc peněz navíc ......

Takže ze začátku jen vzlety přistání (v tomto je vrtulník velmi hodný) a případně pohyb pomalá dopredu dozadu doboku ... a vždy ocasem k sobě .

_________________
Coptera Traxxas Aton, Letadlo BETA 1400 .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: ned 03.05.2015 22:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2014
Příspěvky: 44
Bydliště: Brno
Vynechal Vám někomu někdy u Blade 200 SR X RTF zadní rotor ? Mě za měsíc co ho mám a po malo letech už asi 2x vždy na cca sekundu a stroj cukl hodne ocasem do strany, skoro se otočí dokola . Dnes se to stalo potřetí , zadní rotor v cca 7 metrech vynechal asi uplně a stroj se roztočil vši silou kolem sve osy a stal se neovladatelny a havaroval ...zitra to pošlu na reklamaci. Nevím v čem může být zavada , jestli vadný motor nebo řídící jednotka, nebo něco jiného ... . Doufam ze se servis k tomu postaví dobře .... každá taková závada ..končí havárii . Nejde o pár součástek ale o spolehlivost stroje . Takto vynechávat nesmí. Díky .

_________________
Coptera Traxxas Aton, Letadlo BETA 1400 .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: pon 04.05.2015 8:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 327
V sucasnej dobe ako stvorkanal nic lepsieho na trhu nie je. To sem patri:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
V120D02S, KDS 450 Q FBL, Protos 500 FBL, Logo 500 SE. _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 200 SR X
PříspěvekNapsal: pon 04.05.2015 13:26 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha
zdar,
mel jsem ten samy problem,ale u me to bylo baterkou,ktera ke konci letu nestihala( 8 min).
a kdyz se roztocil tak jsem ubral trochu plyn a on se srovnal a ja pak pristal,ale trvalo mi to dva pady nez jsem na to prisel. ted litam 6 min i s plynem na 200 %.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz