Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 631 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2015 16:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 102
Ahoj, rozhodnul jsem se koupit t-rexe 450l dominator 6S a chtěl bych se zeptat, jestli můžu misto loctite použít toto?
http://zizamodelar.cz/cs/home/823053-za ... 46323.html
nebo ještě tohle? http://zizamodelar.cz/cs/home/825647-ur ... 00450.html


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: ned 24.05.2015 7:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.7.2014
Příspěvky: 48
Bydliště: Praha
To můžeš, ale pak už to horko těžko někdy povolíš. Volil bych střední pevnost. Já osobně lepím jen hřídele. Není nic horšího než když se ti ty měkké šroubky na imbusu protočí a musíš je odvrtávat ;-)

_________________
Taranis X9D+, T-rex 150 DFC, T-rex 450 DFC, T-rex 450L, T-Rex 600E PRO DFC, Vortex 250, Goblin 700


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: ned 24.05.2015 8:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 102
Četl jsem, že ve stavebnici nějaký ten zajišťovač šroubů je, bude mi stačit? Nebo mám teda koupit ten loctite?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: ned 24.05.2015 11:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.10.2013
Příspěvky: 168
Bydliště: Ostrava
Já používám na všechny heliny modrý align t43 (medium) na šroubky a r48 (high) na ložiska i červíky (http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 84&alt=web).
Jsem s nima spokojený a v případě potřeby jdou povolit, za letu však drží. Ten co je ve stavebnici je t22, což je medium - obdoba t43.
Jak říkal suchyjar, na šroubky nepoužívej vysokou pevnost, nebo budeš muset odvrtávat.

_________________
Fly & land in safe.
DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: ned 24.05.2015 11:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2007
Příspěvky: 2807
Bydliště: Český Těšín
ja používám na všechno modrý locttie vše drži a vše jde povolit

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: ned 24.05.2015 15:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 102
Díky informace, použiji teda střední pevnost. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: úte 26.05.2015 7:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1830
Obrázky: 0
Nechcete někdo origo držáky baterek nebo náhradní díly? Mám tu toho ještě hodně co zůstalo. Kdyžtak zpráva.

Jinak loctite používám modrej a drží dobře


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: pon 01.06.2015 18:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.5.2014
Příspěvky: 119
Bydliště: Blatnice pod Sv. Antonínkem
Ahoj potřebuju poradit.
Mám dominátora 450l 3S a při visu nebo pohybu do strany jakmile zastaví tak dělá občas takový divný pohyb.
Čím mám menší otáčky tím to je horší a naopak.
Zde ukázkové video, musel jsem to udělat ručně protože za letu to nemám jak natočit.na videu je to přehnané aby to bylo patrné.

https://www.youtube.com/watch?v=IILG6DvUXeY

Není to ziskem a myslím ani vyvážením listů(zkoušel jsem jich několik.Ono to dělá už od doby co je koupený a to i s origo align hlavou tak i nyní s tarot hlavou.
V letu i na zemi jsem sledoval stopu listů a je vidět že jsou v lajně.Původně to házení bylo ještě horší a někdo mi radil povolit středový šroub v hlavě procházející skrz hl. hřídel.Po tomto zásahu se to zlepšilo ale nyní jsem přešel na nížší otáčky a je zase horší.Je pravda že šroub je tam natěsno ale už jsem ho trochu povolil a je to stejné.

Stalo se tohle i někomu jinému?Je to vážně jen utažením hlavy nebo je špatně i něco jiného?Pravé že to dělalo i s jinou hlavou tak si nejsem jistý kde je pravá příčina.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: čtv 04.06.2015 7:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.10.2013
Příspěvky: 168
Bydliště: Ostrava
Tak jsem si předevčírem s pocitem radosti a nedočkavosti namontoval CC Edge 50A regl do svého 450L, připojil baterku a byl jsem zhnusen.
Každopádně takový blaf co vypouští BEC jsem opravdu nečekal... :evil:

Serva cykliky se mi rozkmitaly, jako bych do nich snad pustil střídavinu, no masakr! Po zkušenostech s Align BECem jsem byl zvyklý na totální klid, čisté napětí, a teď takový rachot.
Obratem jsem psal na castlecreations support, tak uvidíme.

Začal jsem špekulovat, měřit oscíkem, přidávát kapacity (nejprve low esr 680u, potom 3,3mili, pak paralelně keraminku, zvýšil jsem dokonce na 2x3,3mili a nic nepomohlo, oscilace jako prase stále zůstávaly.

Jako poslední pokus jsem se rozhodl použít Schottkyho diodu do kladné větve BECu a za ní kondu 6,8mili low esr + 4,7u X7R, a světe div se, pomohlo to.

Takže tohle je můj poslední regl CC s BEC. Čekal jsem teda lepší výstup, než cosi velmi vzdálené odfiltrovanému zdroji.

_________________
Fly & land in safe.
DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: čtv 04.06.2015 8:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
Co ukazuje CC log? Jestli mas moznost zapnout sledovani BEC Voltage, zapni si ji s vysokym rozlisenim.

Mam dva a spokojenost, divne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: čtv 04.06.2015 9:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.10.2013
Příspěvky: 168
Bydliště: Ostrava
Přenastavím log na nejvyšší rozlišení a pak to sem hodím, vč obrázku z oscíku.

_________________
Fly & land in safe.
DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: čtv 04.06.2015 11:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.5.2014
Příspěvky: 112
Bydliště: ústecký kraj
Měl jsem stejné problémy. Problém je v tom BECu. Laboroval jsem nad tím taky asi dvě noci. Jakou máš bezpádlovou jednotku?

edit: na logu jsem nic neviděl. Tak jak na tom budeš ty?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: čtv 04.06.2015 19:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.8.2012
Příspěvky: 198
Bydliště: Šumperk
caven píše:
Měl jsem stejné problémy. Problém je v tom BECu. Laboroval jsem nad tím taky asi dvě noci. Jakou máš bezpádlovou jednotku?

edit: na logu jsem nic neviděl. Tak jak na tom budeš ty?

Take jsem to řešil tet už ok stačil jen filtrovaci kondik. viewtopic.php?f=107&t=71335


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: čtv 04.06.2015 19:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1830
Obrázky: 0
Přijde mi, že všichni co máte ty novější Castle Edge tak ty BECy stojí za kulové.. na Castle Phoenix ICE řadě to maká výborně a dokonce i testem ve Spiritovi na BEC rpošel


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 450L Dominator
PříspěvekNapsal: stř 30.09.2015 22:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
Panove mate nekdo nejaky tip na maketovou karoserii, ktera by se dala pouzit na Dominatora?
Vim, ze to asi neni nejvhodnejsi stroj pro maketove litani, ale co uz nadelam? Kdyz uz jsem ho koupil... Prodavat za polovinu se mi nechce. To silene 3D litani pro mne neni. Jednak se mi to nelibi, a druhak zcela urcite bych to nezvladl.

Od zacatku jsem chtel neco maketoveho, ale jako neznaly jsem vybral Dominatora 6S kombo s GPro, protoze jsem chtel neco kvalitniho.

Nenazel jsem zatim zadnou maketu, ktera by na Domina pasovala, takze momentalne je mi uplne jedno jaka by to byla. Hlavne aby to vypadalo jako vrtulnik.
Budu rad za nejakou radu, nebo tip kde hledat. Diky.

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 631 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz