Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: stř 13.01.2016 12:21 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha
Kdyz tu pisete treba o V450D01, nemuzete mi nekdo zmerit prumer hlavni hridele? mam V370D05 a shanim hlavu, ale beznadejne :? podle obrazku vypada na V450D01 stejne... Dekuju moc


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: stř 13.01.2016 12:45 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10014
Bydliště: Břeclav
x.line píše:
Tak se opět vracím s dotazem ;-)
Vrťas zprovozněn, už se točí, vše reaguje, ale s tím točením to přehání :(
Mám nastavené plynulé přidávání plynu a když začnu přidávat, tak ok, ale jakmile se dostanu cca do půlky trasy plynu a vrťas by se měl odlepit, tak stačí lehle zavadit o směrovku a vrtulník se roztočí kolem své osy. Zkoušel jsem potlačit gyro, nastavit vyšší či nižší intenzitu gyra a stále stejný problém.
Když chytnu vrťas do ruky, tak při otáčení kolem své osy gyro reaguje a servo se hýbe, ale pro let nepoužitelné :roll:


A nemáš to gyro zreverzované?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: stř 13.01.2016 14:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 104
Bydliště: Malacky
Pokiaľ sa nemýlim tak V370-tka je štvorkanál a V450 -kanál ... takže podobnosť tam byť môže ale hlava je to úplne iná ... :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: stř 13.01.2016 14:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 104
Bydliště: Malacky
... tžak omyl, ja som videl V370D01 - toto je 05 a tá je šesťkanál. :!:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera HM V450D01?
PříspěvekNapsal: stř 13.01.2016 21:04 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2009
Příspěvky: 4
Bydliště: Praha
ano, 6Ch a potrebuju sehnat alternativu k hlave na moji 370D05, jelikoz ji nemuzu nikde najit na sklade :-/ tak se snazim nekde zjistit prumer ty osicky na rotoru, pak uz to snad nejak pujde kdyz to bude stejny... Mozna jeste jina delka tahel, ale to uz pak uvidim az to uvidim, snad nekdy...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz