Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 359 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 17:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
Každopádně všechny trimy a subtrimy dej na 0 u vrtulky (rudd), a nejspíš stačí jen reverznout gyro :). A máš to v HL modu? V normálním by se ti to taky mohlo otáčet kvůli špatnému neutrálu.

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 18:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
A doplň si v profilu bydliště (aspoň město), snáz najdeš někoho kdo by se ti na Grifina kouknul zblízka :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 19:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2013
Příspěvky: 6
Bydliště: chotěboř viska 34
Zenderat píše:
Každopádně všechny trimy a subtrimy dej na 0 u vrtulky (rudd), a nejspíš stačí jen reverznout gyro :). A máš to v HL modu? V normálním by se ti to taky mohlo otáčet kvůli špatnému neutrálu.

a jak to mam nastavit?všechny trimy mam u prostřed.jsem začatečník tak se v tom moc nevyznam.a těd jsem zjistil další problem nabyl jsem baterku dam ji do heli zapnu vysilajdu pak zapojim baterku jen to pipne a nic serva se nepohnou proste nic.diky za rady.jarda.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 19:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
Ono se těžko radí takhle na dálku, jinak bys měl mít nějakej návod ke gyru, kde by mělo bejt popsáno jak se co dělá + k vysílačce.

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 19:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2013
Příspěvky: 6
Bydliště: chotěboř viska 34
Zenderat píše:
Ono se těžko radí takhle na dálku, jinak bys měl mít nějakej návod ke gyru, kde by mělo bejt popsáno jak se co dělá + k vysílačce.

to jo no.jsem s toho po pravde nasranej.mam ji tejden tak ji asi vratim a necham si vratit prachy.a pujdu do neceho jineho.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 20:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
jardacape píše:
a jak to mam nastavit?

Setový vysílač nejspíš subtrimy nemá, jestli je v záruce není co řešit, solidní prodejce vymění za jinou/vrátí peníze (ale to jen v případě internetového nákupu) případně ti s ní poradí on.

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 20:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2013
Příspěvky: 6
Bydliště: chotěboř viska 34
objednal jsem ji prez net ale vyzvedl a zaplatil na pobočce.jak je to teda s vracenim penez?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 21:11 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
Nevím, neříkej jim že nevíš jak to je, prostě tam jdi že to nefaká a že požaduješ vrácení peněz... Já si to objednal v jednom obchodě na netu a taky vyzvedl na pobočce a nechtěli mi to vzít, ale říkali že není problém dát mi peníze formou poukázky na další nákup tak jsem to bral-pokud si chceš koupit jinou, lepší a v tom samém obchodě tak si myslím že v tom nebude problém-tu částku ti z dalšího nákupu strhnou. Ale vrátit peníze na ruku to nevím, to se musí zkusit... Hodně štěstí, můžu se zeptat kde jsi to kupoval?
Mělo by to být tak že zákazník má právo na vrácení peněz do 14ti dnů bez udání důvodu, a pokud vím-do nedávna to platilo i na osobní nákupy... Ale já se tam s nima nechtěl hádat, pravdou je že bych stejně peníze který by mi vrátili u nich obratem zase utratil takže to bylo stejně jedno :D Ale pokud to chceš kupovat v jiným obchodě a tady chceš vrátit peníze stůj si za svým, řekni že na to máš právo a že požaduješ ty prachy vrátit, nenech se odbít, nenech si vnutil slevy a akce výměnou, prostě si za tím stůj.
Ale pokud jsi smířen s tím že kdyby fungovala tak by sis jí nechal tak bych jen zkusil prodavače porposit o seřízení atd... Jak chceš ty, každopádně já po svých zkušenostech sice ne s vrtulníky ale s letadly vím že to co tu říkají ostatní-jako že nemá smysl kupovat tyhle hračky bohužel vím že je to pravda, vím to a je to blbý ale je to tak, je dobrý si určit jestli chceš víc letadlo nebo vrtulník, šmejdy bys do 7000 sehnal oba dva ale pak zjistíš že máš dva ale vlastně nemáš nic, když koupím za 7000 to co chceš víc tak máš kvalitu a vyplatí se to.

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2013 8:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
jardacape píše:
Ahoj potřeboval bych poradit mám griffina 450 ze setovou vysilačkou.a když ho zvednu tak deset cm nad zem tak se mi pořat točí kolem dokola.skousšel jsem to vytrimovat na trimu bočeni a nic.mate nakej typ?nemyslim ten typ zahod to a kup heli za 10-15 tisic.diky za odpovědi.jarda

Napiš ten dotaz sem: viewtopic.php?f=104&t=32757
Na setovém gyru Griffina HL mod moc nefunguje. Ono na tom vrťasu více věcí nechodí, jak má a navíc se setovou vysílačkou nejde nic nastavit - je to jen na principu "pokus - omyl" a pro začátečníka to není to nejlepší.
Ta věta "zahod to a kup heli za 10-15 tisic" má své opodstatnění, ale nemá smysl to tu rozebírat.

Jediné, co ti můžu poradit je přečíst si příspěvky v odkazu, který jsem tu dal.
PS: To, že se ti točí vrťas dokola může mít min. 10 důvodů ... u setového gyra, které má Griffin, musí být správně střih vrtulky v Normal modu, aby HL mod fungoval aspoň trochu (tzn. takový náběh listů vrtulky, aby se vrťas nikam neotáčel, když ho zvedneš).

_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: pon 14.10.2013 12:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
Mozna bych hned vyhodil gyro, co na to davaji. Stoji za prd. A mozna bych opravdu zvazil vymenu za jiny stroj. ;-)
Griffin je vic trapeni nez radosti.

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Griffin 450
PříspěvekNapsal: úte 22.10.2013 7:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.11.2010
Příspěvky: 399
Bydliště: Velké Meziříčí
Zdař,oni mají v podstatě pravdu,mel jsem ho taky,nikoliv teda se set.vysílačkou,ta je opravdu o ničem. Koupil jsem ho staršího a musel jsem přečíst hodně for a článku abych pochopil princip a vůbec si ho dokázal seřídít. Musíš prvně perfektně pochopit jak tam co funguje a proč to tak je,jinak nepoletiš. Takže přečíst forum, treba i o t rexu 450,je tam 250 stran,a pak se můžeš pustit do seřízení. Nic nepodceň,protože jinak si moc nezalétaš. Můj Griffin ač byl starý,musel jsem měnit dost ložisek,serva atd.,musel jsem si ho seřídít a to mi dalo školu,naučil jsem se r ním nelétal špatně,jen ta trvanlivost komponent. Jenže já tam mel jiná serva,listy,gyro. Ty věci z krabice stojí za prd,ale kdyz nakoupíš jiné,jsi na ceně treba toho t rexe,a ten je opravdu o něčem jiným,i kdyz seřídít ho musis taky A padat dovede též.
No nic, čti a čti a čti a porozumiš. Delam v přibyslavi,kdybys chtěl prijet,můžu na to kouknout.

_________________
Walkera V400D02,T-REX450,Beta 1400, Gama, FOX 2300, EXCEL ,U Can Fly, AIRBUS A320,Beagle, Acro MK2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Nastavení Grifina
PříspěvekNapsal: čtv 14.11.2013 18:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.11.2013
Příspěvky: 1
Mám dotaz typu začínám. Podvourotorovém Bladu a pak Larkem 325 jsem koupil Grifina a teď nevim jak zapojit přijímač Optima 6 a vysílač Optic 6.Vysílač dle návodu mám naladěn na Heli a dá se zjistit jeli dobře naladěn? Přijímač svití červeně a gyro bliká modročerveně. Zbývá mě jeden konektor s jednim kablikem ten nevím kam přijde vůbec to nereaguje. Možná dělám něco špatně ta prosím o radu.Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení Grifina
PříspěvekNapsal: čtv 14.11.2013 20:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.9.2012
Příspěvky: 929
Bydliště: Křovice, Dobruška (Královehradecký kraj)
Co zbývá za konektor? Servokonektor nebo nějaký jiný? Dej jeho fotku, pak někdo poradí líp, možná je to baterka, nebo je to od serva, ...

_________________
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení Grifina
PříspěvekNapsal: pát 15.11.2013 9:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2011
Příspěvky: 1700
Bydliště: Havířov
helivlastik píše:
Mám dotaz typu začínám. Podvourotorovém Bladu a pak Larkem 325 jsem koupil Grifina a teď nevim jak zapojit přijímač Optima 6 a vysílač Optic 6.Vysílač dle návodu mám naladěn na Heli a dá se zjistit jeli dobře naladěn? Přijímač svití červeně a gyro bliká modročerveně. Zbývá mě jeden konektor s jednim kablikem ten nevím kam přijde vůbec to nereaguje. Možná dělám něco špatně ta prosím o radu.Dík

umístění:
viewtopic.php?f=104&t=32757&hilit=kan%C3%A1ly&start=60#p749552
nastavení:
viewtopic.php?f=104&t=32757&hilit=kan%C3%A1ly&start=90#p752949

PS: Hlavně měj při nastavování a zkoušení sundané listy (včetně vrtulkových)!
"Letu" zdar ;-).

_________________
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Seřízení Griffin 450
PříspěvekNapsal: pon 04.08.2014 18:16 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.2.2011
Příspěvky: 91
Bydliště: Strašice (Rokycany)
Ahoj
Jsem začátečník.Létal jsem akorát nějaké 3ch a 1 4ch (Colibri )Koupil jsem Griffina 450 a když jsem vše zkoušel podle návodu tak se mi nemění úhel náběhu listů když přidávám (ubírám plyn).Nevíte čím to může být ?? Je tam setový vysílač Takže by to mělo být naprogramované dobře. A taky když roztočím listy tak sebou začne vrtulník házet . Osa ohlá není . Takže nevím. KAŽDÁ RADA VÍTÁNA
Tomáš


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 359 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz