px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 296 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010 0:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Model je 6 ch tím párem umí 3D. Ty ceny podle mě budou v česku ale napruženější :x Ale stejně nechápu jak to může bejt skoro stejně drahý s msrkem??? Vždyt to je asi 3x větší máto 3 serva giro střídavej motor spektrumáckej přijímač atd. :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010 9:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.7.2007
Příspěvky: 1133
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
demolátor píše:
Model je 6 ch tím párem umí 3D


:D :D :D :D Zajimavy tvrzeni, takze trabant je formule protoze ma ctyri kola? Tento model rozhodne neumi 3D. Ale to vubec nicemu nevadi, protoze pilot ktery ma ambice litat 3D urcite nebude mit tento stroj. Naucit se 3D je otazka nakolika roku pravidelneho litani. Tohle je stroj na nauceni viseni a sem tam zatacka. Kdo to zvladne, sam pozna ze potrebuje neco lepsiho... Tim nechci tuto heli nejak zatracovat jenom se mi nelibi jak obchodnici kecaj a lidi jim to veri.

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010 11:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Trabant není formule ale umí jezdit stejná hlaví vlastnost. Blade cp 2 umí 3D určitě(alespon základní) tato hračka je podobná nevidím problém třeba alespon letu na zádech... :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010 12:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2005
Příspěvky: 1205
Bydliště: Liberec
demolátor píše:
Model je 6 ch tím párem umí 3D.

A kde jsi se dočetl, že model je šestikanálový? Nikde jsem nenarazil na informaci, že zisk gyra je možné nastavovat z vysílače...?

Takže zřejmě 5ch...!?
(3x servo cyklika, 1x vrtulka, 1x tah hlavního motoru)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010 13:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
To mě nenapadlo tak moc se v tom nevyznám vyděl jsem možnost změny náběhu rotorov listů . Ale umí alespon let na zádech? Pro neznalce k čemu je ten zisk gyra důlležitý???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010 13:28 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2009
Příspěvky: 8
Už jsem chtěl říct že je to stejné jako má Walkera CB180 (fixed pitch) a hle ono to má tři serva cykliku (+AC motor, a 3S lipo ). Podívejme!!! Jen nevím jestli to má jako mezistupeň k "pořádné" heli smysl. Možná už je lepší přímo T-rex (HK) 450. Nějaký názor? Díky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010 13:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.7.2007
Příspěvky: 1133
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
demolátor: Tak teoreticky mas pravdu... Sice to umi let na zadech (coz ma k 3D daleko) ale jde o to jak to umi. Profi pilot by s tim neco zalital ale obycejnej smrtelnik bude rad za obycejnej let. Proste s timhle strojem to neni let ale boj s technikou. A i kdyz by s tim progik zalital tak si to neuzije a neprinese to tu pozadovanou radost. Proste je to nestabilni mrcha plna vsech nectnosti a bude to boj. Lital jsem rok s blade CP a prislo mi to jako dobrej stroj ale kdyz jsem se pak proletel s poradne neserizenym trexem 450 tak to byl obrovskej rozdil a najednou to zaclo delat to co chci ja a ne co chtela ta potvora. Uz nikdy bych s blade dobrovolne neletel. Tohle proste neni dobra volba. O dost lepsi je treba HK450. Sice vyjde treba drazsi (nevim ceny) tak pomer cena vykon je omnoho lepsi. Blade ma mozna tak dobrou cenu ale nic vic

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2010 13:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Tak sem to zistil je to 6 kanál píšou to zde. :o
http://www.e-fliterc.com/Content/tours/sr/tour.html
Dejte si 3 kolonku a klikněte na jedničku(popsanej vysílač). :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2010 13:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2009
Příspěvky: 78
vysielacka je jasna... to je napisane vsade... k 5ch heli dat 5ch vysielacku dat nemozu (aspon ja som este 5ch transmitter nevidel este :P)

_________________
Blade mSR <== my 1st heli in my life :P
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2010 18:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2005
Příspěvky: 1205
Bydliště: Liberec
demolátor píše:
Tak sem to zistil je to 6 kanál píšou to zde. :o

Jasné je to, že vysílačka je šestikanálová - ale to je známý fakt.
O heli se tam nepíše ani slovo...
Já když budu Blade MCX ovládat svojí osmikanálovou Eclipse, tak taky to bude pořád jen 4ch koaxiál :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2010 11:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Tak už jsou nějaká videa... :wink: http://www.youtube.com/watch?v=bFhx9KBQMWA
http://www.youtube.com/watch?v=bzjnTdv6uLI
http://www.youtube.com/watch?v=MrTjsTAj03U
Co na něj říkáte??? Zatím žádná "3D,,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: SR nebude (zatim) BNF
PříspěvekNapsal: stř 27.01.2010 17:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.7.2009
Příspěvky: 68
Bydliště: Praha a okolí
Tak mi to nedalo, a zeptal jsem se na verzi BNF,a posudte sami odpoved znela:
"Good morning and thank you for your e-mail. At this time there are no plans to offer a BNF version of the Blade SR."

Tak mě moc nepotěšili... :(

_________________
Spektrum Dx6i, Eflite Blade mSR,Esky Belt CPV2,Phoenix sim, MiniTitan E325, Zoom4U, MaxiSwift NF


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.01.2010 18:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Nechápu jakej to má význam že neudělaj BNF verzi. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 27.01.2010 18:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.7.2009
Příspěvky: 68
Bydliště: Praha a okolí
demolátor píše:
Nechápu jakej to má význam že neudělaj BNF verzi. :roll:

Nevím, chtějí víc vydělat nebo co? sice ten ovladač co k tomu dávájí, není ten toy-like jako u mSR, ale když mam tu Dx6i ktera se mi tak naramně hodi (jak stavěji reklamni kampan) k tomu mSR, tak proč ted prostě striktně nevyrabět? (mimo to stejně většina lidi ktera do eflite pujde bude mit stejně něco na zpusob dx6/7) tak stejně jako ty kroutim hlavou, snad je k tomu komunita dokope.

_________________
Spektrum Dx6i, Eflite Blade mSR,Esky Belt CPV2,Phoenix sim, MiniTitan E325, Zoom4U, MaxiSwift NF


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SR nebude (zatim) BNF
PříspěvekNapsal: stř 27.01.2010 19:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.7.2004
Příspěvky: 3546
Bydliště: kousek od Hradec Králové
Anthlon píše:
Tak mi to nedalo, a zeptal jsem se na verzi BNF,a posudte sami odpoved znela:
"Good morning and thank you for your e-mail. At this time there are no plans to offer a BNF version of the Blade SR."

Tak mě moc nepotěšili... :(


To se ještě uvidí, zatím bych neházel flintu do žita. Třeba Tandem mCX nebo CX2 se taky ve verzi BNF nevyrábí, což ale neznamená že se v takovém provedení nedají koupit ;-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 296 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz