Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 743 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 20:30 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Praha
Taky vam pripadaj tuzemsky nahradni dily tak premrsteny s cenama treba na ebay

_________________
Blade 400


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 20:34 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Praha
Lidi co mate Blade 400 vymenily ste ten priblblej balancer za neco jinyho

_________________
Blade 400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 20:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2008
Příspěvky: 394
Bydliště: Ostrava Poruba
já ho používám pořád :oops: :)

_________________
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 20:55 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Praha
Ja sice taky ale co sem zjistil tak pryc s nim j sem koupil za dobre AQC 4F s bal. lba 10 ale schazi mi zdroj a chci se zeptat jakym max proudem lze nabijet lipolky v A na v C

_________________
Blade 400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 20:57 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Praha
ja dicky tek u toho jak na to clovek musi hodinu a neco cekat nez se to nabilo, a jak ti jde litani

_________________
Blade 400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 21:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2009
Příspěvky: 401
Bydliště: Mlada Boleslav
Kabuto a jak dlouho ti nabiji ta nova :?:

_________________
JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin 500 / Spirit / Phoenix /


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 21:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2008
Příspěvky: 394
Bydliště: Ostrava Poruba
jak dlouho se ti nabiji?? mi nějakých 50 min...litani?? pomalu ale jistě :lol:

_________________
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 21:24 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2009
Příspěvky: 16
Bydliště: Praha
No to prave nevim nemam jeste zdroj pro tu nabijecku ale umi az 7,8A a balancer zvladne nejakejch 6A proto se ptam jestli tu nekdo vi jakej max proud pro lipo na nabijeni

Jinak balancer mi nabiji 60 az 70 min

_________________
Blade 400


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 21:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2009
Příspěvky: 401
Bydliště: Mlada Boleslav
tam asy jedina škoda že profi umi nabíjet několik na jednou že nemusíš čekat a za rychlost nevím nevím :!: :!: mně taky nabiji zhruba 1h 8)

_________________
JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin 500 / Spirit / Phoenix /


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 22:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2008
Příspěvky: 124
Bydliště: Rokycany
Musel bys mít jiný baterky Or.baterka ze setu se nedá nabíjet silově jen přes org.setový balancér Nabíjím tak desetinou kapacity.

_________________
Blade 400, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 22:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2008
Příspěvky: 124
Bydliště: Rokycany
Já používám doma zdroj s počítače nabíječ X Peak3 a balancér LBA 10

_________________
Blade 400, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2009 22:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2009
Příspěvky: 401
Bydliště: Mlada Boleslav
a jak dlouho než to maš nabity :?: a jake baterky kapacitou :?:

_________________
JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin 500 / Spirit / Phoenix /


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05.01.2009 9:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2008
Příspěvky: 238
Bydliště: Prachatice
jano187 píše:
Kolko Stalo postovne?

cernos píše:
ahoj, já koupil na inwoodmodels...perfektní přístup, komunikace a i rychlost, během týdne od zaplacení byl doma ;)


ahoj poštovný mě vyšlo asi na 40 liber, bral jsem ten vrtulník, k němu ještě jednu Dx6i navíc, 2x náhradní listy hlavního rotoru a 2x listy vrtulky, pořád to vyšlo na nějakých 9400,- po rozpočítání poštovnýho na polovinu s kamarádem, pro kterého byla ta druhá dx6i, jinak CLO se opravdu neplatí v rámci EU nikdy, pouze daň a poštovný

_________________
*****


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05.01.2009 9:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2008
Příspěvky: 238
Bydliště: Prachatice
vasylp píše:
taky mam blade 400 docela v poho až na to že postupně musím vyměnit serva už druhé mně umřelo :cry:


serva to je prý opravdu velká slabina tohoto vrťase, já osobně nevím, stále trénuju na simu, ale kolega co ho má je po několika výměnách a opravách převodů vyměnil za úplně jiná, zkusím zjistit za jaká

Kabuto píše:
Lidi co mate Blade 400 vymenily ste ten priblblej balancer za neco jinyho


bohužel tato baterie se dá nabíjet výhradně nabíječkou, která je součástí setu, obsahuje elektroniku a tak jí není možno nabíjet jinou....
baterka údajně stejně moc dlouho nevydrží a tak je lepší koupit nějakou tvrdou kokamku a koupit nabíječku třeba tuhle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... er/Charger hodně muziky za celkem málo peněz, jako zdroj poslouží třeba trafo od notebooku...záleží na tom, jakým max proudem chcete nabíjet

_________________
*****


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 05.01.2009 19:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2009
Příspěvky: 401
Bydliště: Mlada Boleslav
jojo to mně už taky poradily vyměnit za jine pry co mame v modelu to je šunt, a poradily mně toto Servo Hotgear HG-D201HB 8)
snad to výdrži

_________________
JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin 500 / Spirit / Phoenix /


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 743 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz