Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 11.06.2011 20:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2011
Příspěvky: 112
Bydliště: Tábor
Ahoj všichni sem tu novej a zajímalo by mě jakou máte kdo zkušenost s baterkama pasujících de Blade cx2 !!!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 14.06.2011 12:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2011
Příspěvky: 112
Bydliště: Tábor
Pomooc !!! muj Blade nechce jít do otáček i s novou baterkou se zvedne sotva na 10 vteřin a pak se při přidání plynu změní zelaná led na červenou...!
Budu vděčnej za každou radu...!!!!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2011 10:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2011
Příspěvky: 62
Jaký byste mi doporučili baterku do týhle mršky. myslím spíš odkaz odkud to poslat, kde se to vyplatí nejvíc. Díky.
Edit: sla by tahle?: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=9276


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2011 13:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 465
Bydliště: Tísek, Ostrava
Ahoj lidi, nevíte někdo zda jde ta setová vysílačka přehodit z modu1 na mód 2. hlavně jde to udělat softwerově nebo se musí přepojovat káblíky, přehodit pružinky by snad neměl být problém.Předem díky za info.

Díky za jakoukolli zkušenost nebo nápovědu :-)

_________________
Spektrum DX6i, TREX600ESP - Hughes 500, LRP S10 Blast TX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.06.2011 15:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2011
Příspěvky: 62
Ahoj, jak mám spárovat tenhle model s ovladačem dx7? Já nic nenašel :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.07.2011 17:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2011
Příspěvky: 112
Bydliště: Tábor
Hoj z modu 1 na mod 2 jednoduše zezadu 4 šroubky a uvnitř je mikro přepínač s označenim L R. Si vybereš přehodíš perko s pružinkou a máš vystaráno...! :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.07.2011 20:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 465
Bydliště: Tísek, Ostrava
ok mám to v práci tak to zítra vyzkouším změnit na mód 2.

Takže:
1. změna módu - povedeno, bez jediného problémku, funguje super, moc díky

2. kdyby se někomu chtělo změřit délku těch táhel, popř poradil jak nastavit, budu moc vděčný - ulítává to doleva a dopředu, trimy mám na max a ještě musím páčkovat proti abych zavisel, takže to bude chtít asi donastavit na táhlech

_________________
Spektrum DX6i, TREX600ESP - Hughes 500, LRP S10 Blast TX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.07.2011 9:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 465
Bydliště: Tísek, Ostrava
Ahoj tak možná už i táhla jsem nějak došteloval :-) další problém je že vrtulník jde max 10cm nad zem, motorky jsou po jedné baterce úplně žhavé. Hřídel je dotažená, možná to vypadá na ty uhlíky nebo něco jiného s motorama, není někdo z okolí OV nebo Severní morava kdo by na to juknul?

_________________
Spektrum DX6i, TREX600ESP - Hughes 500, LRP S10 Blast TX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 24.07.2011 18:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2011
Příspěvky: 112
Bydliště: Tábor
Ahoj nevíte někdo jak nastavit DX6i na Blade cx2...!?
stou setovou se to spáruje v poho a s dx6 kou taky jen svítí na 3v1 červená místo zalaný a najdou motory ... se setovou ja všechno OK !
Serva a přijímač pracujou OK!
Dík


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 24.07.2011 23:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2011
Příspěvky: 62
eleven píše:
Ahoj nevíte někdo jak nastavit DX6i na Blade cx2...!?
stou setovou se to spáruje v poho a s dx6 kou taky jen svítí na 3v1 červená místo zalaný a najdou motory ... se setovou ja všechno OK !
Serva a přijímač pracujou OK!
Dík

dej trim plynu na minimum


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 25.07.2011 18:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2011
Příspěvky: 112
Bydliště: Tábor
Supééér díky moooc !!!! :D
A přitom taková blbina... :roll:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade cx2
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2012 20:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2010
Příspěvky: 1273
Bydliště: Anglie, nebo Svitavy
Prosim potreboval bych radu, k elektronicke casti CX2, predelavam jiny vrtulnik, puvodne trikanal na ctrykanal, proc to nechte na me :D , mam uplne novou ridici jednotku 4v jednom pro Blade CX2, original serva pro CX2, novou baterii jen motory jsem nechal puvodni co byly na trikanalu, vse sem sparoval, po zapnuti vysilace a elektroniky jednotka zablika a pak se rozsviti zelene, po pridani plynu ale preblikne cervena, motory se neroztoci, serva funguji, je tam nejaka ochrana proti pretizeni primo v jednotce? motory jsou na pohled stejne jako pro Blade CX2, ale ve vrtulniku byl puvodne jednoclanek a ted tam bude dvouclanek, takze muzou mit jine elektricke parametry, nerad bych tu jendotku znicil, mam rovnou koupit dva originalni motory a nebo v tom muze byt jiny zadrhel a melo by to fungovat i s temihle, nemam s tou RJ pro CX2 zadnou zkusennost tak nevim, ale nerad bych ji znicil takze predpokladam original motory koupit, ale aby to pak slo predem diky jirka

EDIT: jo a jeste prosim, vite nekdo kolik ta CX2jka vazi cela ustrojena s baterkou se vsim, me to vychazi asi na 240gramu, chybi jen tahla od serv k cyklice...nebude to moc tezky poleti mi to? diky

_________________
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade cx2
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 22:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2010
Příspěvky: 1273
Bydliště: Anglie, nebo Svitavy
Ja sem ale VUL :lol: tak sem koupil dva original motory na CX2 a neslo me to ani s nima, nakonec jsem asi delal chybu v zapinani, ta ledka ze zacatku blika zelene a ja asi nedal dostatek casu gyru, proto se mi to netocilo, no ted mi to jde i s temi motory co byly na vrtasu puvodne, ty pro CX jsou malicko delsi a jeden mi vadi kabince, pokazim neco kdyz je tam necham, chodi to dobre a uz mam za sebou i prvni vis 8)

no kazdopadne dva nove motory jsem kupoval zbytecne :roll:

_________________
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade cx2
PříspěvekNapsal: ned 01.04.2012 9:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
František Koudelka píše:
J

no kazdopadne dva nove motory jsem kupoval zbytecne :roll:
To jsou ty plochý stejnosměry, řada
180?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade cx2
PříspěvekNapsal: ned 01.04.2012 20:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2010
Příspěvky: 1273
Bydliště: Anglie, nebo Svitavy
Jo ty original Eflite, no ale dneska sem zkusil takovy zkusebni kolecko, po obyvaku a rekl bych na dvourotor je to nestabilni a porad to nekam utika mel sem toho dost na praci abych to udrzel a navic ustreluje ocas, nejdrive kmital tak sem stahnul citlivost gyra na ridici jednotce a ted to zase ustreluje, to by nemelo u dvourotoru ne :?: tam prece ty dva rotory pridavaji soucasne, tipuju ze ten jeden motor bude slabsi a tim to zlobi, navic trim ocasu mam uplne naplno a stejne to uhejba, ale kazdopadne na prvni dva lety slusny vysledek :D jeste musim vyresit uchyceni serv a zajisteni desky cykliky proti otace, zatim tam mam dve spejle :D kazdopadne leti to a reaguje to do vsech smeru :D , ted me este napadlo, ta ridici jednotka ma sestikanalovy prijimac, nesel by koupit nejaky miniaturni stejnosmerny regl a nejak tam primixovat ten zadni motorek co ma trikanal, je ted nevyuzity tak ze bych jej zapinal treba pri doprednem letu, pro dosazeni vetsi rychlosti :D treba jen pri maximalni vyhcylce kniplu, to by se dalo resit pres nejaky mix... :?:

_________________
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz