Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: easycopter v6
PříspěvekNapsal: pon 10.03.2008 19:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2008
Příspěvky: 297
zdravim,

dnes jsem si zminovany vrtulnicek koupil a jsem nadseny. mel bych nejake drobne dotazy.
je mozne to nejak "dotunit"? lepsi aku, premotorovat to a podobne?
bude mozne to radio pouzit i na neco jineho nebo si to umi "pokecat" jen s tim easycopterem?

sorry za lama dotazy a diky za odpoved.

bye lucas


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: tuning V6
PříspěvekNapsal: pon 10.03.2008 21:40 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2007
Příspěvky: 18
Bydliště: Prešov
ahoj, kupil si dobre, na zaciatok neviem nic lepsie, ja som sa na podobnom tiez ucil, akurat to bola starsia verzia. Tuning sa da urobit tak ze plastove diely sa daju nahradit eloxovanymi duralovzmi vecami, napriklad bocnice, rotorova hlava a tak dalej. Myslim ze to robila Futaba, ale dnes uz asi aj nejaka cina sa bude dat zohnat.

Good luck and happy landing


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.03.2008 9:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.7.2006
Příspěvky: 94
Bydliště: Zličín prágl
tuningové díly vyrábí jako doplnky pelikán,ale já setaky chystám ke koupi,ale pudu rovnou do toho spešlu LUXE (asi v tom nebode žádnej rozdíl ale když už mám babičku)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.03.2008 9:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2008
Příspěvky: 98
Cau,

tiez som ho mal a podla mna (a hromady uzivatelov na zahranicnych forach) je tunenie uplne zbytocne. Lieta to tak isto ako so zakladnymi dielmi a hlinikove casti ktore na to predavaju nie su o moc pevnejsie ako tie plastove povodne.

Co sa premotorovania tyka - aky to ma vyznam? Vo vetre to aj tak nebude lietat lebo je to dvojrotor, a s povodnymi motormi a bateriou to lieta OK. Pametam si ze mi to v pohode lietalo desat minut, a viac vobec nepotrebujes, po dlhsom case stracas koncentraciu a navyse kedze je to vrtulnik na lietanie vnutri, pokial nemas k dispozicii velku halu tak musis aj tak pristat a nechat ukludnit rozvireny vzduch v miestnosti.

Takze jediny tuning co ti mozem doporucit je kupenie druhej sady akumulatorov aby si mohol viac lietat a nemusel cakat na nabijacku. A radsej kup nahradne listy a prevodove kola (tieto veci pri pade odchadzaju najcastejsie), znovu aby si nemusel cakat na ND a mohol lietat dalej ak s tym tresknes. A peniaze z tuningu si radsej odloz na kupu dalsej heli, na 99 percent ju casom budes chciet.

Cus,

Duri


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: easycopter v6 II
PříspěvekNapsal: úte 11.03.2008 15:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2008
Příspěvky: 297
tak nadseni vydrzelo, 2 listy vrtule nikoliv :)

litat se s tim da pomerne bezpecne, ale chce to trpelivost a poustet se do vetsich akci az pozdeji.

nekde jsem cetl, ze se ty listy vrtule daji necim polepit a tolik to nepraska?

p.s. tuzing asi skutecne nema cenu. dalsi akumulatory a nahradni listy vrtule budou stacit :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.03.2008 17:30 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2008
Příspěvky: 98
Listy som neskusal lepit, daju sa na internete najst za smiesnu cenu. Neviem sice kde ale viem ze som to niekde videl... Ale aj ked sa kupia niekde v modelarskom obchode nie je to az tak drahe...

Som rad ze nadsenie ta neopusta, prajem vela peknych letov.

A este jedna vec ma napadla - davaj pozor na to aby si nelietal prilis dlho na jedno nabitie, Easy Copter nema ziadnu ochranu pre lipolky aby sa nepodbili na minimalnu hranicu. Ja som mal odkusane ze 10 minutove lety boli tak akurat, lietalo to aj dlhsie ale takto som mal istotu ze baterie neznicim...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.03.2008 17:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.10.2006
Příspěvky: 308
Tuning... na ten kasli,nic lepsiho z toho neudelas :),takhle je to good.

Polepovani listu... nekdo to polepuje patex strong (nebo jak se to jmenuje) paskou,ale nedelal bych to...dalsi listy uz nerozsvihas,protoze si das pozor jako ja.Zbytecne by doslo k vibracim kvuli ,,nedovazeni"

Letu zdar a hodne trpelivosti..ja uz s tim obletim celou zahradu a pak si pristanu az v chodbe baraku :) a to jsem na zacatku myslel,ze budu rad za skoky :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.03.2008 20:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2008
Příspěvky: 297
s tim vyvazenim je to fakt.. polepit to a uz to asi neseridim.

proc to kruplo celkem presne vim - blbnul jsem :)... budu si davat uz pozor... ale sadu listu jeste koupim. ruchnout to muze kdykoliv.

co se tyka toho vybijeni tak tam je tak nejak poznat ze uz to neni ono a necham toho.

uz se tesim na nejake bezvetri. litam v praci v garazi - velka, ale nizka. venku nebo v nejake hale to musi byt vetsi pohoda.

diky moc vsem za rady

bye lucas


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 12.03.2008 21:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.10.2006
Příspěvky: 308
Neletej dele nez 10 minut
Slavbsi baterka se pozna podle toho,ze to budes muset dotrimovavat a nakonec drzet jeste packou...
Drz se tech 10 minut a nic nezkazis...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: easy copter V6
PříspěvekNapsal: čtv 12.06.2014 14:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
Ahoj,

prosím o radu koupil jsem z druhé ruky easy coptera ale bez prijimace ve kterem je normalne zabudovane gyro a regl. Poradí mi prosím někdo z jakych dilu a jak mam sbastlit regulator s gyrem aby to fungovalo s mim vybavkem? Nebo dá se to koupit uz hotove? Mám optic6, modul spektrum DX8 a prijimac orange rx6. Vrtas je dvourotor a leta na 1200mha 1s 3,7V.

díky :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: easy copter V6
PříspěvekNapsal: čtv 12.06.2014 15:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 572
Bydliště: Praha 6 ČR
MaFire píše:
Ahoj,

prosím o radu koupil jsem z druhé ruky easy coptera ale bez prijimace ve kterem je normalne zabudovane gyro a regl. Poradí mi prosím někdo z jakych dilu a jak mam sbastlit regulator s gyrem aby to fungovalo s mim vybavkem? Nebo dá se to koupit uz hotove? Mám optic6, modul spektrum DX8 a prijimac orange rx6. Vrtas je dvourotor a leta na 1200mha 1s 3,7V.

díky :)

Zdarec, už jen ten přijímač je určitě těžší než celá origo řidicí jednotka,a ještě gyro a regl? zapomenˇna to zbytečná práce

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: easy copter V6
PříspěvekNapsal: čtv 12.06.2014 15:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
vim ze to jde, popripade urco sezenu nejakou nahradu ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: easy copter V6
PříspěvekNapsal: čtv 12.06.2014 15:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
treba tady gyro 6 gramů:

http://www.dx.com/p/mystery-g106-electr ... 5m2NpSSzkU

a k tomu nejake dva male regulatorky... ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: easy copter V6
PříspěvekNapsal: čtv 12.06.2014 15:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2004
Příspěvky: 3546
Bydliště: kousek od Hradec Králové
MaFire píše:
Ahoj,

prosím o radu koupil jsem z druhé ruky easy coptera ale bez prijimace ve kterem je normalne zabudovane gyro a regl.


No, tak jestli se ti výbava z podobného modelu neválí v šuplíku tak je to i za 1 korunu drahé! Navíc to máš komplikované tím že to funguje na jednočlánek, na to ti žádná "stadardní" elektronika fungovat nebude. Spektrum to má jen v mikro velikosti pro nejmenší modely.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: easy copter V6
PříspěvekNapsal: čtv 12.06.2014 15:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
a k tomu treba 2 takove regulatorky ? 5gramu jeden.. http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... heli_.html


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz