RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Lama V3 4 kanál vše o tomto vrtulníku
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=103&t=16842
Stránka 3 z 5

Autor:  Elektromaniak [ čtv 26.03.2009 18:35 ]
Předmět příspěvku: 

Já měl u napaječe redukci a myslím si že je dodávána standartně.Jinak stačí sehnat napaječ 12V 0,8A se správnou koncovkou.Dá se koupit i univerzální.

Autor:  Elektromaniak [ čtv 26.03.2009 18:52 ]
Předmět příspěvku: 

https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
Tadyje odkaz na ten napaječ.

Autor:  DejvCZ [ čtv 26.03.2009 20:21 ]
Předmět příspěvku: 

OK dík za tip. No už aby bylo leto abych mohl litat venku :).
Teď i kdybych měl funkčni helinu tak stejnak mame na zahradě ještě sních (blbe beskydy :( ) a tak jak jsou teď stromy bez listi tak vubec nekryjou proti větru a ani proti mirnemu vánku .

Autor:  ZdenyBoy [ pát 27.03.2009 10:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lama V3 4 kanál vše o tomto vrtulníku

Ahoj mam vrtulnik rc lama v5 a porad nevim proc se tak toci?Nevite nekdo?Nekde jsem vycetl nejakej trimer ale vubec nevim jak se pouziva diky...za rady uvitam vse

Autor:  Elektromaniak [ pát 27.03.2009 15:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lama V3 4 kanál vše o tomto vrtulníku

ZdenyBoy píše:
Ahoj mam vrtulnik rc lama v5 a porad nevim proc se tak toci?Nevite nekdo?Nekde jsem vycetl nejakej trimer ale vubec nevim jak se pouziva diky...za rady uvitam vse

Upřesni výrobce a jestli je to 3kanál nebo 4 kanál
https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
toto je link na nastavení vrtulníků a základní informace.

Autor:  DejvCZ [ pát 27.03.2009 15:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Lama V3 4 kanál vše o tomto vrtulníku

ZdenyBoy píše:
Ahoj mam vrtulnik rc lama v5 a porad nevim proc se tak toci?Nevite nekdo?Nekde jsem vycetl nejakej trimer ale vubec nevim jak se pouziva diky...za rady uvitam vse

Ahoj tak tady http://uloz.to/1531964/IMG_4772.jpg jsem ti udělal nakres jak se šteluje to aby se ti netočil dokola.

tu fotku ber jen jako ilustračni ty maš otačeni vrtulniku možna na jine pačce.

Autor:  TT [ stř 01.04.2009 18:43 ]
Předmět příspěvku:  lava v3 2,4GHz - pomoc

Nenasel by se nekdo z Prahy a okoli, kdo by se mnou vyzkousel u lamy V3 2,4GHz co mam v haji, jestli vysilac nebo prijimac? Chce to nekoho, kdo ma to same, LamaV3 nebo V4 atd. na 2,4. Diky Tomas.

Autor:  DejvCZ [ stř 01.04.2009 21:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: lava v3 2,4GHz - pomoc

TT píše:
Nenasel by se nekdo z Prahy a okoli, kdo by se mnou vyzkousel u lamy V3 2,4GHz co mam v haji, jestli vysilac nebo prijimac? Chce to nekoho, kdo ma to same, LamaV3 nebo V4 atd. na 2,4. Diky Tomas.

nestraš že ti nejde lama V3 s 2,4Ghz vysílačkou !!!!
Chci si ji taky objednat. a nedavno tady jeden borec prodaval lamu s vadným 2,4Ghz vysilačkou pry se nechtěla sparovat s přijimačem, že by s tim byly takove hromadne problémy?

Autor:  TT [ stř 01.04.2009 21:33 ]
Předmět příspěvku: 

Nevim, jestli je to nejak zvlast poruchove, spise ne. Nenasel jsem na to mnoho stiznosti.

Autor:  coldy [ sob 04.04.2009 19:01 ]
Předmět příspěvku: 

Pánové,pokud vám koaxiál létá dokola a nejde vytrimovat,tak je to pravděpodobně ohnutá vnitřní hřídel.Měl jsem stejný problém na CX2 - ce a po výměně je zase v pohodě.

Autor:  DejvCZ [ sob 04.04.2009 19:47 ]
Předmět příspěvku: 

coldy píše:
Pánové,pokud vám koaxiál létá dokola a nejde vytrimovat,tak je to pravděpodobně ohnutá vnitřní hřídel.Měl jsem stejný problém na CX2 - ce a po výměně je zase v pohodě.
Nejblbějši na tom je to že i když ji člověk vyrovna tak už nikdy nebude mit tu pevnost jako od novoti :(

Autor:  DejvCZ [ pát 24.04.2009 20:12 ]
Předmět příspěvku: 

Hoši podařilo se vám někomu povolit ten šroubek zajišťujici ložisko na te trubkove hřideli napojene na to ozubene kolo ? mě ani boha a tim pádem nemužu tu trubku vyměnit a nešlo mi ho povolit ani na stare lame V3 od Huan Qi ani teď na nove od E-sky. Skoušel jsem to včšemožnými šroubováky a ani boha nepovoli nakonec jsem si zapich šroubovakl do ruky jakou silu jsem na to vynakladal a nasledně mi sjel. je to celkem pruser že to nejde povolit protože mam teď lamu kter lita v kruzich a nevisi na místě. mám takový pocit že to dělaj schválně to nepovoleni šroubku je to takove kurvítko na tom vrtulníku. Pokud se mi ho nepodaři odšroubovat tak jedině odbrousit nebo koupit novou lamu

Autor:  Luky.Boy [ pon 15.06.2009 19:40 ]
Předmět příspěvku: 

Nazdar má už niekto v Lame tento kit brushless motorov? :

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=8285

Alebo má niekto s ním skúsenosti? Diki moc vopred. :wink:

Autor:  raging [ pon 15.06.2009 19:45 ]
Předmět příspěvku: 

DejvCZ píše:
Hoši podařilo se vám někomu povolit ten šroubek zajišťujici ložisko na te trubkove hřideli napojene na to ozubene kolo ? mě ani boha a tim pádem nemužu tu trubku vyměnit a nešlo mi ho povolit ani na stare lame V3 od Huan Qi ani teď na nove od E-sky. Skoušel jsem to včšemožnými šroubováky a ani boha nepovoli nakonec jsem si zapich šroubovakl do ruky jakou silu jsem na to vynakladal a nasledně mi sjel. je to celkem pruser že to nejde povolit protože mam teď lamu kter lita v kruzich a nevisi na místě. mám takový pocit že to dělaj schválně to nepovoleni šroubku je to takove kurvítko na tom vrtulníku. Pokud se mi ho nepodaři odšroubovat tak jedině odbrousit nebo koupit novou lamu
Oni kokoti tyhle sroubky davaji na zeleny lepidlo :evil:

Autor:  Luky.Boy [ sob 27.06.2009 9:30 ]
Předmět příspěvku: 

Nazdar potreboval by som radu Lama sa mi stále otáča okolo osi doľava nepomáha ani trimovanie, na prijímači gain a propotional znamenajú vlastne čo? Dá sa s tým dačo robiť? ďakujem za rady vopred. :wink:

Stránka 3 z 5 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/