Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2009 18:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.12.2008
Příspěvky: 109
Bydliště: Praha
Já měl u napaječe redukci a myslím si že je dodávána standartně.Jinak stačí sehnat napaječ 12V 0,8A se správnou koncovkou.Dá se koupit i univerzální.

_________________
FrSky Taranis,Filip600 Termik,Filip 400 Sport a větroň 1500 V-tail ,Xtreme, NAZA M liteV2 Xcopter550


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2009 18:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.12.2008
Příspěvky: 109
Bydliště: Praha
https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
Tadyje odkaz na ten napaječ.

_________________
FrSky Taranis,Filip600 Termik,Filip 400 Sport a větroň 1500 V-tail ,Xtreme, NAZA M liteV2 Xcopter550


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2009 20:21 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 59
OK dík za tip. No už aby bylo leto abych mohl litat venku :).
Teď i kdybych měl funkčni helinu tak stejnak mame na zahradě ještě sních (blbe beskydy :( ) a tak jak jsou teď stromy bez listi tak vubec nekryjou proti větru a ani proti mirnemu vánku .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.03.2009 10:41 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2009
Příspěvky: 1
Ahoj mam vrtulnik rc lama v5 a porad nevim proc se tak toci?Nevite nekdo?Nekde jsem vycetl nejakej trimer ale vubec nevim jak se pouziva diky...za rady uvitam vse


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.03.2009 15:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.12.2008
Příspěvky: 109
Bydliště: Praha
ZdenyBoy píše:
Ahoj mam vrtulnik rc lama v5 a porad nevim proc se tak toci?Nevite nekdo?Nekde jsem vycetl nejakej trimer ale vubec nevim jak se pouziva diky...za rady uvitam vse

Upřesni výrobce a jestli je to 3kanál nebo 4 kanál
https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
toto je link na nastavení vrtulníků a základní informace.

_________________
FrSky Taranis,Filip600 Termik,Filip 400 Sport a větroň 1500 V-tail ,Xtreme, NAZA M liteV2 Xcopter550


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.03.2009 15:36 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 59
ZdenyBoy píše:
Ahoj mam vrtulnik rc lama v5 a porad nevim proc se tak toci?Nevite nekdo?Nekde jsem vycetl nejakej trimer ale vubec nevim jak se pouziva diky...za rady uvitam vse

Ahoj tak tady http://uloz.to/1531964/IMG_4772.jpg jsem ti udělal nakres jak se šteluje to aby se ti netočil dokola.

tu fotku ber jen jako ilustračni ty maš otačeni vrtulniku možna na jine pačce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: lava v3 2,4GHz - pomoc
PříspěvekNapsal: stř 01.04.2009 18:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.4.2008
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha - Strašnice
Nenasel by se nekdo z Prahy a okoli, kdo by se mnou vyzkousel u lamy V3 2,4GHz co mam v haji, jestli vysilac nebo prijimac? Chce to nekoho, kdo ma to same, LamaV3 nebo V4 atd. na 2,4. Diky Tomas.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: lava v3 2,4GHz - pomoc
PříspěvekNapsal: stř 01.04.2009 21:21 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 59
TT píše:
Nenasel by se nekdo z Prahy a okoli, kdo by se mnou vyzkousel u lamy V3 2,4GHz co mam v haji, jestli vysilac nebo prijimac? Chce to nekoho, kdo ma to same, LamaV3 nebo V4 atd. na 2,4. Diky Tomas.

nestraš že ti nejde lama V3 s 2,4Ghz vysílačkou !!!!
Chci si ji taky objednat. a nedavno tady jeden borec prodaval lamu s vadným 2,4Ghz vysilačkou pry se nechtěla sparovat s přijimačem, že by s tim byly takove hromadne problémy?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01.04.2009 21:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.4.2008
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha - Strašnice
Nevim, jestli je to nejak zvlast poruchove, spise ne. Nenasel jsem na to mnoho stiznosti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 04.04.2009 19:01 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.2008
Příspěvky: 2
Pánové,pokud vám koaxiál létá dokola a nejde vytrimovat,tak je to pravděpodobně ohnutá vnitřní hřídel.Měl jsem stejný problém na CX2 - ce a po výměně je zase v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 04.04.2009 19:47 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 59
coldy píše:
Pánové,pokud vám koaxiál létá dokola a nejde vytrimovat,tak je to pravděpodobně ohnutá vnitřní hřídel.Měl jsem stejný problém na CX2 - ce a po výměně je zase v pohodě.
Nejblbějši na tom je to že i když ji člověk vyrovna tak už nikdy nebude mit tu pevnost jako od novoti :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.04.2009 20:12 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 59
Hoši podařilo se vám někomu povolit ten šroubek zajišťujici ložisko na te trubkove hřideli napojene na to ozubene kolo ? mě ani boha a tim pádem nemužu tu trubku vyměnit a nešlo mi ho povolit ani na stare lame V3 od Huan Qi ani teď na nove od E-sky. Skoušel jsem to včšemožnými šroubováky a ani boha nepovoli nakonec jsem si zapich šroubovakl do ruky jakou silu jsem na to vynakladal a nasledně mi sjel. je to celkem pruser že to nejde povolit protože mam teď lamu kter lita v kruzich a nevisi na místě. mám takový pocit že to dělaj schválně to nepovoleni šroubku je to takove kurvítko na tom vrtulníku. Pokud se mi ho nepodaři odšroubovat tak jedině odbrousit nebo koupit novou lamu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009 19:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 228
Bydliště: Rožňava,Slovakia
Nazdar má už niekto v Lame tento kit brushless motorov? :

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=8285

Alebo má niekto s ním skúsenosti? Diki moc vopred. :wink:

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=B9uI-NEP6Zg
http://www.youtube.com/watch?v=SfeUZQBlQWU


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009 19:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
DejvCZ píše:
Hoši podařilo se vám někomu povolit ten šroubek zajišťujici ložisko na te trubkove hřideli napojene na to ozubene kolo ? mě ani boha a tim pádem nemužu tu trubku vyměnit a nešlo mi ho povolit ani na stare lame V3 od Huan Qi ani teď na nove od E-sky. Skoušel jsem to včšemožnými šroubováky a ani boha nepovoli nakonec jsem si zapich šroubovakl do ruky jakou silu jsem na to vynakladal a nasledně mi sjel. je to celkem pruser že to nejde povolit protože mam teď lamu kter lita v kruzich a nevisi na místě. mám takový pocit že to dělaj schválně to nepovoleni šroubku je to takove kurvítko na tom vrtulníku. Pokud se mi ho nepodaři odšroubovat tak jedině odbrousit nebo koupit novou lamu
Oni kokoti tyhle sroubky davaji na zeleny lepidlo :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 27.06.2009 9:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.7.2007
Příspěvky: 228
Bydliště: Rožňava,Slovakia
Nazdar potreboval by som radu Lama sa mi stále otáča okolo osi doľava nepomáha ani trimovanie, na prijímači gain a propotional znamenajú vlastne čo? Dá sa s tým dačo robiť? ďakujem za rady vopred. :wink:

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=B9uI-NEP6Zg
http://www.youtube.com/watch?v=SfeUZQBlQWU


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz