Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 05.12.2015 17:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 2472
Obrázky: 1
LZE TAKTO JEDNODUŠE (A BEZTRESTNĚ) PPŘIPOJIT FLYBAR u jakéhokoliv jednorotorového flybarless?
Třeba u (30090)? Tak jako je to možno u (004464)?
SRI tohle byla ruka rychlejší hlavy: "KOAXIÁL. HELI (Co-ax)"?
Rotor head mode exchagable
Esky 150 4CH FP Flybarless Mini RC Helicopter RTF 2.4GHz (004464)
http://www.esky-heli.com/esky-150-4ch-fp-flybarless-mini-rc-helicopter-rtf-24ghz-004464.html
Esky 150 3-axis 4CH Mini Flybarless RC Helicopter RTF 2.4GHz 004464 - See more at:
http://www.hobbywow.com/en-esky-150-3-axis-4ch-mini-flybarless-rc-helicopter-rtf-2-4ghz-004464-p236437.htm#sthash.Ve0iICJY.dpuf
TŘEBA TOMUTO?
RC vrtulník ESKY150 4CH 2.4GHz ( 30090 )
http://www.mojerc.cz/rc-vrtulniky/4ch-2-4ghz-esky150-rc-vrtulnik.html?virtuemart_manufacturer_id=5


Naposledy upravil guchar dne ned 06.12.2015 4:17, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 05.12.2015 19:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
Ne.
A nejde o koax.

.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 05.12.2015 23:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
guchar píše:
LZE TAKTO JEDNODUŠE (A BEZTRESTNĚ) PPŘIPOJIT FLYBAR jakémukoliv KOAXIÁL. HELI (Co-ax)?
Rotor head mode exchagable
Esky 150 4CH FP Flybarless Mini RC Helicopter RTF 2.4GHz (004464)
http://www.esky-heli.com/esky-150-4ch-fp-flybarless-mini-rc-helicopter-rtf-24ghz-004464.html
Esky 150 3-axis 4CH Mini Flybarless RC Helicopter RTF 2.4GHz 004464 - See more at:
http://www.hobbywow.com/en-esky-150-3-axis-4ch-mini-flybarless-rc-helicopter-rtf-2-4ghz-004464-p236437.htm#sthash.Ve0iICJY.dpuf
TŘEBA TOMUTO?
RC vrtulník ESKY150 4CH 2.4GHz ( 30090 )
http://www.mojerc.cz/rc-vrtulniky/4ch-2-4ghz-esky150-rc-vrtulnik.html?virtuemart_manufacturer_id=5


Promiň, ale nepochopil jsem tvůj dotaz.
Zkus to více rozvést jaký máš vrtulník a co s ním chceš provádět.
Koaxiály flybar mají standartě osazen.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 4:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 2472
Obrázky: 1
dudaj píše:
Promiň, ale nepochopil jsem tvůj dotaz.
Zkus to více rozvést jaký máš vrtulník a co s ním chceš provádět.
Koaxiály flybar mají standartě osazen.

Mám možnost pořídit: ESKY150 4CH 2.4GHz ( 30090 )
=Koaxiály flybar mají standartě osazen.= VIZ ÚPRAVA 1. TEXTU = "ruka rychlejší hlavy" =


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 9:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
dudaj píše:
Koaxiály flybar mají standartě osazen.

Ale nemaj.
Třeba i ta praštěná Walkera vyráběla 4-k koax, kterej ho vůbec neměl.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 9:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
guchar píše:
Mám možnost pořídit: ESKY150 4CH 2.4GHz ( 130D01 )
=Koaxiály flybar mají standartě osazen.= VIZ ÚPRAVA 1. TEXTU = "ruka rychlejší hlavy" =

1.
Raději nepořizuj žádnej ESKY, ta firma už je několik let v neexistenci.

2.
Koaxiály se dělaly i bez vahadla.

3.
Opravdu píšeš nesrozumitelně.

.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 19:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 2472
Obrázky: 1
corona píše:
... Raději nepořizuj žádnej ESKY, ta firma už je několik let v neexistenci...
Proto asi tak velká sleva. Dopadlo to klasicky. Než jsem se rozhoupal, tak není skladem.
Opravdu píšeš nesrozumitelně.

TAKŽE PO LOPATĚ:
1. Když má jednorotor stabilizátor, tak asi není dobré jej chtít oddělávat.
2. Když jednorotor nemá stabilizátor (flybarless), lze mu stabilizátor někam (nad rotor) přidat, ANO/NE
PROČ? JAK? (VLASTNĚ V PŘIDANÉ ROVINĚ ROZTOČÍM SETRVAČNÍK.)
Že bude na ovládání líný a tupý je jasné. Třeba to tak někdy chci. I když se to zdá být blbost.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 19:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
guchar píše:
TAKŽE PO LOPATĚ:
1. Když má jednorotor stabilizátor, tak asi není dobré jej chtít oddělávat.
2. Když jednorotor nemá stabilizátor (flybarless), lze mu stabilizátor někam (nad rotor) přidat, ANO/NE
PROČ? JAK? (VLASTNĚ V PŘIDANÉ ROVINĚ ROZTOČÍM SETRVAČNÍK.)
Že bude na ovládání líný a tupý je jasné. Třeba to tak někdy chci. I když se to zdá být blbost.

1.
Bez něj fungovat nebude, leda by byl nahrazen 3-osým gyroskopem.

2.
Na obrázcích mají stabilizátor jen tak volně bez vazby na rotor.
To asi nebude moc dobrý.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 20:01 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
podívej se třeba jak to má udělaný blade mSR. Obrázků je všude plno.
Je důležitý pootočení oproti rotoru. A váha padel samozřejmě taky.
To že bude vrtulník tupější v praxi znamená, že venku si s ním moc nezalétáš :)

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 20:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
dudaj píše:
podívej se třeba jak to má udělaný blade mSR. Obrázků je všude plno.
Je důležitý pootočení oproti rotoru. A váha padel samozřejmě taky.

Jenže Blade mSR má stabilizátor spojený s rotorem pomocí táhel, ne tuhle ptákovinu se stablíkem bez vazby na rotor.

Pootočení má mSR 45°, ale u stabilizátoru s pádlama je většinou 90°.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 20:26 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
corona píše:
Jenže Blade mSR má stabilizátor spojený s rotorem pomocí táhel, ne tuhle ptákovinu se stablíkem bez vazby na rotor.
.


No dyť jo a udělat se to dá na čemkoli

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 20:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
dudaj píše:
No dyť jo a udělat se to dá na čemkoli

Ale za jakou cenu - kdo se bude patlat s táhlama a jejich uchycením?
Navíc když ten vrtulníček má 3-osé gyro...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 20:43 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
dotaz byl, jestli to jde.
Jde

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 21:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
dudaj píše:
dotaz byl, jestli to jde.
Jde

A to je právě to, v čem se (mimo jiné) pleteš.
Otázka byla položena takto:

LZE TAKTO JEDNODUŠE (A BEZTRESTNĚ) PPŘIPOJIT FLYBAR u jakéhokoliv jednorotorového flybarless?
Třeba u (30090)? Tak jako je to možno u (004464)?

Takto jednoduše nebyl na žádný podobný hračce...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 21:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 2472
Obrázky: 1
Blade mSR versus Blade 120 SR //flybar na táhlech pod rotorem//
/ Blade 120 SR Review - As Good As The mSR?
http://www.rchelicopterfun.com/blade-120-sr.html
http://www.bladehelis.com/Products/Default.aspx?ProdID=BLH3100
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz