px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: stř 13.08.2014 20:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 8609
Myslim ze s YEPem budes spokojeny, pokud bys chtel pomoc s nastavenim governoru tak neni problem. Nezapomen pro nej koupit i programovaci karticku, bez ni to vlastne ani nenastavis (postup nastaveni governoru pro CC me mirne receno vydesil i kdyz je to program v PC). Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: čtv 14.08.2014 10:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Mam za to, ze se to da nastavit bud kartou, nebo PAKOU PLYNU. Ale prihodim i kartu, za tu stovku ten cas a nervy u laborovani s pakou nestoji.

edit : tak koukam, ze ty KU_VY zase nemaji v evropskem skladu prg.karty. Jak ja ten obchod NENAVIDIM. Taky tak nenavidite hobbyking? Jak to jejich uplne vypatlane GUI, ktere se clovek uci dva vecery ovladat a vytrha si pulku vlasu od vzteku, tak ty jejich "sklady"? Zajimal by mne jejich evropsky sklad. To bude prodejnicka o velikosti meho obyvaku. Cele leto cekam na prijimace, no mozna v zime se jich dockam.
Brrrrr, tak jsem si ulevil.

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: čtv 14.08.2014 12:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
Bez karty nemáš absolutně šanci to nastavit. Já to bral v Č obchodu za podobnou cenu jako v HK. Dej mi chvíli, podívám se ti kde.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: čtv 14.08.2014 12:56 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 8609
Woita ma pravdu, bez te karty ten regl pro vrtulnik proste nastavit nejde. Pakovani vysilacem ma u tohodle reglu jen omezene moznosti.
Z HK sem uz dlouho nic neobjednal a ani neobjednam.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: čtv 14.08.2014 13:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Lidicky, ja mam takovou smulu :-) pred chvili jsem si pri zasouvani ocasni trubky nakousl reminek. To by se jeste dalo snest, protoze to je jen minimalne kousnute a na ceste uz mam celou novou kovovou ocasni jednotku i s reminkem.

ALE, po zapnuti jsem zjistil, ze mam asi v haji ocasni servo. Asi 14 dnu stare (nove).
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__41737__Power_HD_3688HB_Digital_Servo_25g_2_8kg_07sec_EU_warehouse_.html

Kdyz ho odpojim a tocim na jednu stranu motorem, jde lehko, na druhou ho neco brzdi. Rozebral jsem, vypada OK, ani moc nesmrdi. Prevody jsou OK, muze byt v haji nejaky mosfet pro rizeni motoru? Ze by to pri opacne polarite brzdilo do zkratu? Pri zakvedlani vysilackou mi zacne haprovat BEC - asi to jde do zkratu.

Co to je za serva, ze to odejde po jednom padu? Asi narazilo na nejaky mechanicky blok a uvaril se mosfet. A to jsem pred pul hodinou odeslal objednavku... :roll:

Co mate za servo na ocase u 450tkove heli?


EDIT : takze, odpajel jsem desku z motoru a porad to na jednu stranu brzdi. Cili elektronika je v poradku a vypada to na slusnute vinuti. Mozna jsem tomu pomohl tim, ze jsem ho prvnich par minut provozovat v digital modu a ukrutne se prehralo. Ach jo. Objednam asi stejne, ted mam nahradni elektroniku a prevody :-)

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Naposledy upravil petrfm dne čtv 14.08.2014 13:59, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: čtv 14.08.2014 13:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
Teď mám Align setové DS525M v Dominátoru, ale na 450 co mi frnkla jsem měl toto
http://shop.jpmodels.net/product/serva/ ... -ds-92a_/3
a to bylo boží, myslím skvělý poměr kvality k ceně. Jezdilo na 333 Hz s chladnou hlavou.
Ono je deklarované jako servo pro cykliku, ale parametrama na běžný lítání mi přišlo až až.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: čtv 14.08.2014 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
Woita píše:
Bez karty nemáš absolutně šanci to nastavit. Já to bral v Č obchodu za podobnou cenu jako v HK. Dej mi chvíli, podívám se ti kde.

Tak bral jsem to tady:
http://www.airheli-shop.cz/yep-k357/

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: pát 19.09.2014 2:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Panove, tak jsem to poskladal, zalital, vsechno se zdalo super. Mam ted teda YEP regulator a komplet kovovou padlovou hlavu od tarotu. Na ocase taky ocasni jednotku tarot v kovu. Popravde, prvni nadseni vystridalo zklamani, ale mozna se s tim da neco delat.
Ocas i kdyz je v kovu, se strasne gegla na vsechny strany - vule astronomicke, no, aspon to hezky vypada a zatim docela i funguje, tak to neresim :-)
Horsi je to s hlavnim rotorem. Porad jsem bojoval se stopou listu. Odlital jsem asi 10 baterek, az dnes jsem si vsiml, ze kdyz zataham za gripy, strasne se viklou. Je tam vule mezi pricnou hrideli a lozisky v gripech. Mel jsem strach, ze to upadne, tak jsem to dneska rozhodil, ale vsechno se zda ok, loctite drzi, dotazeno jest, vule je porad.
Mate nekdo kovovou hlavu od tarotu? Mate tam taky takove vule? Kdyz seridim stopu, je to ok do chvile, nez se odlepim od zeme a poradne zapumpuju s kolektivem, to ji pak mam klidne zase o centimetr rozhozenou. Kdyz zataham za konce listu, dela ten centimetr vule v tech gripech - pozor, nemyslim vuli v gumach v hlave, ale vule gripu vuci ose. Co s tim? vymenit loziska, osu a doufat, ze budou lepsi? Kdyz jsem mel plastovou hlavu a gripy, nebyla tam vule zadna :-(

Jedine z ceho jsem nadseny je YEP - chodi to krasne. Jaky mate predstih a frekvenci PWM na Align motor ? Mam 3550KV modry, original align pro 450 SE v2. Mel jsem casovani 12 stupnu a dost se dusil pri plnem kolektivu. Tak jsem dal 18 a je to vyrazne lepsi, ale zase se dost hreje. A jaky rezim governoru pouzivate?

P.S. jake doporucite levne gyro na 450tku ? Mam tam 401HK a je to sra_ka. Je stale nejlepsi GY-401 futaba, nebo uz se da poridit i levnejsi a lepsi gyro?

Diky za info, P.

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: pát 19.09.2014 2:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Jeste report ohledne serva - prislo nove, namontovano a ohromny sok po pristani !!!! Servo je uplne, ale uplne STUDENE. Takze bud jsem ho odpalil prepnutim gyra na DS - protoze pry je to rezim jen pro futabacke serva, nebo mi prislo to prvni servo vadne. To uz se nedozvim, kazdopadne uz vim, ze servo nema byt horke, natoz aby na nem temer nesla udrzet ruka :-)

petrfm píše:
ALE, po zapnuti jsem zjistil, ze mam asi v haji ocasni servo. Asi 14 dnu stare (nove).
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__41737__Power_HD_3688HB_Digital_Servo_25g_2_8kg_07sec_EU_warehouse_.html

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kde kupujete T-Rex 450 a ND?
PříspěvekNapsal: pát 19.09.2014 22:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 152
Bydliště: Nové Město na Mor.
Na hlave T-rex 450 SE V2 mam taky vuli,presne jak popisujes. Dal sem nova loziska z tobexu a zmena minimalni,tak by me taky zajimalo jestli je to normalni.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz