Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunguje servo AILE vrtasu F45
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 15:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.5.2012
Příspěvky: 3
Zdar panove, prosim o radu. Po delsi dobe jsem chtel zprovoznit F45, ale...
Prvni problem byl se sparovanim, porad mi to neslo, az jsem zresetoval vysilac tak se to povedlo.
Druhy problem byl a stale je, ze mi nefachci servo AILE, drzi jen uprostred a nereaguje na povely.Zkusil jsem prohodit konektory serv a situace se opakuje jen s jinym servem...
Muzete mi nekdo poradit???
Diky za infa...


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje servo AILE vrtasu F45
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 18:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 344
Bydliště: Blansko
no je v haji servo......pokud chces mam tu jedno nahradni......necham za pakatel......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje servo AILE vrtasu F45
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 18:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2013
Příspěvky: 187
Bydliště: Brno
Psal, že po prohození konektorů mu to dělá totéž ale s jiným servem....

_________________
PROTOS 500 karbon FBL + Mini V-Bar, HK500-TT + KDS FlyMentor, DX7s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje servo AILE vrtasu F45
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 19:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.5.2012
Příspěvky: 3
Joo, pri prohozeni konektoru se chova "divne" i druhe servo, tzn. ze serva jsou v poradku...
Nechapu co se s tim mohlo stat, naposled jsem s F45 lital na podzim a vse bylo ok, jen se mi uz ohlodal pastorek hl. motoru, tak jsem ho objednal a az ted jsem se k tomu dostal.
Leda ze by bylo neco na tistaku, ale to by zase servo nefachcilo vubec, jinak se chova tak ze je uprostred ale vubec se nehne...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje servo AILE vrtasu F45
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 21:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.2.2013
Příspěvky: 285
A co vyzkouset jestli ti jede vubec vysilacka spravne? Prehod mody zda to neni ve stredove poloze protoze si prjimac mysli ze je porad ve stredove poloze packa .... nebo trimrovani dela neco?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunguje servo AILE vrtasu F45
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 21:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.5.2012
Příspěvky: 3
diiiiikyyyy, uz to slape!!!
ten prepinac vedle packy r a L byl mirne mimo krajni polohu, ani jsem si toho nevsiml...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz