Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RC souprava
PříspěvekNapsal: čtv 27.03.2014 19:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 344
Bydliště: Blansko
co rikate na tuto souprave?

http://www.rcmodelyshop.cz/rcmodelyshop ... C-souprava

jde me o ovladani vrtulniku a hlavne sem naucenej mod 4 a u teto se to da menit......coz jde u maloktere.....


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 8:49 
Mazák
Mazák

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 1051
Bydliště: Rakovnik
u každé trochu slušnější soupravy mód změníš. Většinou se ale musí dovnitř a je tu samozřejmě otázka platnosti/neplatnosti záruky po změně módu. I proto prodejci nabízí samostatně soupravy s plynem (cvrčkem) vpravo a s plynem vlevo. Pokud je plyn z hlediska uživatele na správném místě, je to jen otázka správného nakonektorování serv, případně přehození daného kanálu do reverzu.

_________________
Jardah


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 8:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2007
Příspěvky: 646
Bydliště: Brno
Mě se stalo, že jsem na rc-levneji.cz objednal vysílačku se špatným módem (stačilo pár minut na simulátoru). Vysvětlil jsem situaci panu Hadačovi, poslal vysílačku zpět a obratem dostal jiný kus se správným módem. Samozřejmě by to šlo v rámci zákonné 14denní doby, ale lepší je předem domluvit :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 16:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 344
Bydliště: Blansko
jo mod 1 a mod 2 asi pehodit technicky nejak pujdou ale mod 3 a 4 to uz je horsi.Tam to vetsinou bez pajeni a prodlozovani kabliku od zakladni desky nejde....navic v prijimaci ty serva prehodit nejdou protoze gyro ma 4 piny a maji vzdy pevnou pozici takze za 3 pinovy servo to neprohodis......a revers znamena jen smysl otaceni-vpravo-vlevo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: pát 28.03.2014 19:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
milagros píše:
co rikate na tuto souprave?

http://www.rcmodelyshop.cz/rcmodelyshop ... C-souprava

jde me o ovladani vrtulniku a hlavne sem naucenej mod 4 a u teto se to da menit......coz jde u maloktere.....


Stáhni a prostuduj si manuál, jestli tam najdeš všechny potřebné funkce.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 19:22 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 17.4.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Tůně- Nechanice
Obrázky: 1
Nechtel sem zakladat vlastni tema,tak se vkradu sem.Laka me zacit v vrtulnikem.Vim,ze to neni nic jednoducheho.Ted vybir RC. Chtel bych hitec eclipse 7.Ma ho kamarada a mel sem ho cca tyden se simulatorem pujceny.Drzel se mi pohodlne.Nebo radeji koupit neco lepsiho hitech aurora 9 (ma druhy kamos-oba letaji letadla) ?Nejradeji bych jeden z nich,protoze mam kam jit pro radu.Nejdriv chi koupit k RC simulator a pak se uvidi.Kluci rikaji,kup letadlo(Betu) a litej.Ale chci to zkusit a uvidi se jak mi to pujde:-|
Diky za rady


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 19:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.3.2013
Příspěvky: 27
Na vrtulnik eclipse jedine s Palikem, jinak je to nepouzitelne. Radsi bych vzal neco lepsiho.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 19:54 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1406
Bydliště: Pardubice
Mohu doporučit FrSky Taranis, mám ho od vánoc a před tím jsem měl DX6i .. Vůbec se to nedá srovnávat chodí to perfektně a bez problémů (neměl jsem tedy nikdy problém ani se spektrem pokud jsem ho nekombinoval s HCx), páčky jsou dokonalé, telemetrie se zápisem na SD kartu je třešnička na dortíčku, snímače skoro zadarmo, programová výbava nemá konkurenci v této cenové hladině a je na úrovni rádií co stojí 20k a více, přijímače jsou za babku proti Spektru či Hitecu a zpracování jak obalu tak vlastních vnitřností je na velmi vysoké úrovni.. Více zde viewtopic.php?f=38&t=58026

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Naposledy upravil Arcicorsa dne stř 07.05.2014 20:05, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 20:02 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.3.2013
Příspěvky: 27
Co myslis tim Hi - Tech? Futabu, JETI....?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RC souprava
PříspěvekNapsal: stř 07.05.2014 20:05 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1406
Bydliště: Pardubice
Já to napsal blbě :roll: myslel jsem firmu Hitec ale platí to i pro ty ostatní co jsi napsal..

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz