Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Traxxas DR-1
PříspěvekNapsal: ned 19.01.2014 2:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 317
Bydliště: Chrudimsko
Ahoj,máte někdo tenhle vrtulníček,co na něj říkate?....

Ještě bych se chtěl zeptat,v ČR je víceméně (pokud ne jenom) nabízený v Mode 2, pátral nějaký elektrošikula zda třeba nějde nějak poladit na M1?

_________________
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Traxxas DR-1
PříspěvekNapsal: ned 19.01.2014 9:12 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.8.2013
Příspěvky: 12
Tenhle vrtas neznam, ale urcite ma na vysilacce standartni krizove ovladace. A jako kazdy krizak ma urcite dva potenciometry. Pokud by se vysilac rozebral, urcite by se daly vyvody potenciometru prehodit. Pripadne to rozebrat cele a zamenit pravy a levy krizak.
Vsechno jde, zalezi jen na rukou, chuti a nakladech na vysledek.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Traxxas DR-1
PříspěvekNapsal: ned 19.01.2014 10:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 8609


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Pokud to nema vzadu na TX prepinac, tak prepajenim kabliku uvnitr od potenciometru se to da vyresit.

Akorat nechapu proc se Traxxas podepisuje pod neco takoveho. Vzdyt je to Hubsan Mini Invader...inu cinan vam na cokoliv nalepi vase logo. Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Traxxas DR-1
PříspěvekNapsal: ned 19.01.2014 11:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
chjo že i muj oblíbenej traxxas takhle klesne ....

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Traxxas DR-1
PříspěvekNapsal: ned 19.01.2014 19:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 317
Bydliště: Chrudimsko
Pokud to nema vzadu na TX prepinac, tak prepajenim kabliku uvnitr od potenciometru se to da vyresit.

Akorat nechapu proc se Traxxas podepisuje pod neco takoveho. Vzdyt je to Hubsan Mini Invader...inu cinan vam na cokoliv nalepi vase logo. Nak[/quote]


Přepínač ani nic podobného to nemá..
Co se pájení týče tak tam není jediný kabel krom od baterie,vše je na tišťáku,potenciometry nemají dle mě úplně stejné patice,vypadají rozdílně,i deska vyleptaná pod..tak nevím

_________________
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz