Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 03.01.2014 23:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2013
Příspěvky: 187
Bydliště: Brno
Ahoj!
Jaké nastavení výchylek pro Aileron a Elevator používáte v simulátoru Phoenix?
Mám tam vybraný model T-Rex 450 SE, výchylky na TX mám stažené na 80%, a když se mi to podaří ve visu obstojně ustálit tak musím dělat na páčkách tak nepatrné a přesné výchylky, že jich téměř nejsem fyzicky schopen.
A jaké používáte nastavení ve Phoenixu? (Model setup %, Simulation speed apod.)
Vladimír

_________________
PROTOS 500 karbon FBL + Mini V-Bar, HK500-TT + KDS FlyMentor, DX7s


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 04.01.2014 14:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
To je normální chování heli, je to jen o motohodinách, lítej a neber simulátor úplně vážně, oproti ostatním já zalítám v reálu víc než na simulátoru.

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 04.01.2014 15:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2008
Příspěvky: 1649
Bydliště: Kralupy n.vlt
Obrázky: 13
Ty mikro pohyby kniplama tě právě naučí řídit.Jen musíš vydržet.Já už to zkouším pár let :) .V phoenixu nic nenastavuju.Nemá to nějaký extra význam.Stejně to bude vždy jiné než venku,kde řídíš něco co stálo dost peněz a času.Jen v simulátoru občas změním velikost heli abych si nezvykl na stále stejné chování vrtulníku.Zkus nějakou 600 a půjde to líp.

_________________
T8FG-maxiRicco,Trex 450,550,LA SNIPER II,f3k Thowt,E revo,SUMMIT
http://dagx.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 04.01.2014 16:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7197
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Simulátor mě vůbec nebaví, ale nakonec jsem si ho taky pořídil. Viset a poletovat ze strany na stranu jsem se naučil bez něj, jde to ale určitě pomaleji. Nastavení nechávám defaultní, jenom při učení nového prvku si "vezmu" těžší heli (600) a nastavím si na začátek menší rychlost simulace. Potom postupně zrychluji.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz