Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 07.12.2013 10:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2013
Příspěvky: 7
Zdravím všechny,

Nejsem žádnej velkej ani pokročilej vrtulníkář, ale mám problém sladit a zapojit přijímač ze spektrum dx6i k MBeastu i podle návodu mám problém stím nastavit tento gyroskop, máte prosím někdo zkušenost stím jak to zapojit tak aby to fungovalo? DĚKUJI MOC ZA PŘÍPADNÉ ODPOVĚDI !

PODOTKNU, ŽE V NÁVODU NA ZAPOJENÍ PŘIJÍMAČE K BESTU MÁM SPRÁVNĚ, ALE ALE POSTUP UŽ U SAMOTNÉHO PÁROVÁNÍ S NÍM BYL PROBLÉM JSEM PŘESVĚDČEN , ŽE NĚKDE DĚLÁM CHYBU ALE NEVÍM KDE. LÍTAL JSEM PŘEDTÍM LETADLA A JEDINÝ CO JSEM MĚL V RUCE JAKO UČITEL ŽÁK BYLA 450KA ALE CO SE TÝČE NASTAVENÍ PŘEKVAPILO MĚ TO ŽE TO NENÍ SRANDA. ANI BYCH VÁS TADY NEOTRAVOVAL KDYBY V BLÍZKOSTI BYL NĚKDO KDO TOMU ROZUMÍ .


Naposledy upravil Standa0035 dne pon 09.12.2013 10:50, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 07.12.2013 12:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
I tak by ale bylo dobré napsat, odkud jsi. Pokud nebydlíš mimo republiku, tak musí být nějaký vrtulníkář v okruhu pár kilometrů max. A zrovna tohle nastavování je ideální dělat "in natura".

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 07.12.2013 16:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2013
Příspěvky: 7
Jsem z Jeseníku, ale neznám nikoho v okruhu, co vím, tak v olomouci byl nebo je obchod heli modesl nebo tak nějak, ale myslel jsem že by se dalo vysvětlit pár věcí i po telefonu protože pár věcí co jsem pochopil v různých forech bylo i podotknuto že nastavení a zapojení mbeastu k přijímači může být i jiné než píší v návodu a proto jsem tak zmatenej. On by se asi časem někdo našel, ale proto se ptám, jestli by se to dali i jinou cestou. především děkuji za reakci.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 07.12.2013 18:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2010
Příspěvky: 507
Co tam je za přijímač?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 07.12.2013 21:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2013
Příspěvky: 7
Přijímač je AR 6210 a Microbeast je 3.0


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 10:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 25.8.2011
Příspěvky: 175
Bydliště: Brno
Přijímač si spáruj s vysílačem bez připojených ostatních věcí (jen snapájením). Pokud se to nechová tak, jak má, dej vysílač o metr dál a otoč anténu; spáruj znovu. Servem připojeným na jednotlivé kanály si ověř, že vše funguje, jak má, i po zapnutí/vypnutí. Teprve potom připoj MB a nastavuj. Je to bezproblémová kombinace. Napsal jsi ten dotaz tak, že jsem si myslel, že k MB připojuješ satelit spektrum. To se pak páruje opravdu s mikrobeastem a je to trochu složitější.

_________________
DX8, 2x mCP X, Nano CP X, Gaui 200FBL, T-Rex 450PRO FBL, 3x T-Rex 550E FBL


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.12.2013 10:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2013
Příspěvky: 7
......................................


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.12.2013 10:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2013
Příspěvky: 7
DĚKUJI VÁM VŠEM PROBLÉM VYŘEŠEN ŠPANÉ NSTAVENÍ PŘIJÍMAČE V BEASTU !


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz