Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 20:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.10.2013
Příspěvky: 9
Zdravím,koupil jsem "bazarovy" belt cp v2, a po zapnuti bylo levé boční servo pořád v zaběru, ostatní serva reagovali na poveli z vysílače, jen to jedno ne. Vše bylo zapojeno do příjimače dle manuálu, přesto jsem zkusil zapojit jinak, nakonec kdyz jsem to jedno servo zapojil na konektor "B", tak reagoval spravně..Další problém je ovšem v tom,že gyro reaguje na pravy potenciometr na vysilači, na levý potenciometr nereaguje nic, ani na prepinac "GYRO SW". .. A podle me s tim vsim souvisejici problém č.2 je že ani při maximálních otačkach nechce heli vzlétnout. nevíte někdo co s tím? podle všeho si myslim že je v háji přijímač,ale raději se chci zeptat zkušenych..Předem dík


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 21:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
Trochu až děsivý vyprávění - max. otáčky jsou u tohohle stroje docela pro okolí nebezpečný, raději s s tím takto nehraj. Nech to prohlídnout někomu zkušenějšímu.....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 21:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1881
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj, napiš odkud jsi a najdi někoho ve svém okolí kdo se aspoň trošku vyzná a koukne ti na to. Co si pamatuju tak Belt musel mít dost vysoké otáčky aby šel do vzduchu

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 21:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7193
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Podle mě je to celé špatně seřízené, možná i poskládané. S tvými znalostmi (bez urážky) to takhle "korespondenčně" asi dohromady nedáš :roll: . Nemůžeš to donést nějakému zkušenějšímu vrtulníkáři?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 21:33 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 548
Obrázky: 0
uprimne, tiež som mal tuto heli a vratil predajcovi, vratili mi peniaze. Nasledne pri vrateni som sa dozvedel, ze esky modely su dost mizerne, ze chodia na zaruku jeden za druhym....... ja som pridal plyn, nech vzlietne a hned zhorel regulator......a to bol prvy start, prvy krat vytiahnuty a zapojeny do elektriky. Mal ho aj jeden dalsi znamy, dokonca mal dva, a samy problem, tiez ich dal preč

Mne robil podobne čo aj tebe, na serva reagoval a pod., ale pridaval som plyn a ani na mm sa nedvihal, az zacal dymiet regulator.

Dufam, ze si za neho nedal nejaku vysoku cenu.... .

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 21:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7193
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Tenhle Belt byl můj první šestikanál. Naučil jsem se s ním viset a ještě jsem ho prodal za stejnou cenu jako koupil. Ale bůhvíjaká hitparáda to opravdu není :roll: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 21:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 548
Obrázky: 0
mám od esky este Hunter 2.4 Ghz, tiež nič moc heli. Gyro akoby divno reagoval, nie a nie ho natrimovať, dopredu absolutne nechcel ist ani v izbe. Potom som nasile na nete navod ze treba premiestnit gyro , potom už šiel lepšie, ale tiež žiadna sláva.

Esky vrtulniky niesú ozaj nič extra. A to mi ešte hovoril znamy, že vie o par ludoch co mali toho belt cp-v2 tiež a že dosť trepe chvostom, že nelieta extra (keď sa dozvedel že som ho kúpil).

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 22:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Zkontroluj nabeh listu...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 31.10.2013 21:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.10.2013
Příspěvky: 9
Elfew píše:
Zkontroluj nabeh listu...

tak nabeh listu sem nastavil na cca +3, uz jsem ho dostal do vzduchu . Jsem zacatecnik(jen sem si postavil nebo opravil par letadel,a jeden 4ch vrtulnik kterej me prave chytnul a naucil se s nim litat a chtel jsem vic), a zda se mi to i logicke kvuli vztlaku listu, ale proc se vsude uvadi "0" ? Predem se omlouvam vsem zkusenym za me neznalosti..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 02.11.2013 13:15 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 2.11.2013
Příspěvky: 56
Obrázky: 2
Ahoj, odkud tedy jseš? Mám ho také :lol: .


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.11.2013 17:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.10.2013
Příspěvky: 9
rexikrex píše:
Ahoj, odkud tedy jseš? Mám ho také :lol: .

Z Hranic na Moravě. Serva na hlavě mi nechtěj chodit současně,takže se nenaklápí listy, fungují jen zvlášt, takže dopředu-dozadu, a doleva-doprava,takže je to v podstatě ted 4kanal.. zkusím vyměnit celou RC soupravu, alespon ji vyuziji i pro jiné poletovátka, nic jiného mě nenapadá.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.11.2013 18:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2010
Příspěvky: 912
Bydliště: VSETÍN
Obrázky: 0
Z Ahoj,podle toho,co popisujes,ze se to chova jako 4kanal,tak zkontroluj ve vysilacce,zda se v ni puvodni majitel nevrtal. Na desce plosnych spoju jsou 4 mikroprepinace 2 v levo zrejme slouzi k prepnuti modu a ty zbyle 2 k vypnuti mixu a na ty se dostanes pokud oddelas tuzkovou baterii na leve strane.Prikladam obrazek jak by mely byt zapojeny,jsou oznacene cernym puntikem a na fotce jsou mixy vypnuty a slouzi to jako 4kanal.


Přílohy:
352f85af7c.p.jpeg
352f85af7c.p.jpeg [ 96 KiB | Zobrazeno 642 krát ]

_________________
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.11.2013 20:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.10.2013
Příspěvky: 9
vylizplech píše:
Z Ahoj,podle toho,co popisujes,ze se to chova jako 4kanal,tak zkontroluj ve vysilacce,zda se v ni puvodni majitel nevrtal. Na desce plosnych spoju jsou 4 mikroprepinace 2 v levo zrejme slouzi k prepnuti modu a ty zbyle 2 k vypnuti mixu a na ty se dostanes pokud oddelas tuzkovou baterii na leve strane.Prikladam obrazek jak by mely byt zapojeny,jsou oznacene cernym puntikem a na fotce jsou mixy vypnuty a slouzi to jako 4kanal.

Tak teda hurá sláva, díky tobě problém vyřešen!! :D i mnou víše popisovaný problém s "podivnym" fungováním vysilače, nereagovaní gyra atd, odpadl..přítelkyně říká že ti mam poslat poštou čokoládu :D ale raděj bych zašel na pivo..:-)Tak letu zdar a ještě jednou Dík.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.11.2013 20:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2010
Příspěvky: 912
Bydliště: VSETÍN
Obrázky: 0
Jsem rad,ze jsem mohl pomoci,kdysi jsem resil tento problem jen naopak,potreboval jsem z te 6kanalove vysilacky udelat 4kanalovou na letadlo pro synovce.Tak at Ti to lita. :)

_________________
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 04.11.2013 22:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 2.11.2013
Příspěvky: 56
Obrázky: 2
ahoj,jestli jsem to taky pochopil dobre,tak bych mohl tuto vysilacku po predelani na 4kanal pouzit na simulator :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz