Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2012 18:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.4.2012
Příspěvky: 15
Ahoj,lítám z tímhle asi po páté a zaznamenal jsem mnohokrát výpadky signálu a když se vzdálím na nějakých 5 a více metrú,signál už vúbec není,Podotýkám,že jsem z tímhle nespadl ani jednou,abych mohl uvažovat o variantě poškození.I když je to jenom hračka,,baví mě to si občas takhle zablbnout,ale s tím signálem si nevím rady,Poradte,co by pomohlo.Díky.


Naposledy upravil Stenley dne pon 14.05.2012 18:32, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2012 18:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
Stenley píše:
Ahoj,lítám z tímhle asi po páté a zaznamenal jsem mnohokrát výpadky signálu a když se vzdálím na nějakých 5 a více metrú,signál už vúbec není,Podotýkám,že jsem z tímhle nespadl ani jednou,abych mohl uvažovat o variantě poškození.I když je to jenom hračka,,baví mě to si občas takhle zablbnout,ale s tím signálem si nevím rady,Poradte,co by pomohlo.Díky.
Odnést k prodejci, vyreklamovat.
Nejlépe však vrátit bankovky a investovat jinam - Doublé Horsé jsou nejhorší vrtulníky na trhu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2012 18:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
brb brb brb

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2012 18:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 326
Bydliště: Louny
Zkontroloval bych baterky ve vysílači. Nevím jaký držák tento model má. Jsou v kleci ? Tam by mohl být problém.

_________________
Turnigy 9x, V 911, V 939, Quad 230 KK.2 LCD , Quad 470 APM 2.5, BIXLER 2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2012 18:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.12.2011
Příspěvky: 22
Blog: Zobrazit blog (1)
Mam taky DH - 9104 a stejny problem.
Asi to bude vyrobni vada.
Taky mam ale DH - 9053 a neni problem 25 m.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2012 19:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
82tomas píše:
Mam taky DH - 9104 a stejny problem.
Asi to bude vyrobni vada.
Taky mam ale DH - 9053 a neni problem 25 m.

Dyk to rikám - Doublé Horsé jsou největší šunt.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: pon 14.05.2012 21:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Já měl DH a nebyl zas tak špatnej, stál málo penez, umel málo muziky..
Hele jednou sem měl problém, že mi nečekaně vypadával signál, pritom DH9100 v poho letal i ve vzdálenosti 30m a tak..

Jde o to, že jsem pak zjistil, že se mi hodně viklá antena, tak jsem rozdál vysílačku a zjistil, že ten držák te anteny ve které je přišroubovaná je přichycen k tištáku cínem a to na dost smesne plosce..
Stačilo jen držák přidělat spájet to co k tobě patří a vše fungovalo jako driv..
DH9104 má stejnou vysílačku, mrkni na to :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: ned 09.02.2014 13:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2014
Příspěvky: 121
Bydliště: Miroslav okr.Znojmo
Obrázky: 1
Ano šunt.Koupil jsem dva a všeho všudy nalétal tak půl hodiny jak z jedním tak z drtuhým.Jak píšete strácí signál.Mně už po třech metrech Koupil jsem F 45 se stříďákem a tam se dají použítnějaké součástky z DHčka.Zbytek pujde do popelnice. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: ned 09.02.2014 13:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Tak to musím uznat, že toto opravdu na.ere.. Těch příčin, proč to ztráci signál muže být hned nekolik, no.. Muže být jne poškozená antena, nebo taky muže být vadna elektronika, to víš je to low end čína, no..
Tak at F45 slouží líp ;)
Jinak pokud chceš ten zbytek vyhazovat do popelnice, možná by bylo lepší dát to na modelbazar za poštovné, třeba by se našel nákej mladej klučina, kterej s tímhle lítá, protože nemá moc prachu, tak by mu ty díly mohli pomoct..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: pon 10.02.2014 22:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2014
Příspěvky: 121
Bydliště: Miroslav okr.Znojmo
Obrázky: 1
EvzEn píše:
Tak to musím uznat, že toto opravdu na.ere.. Těch příčin, proč to ztráci signál muže být hned nekolik, no.. Muže být jne poškozená antena, nebo taky muže být vadna elektronika, to víš je to low end čína, no..
Tak at F45 slouží líp ;)
Jinak pokud chceš ten zbytek vyhazovat do popelnice, možná by bylo lepší dát to na modelbazar za poštovné, třeba by se našel nákej mladej klučina, kterej s tímhle lítá, protože nemá moc prachu, tak by mu ty díly mohli pomoct..


No eště se podívám na tu anténu.Je to možný.V prvním jsem elektroniku vyměnil za novou takže tam by problém neměl být.Ta druhá létala v pohodě.Ale jen dvakrát .Kámoš co jí má říkal že se mohl rozladit spojení nějak tomu nefrštenzy.Prý se to dá sladit nějakým přístrojem,ale je strašně drahej.V každém případě se kouknu na tu anténu.Dík za nápovědu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: pon 10.02.2014 23:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.4.2008
Příspěvky: 2255
Bydliště: Královéhradecký kraj
82tomas píše:
Taky mam ale DH - 9053 a neni problem 25 m.

Já mám koptéru a není problém přes 1km :D Tedy problém je v tom, že bych to už neviděl na víc jak 150m, ale dosah to má. :) Takže pokud ta vysílačka nemá dosah aspoň 200m, tak je to prostě šunt. :)

Jardaxx píše:
Mně už po třech metrech Koupil jsem F 45 se stříďákem a tam se dají použítnějaké součástky z DHčka.Zbytek pujde do popelnice. :roll:

Stejnosměrný motorek můžeš dát do lodičky :)

Jinak to DH 9104 je na 27Mhz (teda aspoň to, co mám doma k opravě) no a to je frekvence rušená kdečím, navíc ta elektronika vrtulníku stojí za starou belu nebo ani to ne a tak se nedí čemu divit že to vypadává. Ideálně to chce systém na 2.4Ghz nebo aspoň vyhrazenou frekvenci pro létající modely 35Mhz.

Jardaxx píše:
No eště se podívám na tu anténu.

Jo anténa to je taky věc. Když jsem ji roztáhnul naplno, tak se mi rozložila na 3 kusy :) Takže tam pak taky může být nějaký problém s dosahem. :)

_________________
OPTIC 6 2,4Ghz Assan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: úte 11.02.2014 13:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2014
Příspěvky: 121
Bydliště: Miroslav okr.Znojmo
Obrázky: 1
Takže .Anténa byla opravdu na tišťáku utržená i s kusem toho stříbra.takže jsem ustříhl kus měděného plíšku v še přepájel.Anténu jsem nakonec v tom držáčku eště zalil umělou hmotou aby se nedala pootočit.Zároveň jsem vyrobyl nové hliníkové držáčky na kapotáž.Protože ty po těch pádech ze tří metrů popraskaly.A už to zase funguje.Lítat jsem nemohl protože tu strašně fouká.Tak jsem aspoň položil vrťase na střechu auta a zkusil z 80 m malinko pustit vrtuly .A ono to fakčí.Tak jsem zvědavej co na letišti .Snad taky.Díky tomu co sem dal tu radu z anténou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: double hourse 9104
PříspěvekNapsal: sob 15.02.2014 12:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2014
Příspěvky: 121
Bydliště: Miroslav okr.Znojmo
Obrázky: 1
Jardaxx píše:
Takže .Anténa byla opravdu na tišťáku utržená i s kusem toho stříbra.takže jsem ustříhl kus měděného plíšku v še přepájel.Anténu jsem nakonec v tom držáčku eště zalil umělou hmotou aby se nedala pootočit.Zároveň jsem vyrobyl nové hliníkové držáčky na kapotáž.Protože ty po těch pádech ze tří metrů popraskaly.A už to zase funguje.Lítat jsem nemohl protože tu strašně fouká.Tak jsem aspoň položil vrťase na střechu auta a zkusil z 80 m malinko pustit vrtuly .A ono to fakčí.Tak jsem zvědavej co na letišti .Snad taky.Díky tomu co sem dal tu radu z anténou.

Mám vysílačku na osm kusů 1,5 v baterii. Dohromady dávají 12 v .Když chci koupit lepší baterky tak mně to stojí hromadu peněz.Nakoupil jsem teda osm baterii nabíjecích 1,2 v
což dalo do hromady 9,6 v
.A vysílač tak komunikoval s přijimačem pouze krátkou dobu.
A tak jsem udělal malé vylepšení.Ze starého ovladače na televizi jsem vykuchal vnitřek skrátil jenom tolik aby zůstal zásobník na dvě baterky.Přilepil tavnou pistolý dozadu na vysilač.A přepojil drátky.Takže teď je tam 10 kousků po 1,2 v = 12 v.Dnes jsem byl vyzkoušet a paráda.Foto můžete najít na :http://letecjarda.rajce.idnes.cz/nastenka/#016.jpg.
Něco podobného udělal i Tlavelza.Tak třeba se to tu bude někomu hodit.Létání zdar.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz