Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 808 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 16:15 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Hodonín
Děkuji. 8O


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 16:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Hodonín
Tak jsem si poladil výchylky na MAX a vůbec to není líné jak tady někteří píšou. Zkoušel jsem to v obýváku a na zpátečku jsem to do sebe skoro napálil (uvidíme venku) ještě napíšu :) :) :) :) :) :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 18:07 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Hodonín
Dnes jsem to ale vymňouk :lol: , v docela velké výšce to chytilo strvačnost a helina mi spadla na bok :( . Při prvním pádu to odnesla kabina a při druhém zase jedna vzpěra stabilizátoru :x . takže dám výchylky o jedno kolečko do minusu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 18:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Hodonín
Ještě se potřebuju zeptat, jestli jsou ty vzpěry stabilizátorů z uhlíkových kulatin. 8)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 19:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
Marek2 píše:
Ještě se potřebuju zeptat, jestli jsou ty vzpěry stabilizátorů z uhlíkových kulatin. 8)
Díl č. 58?
Pokud je to lehká trubička nebo možná tyčinka, tak určitě.
Na L400D jsou trubičky z uhlíku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 19:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Hodonín
Ano to je ona, chtěl jsem si ji koupit jako náhradní díl i s těma koncovkama na www.rcking.eu, ale zjistil jsem že se ta kulatina da koupit v metráži za necelích 50 Kč :) takže hodně ušetrím :)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 19:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2010
Příspěvky: 2771
Obrázky: 0
Marek2 píše:
A..chtěl jsem si ji koupit jako náhradní díl i s těma koncovkama na www.rcking.eu, ale zjistil jsem že se ta kulatina da koupit v metráži za necelích 50 Kč ...
Správně.
Na L-400D bych taky musel koupit za 144,- sadu, navíc s naprosto nepotřebnýma lištama na podvozek, který jsou pro parádu.
Co jde udělat z hliníku, duralu nebo uhlíkových vláken v metráži, lepší udělat sám a nepodporovat předražený kšeft.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2011 20:19 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Hodonín
Má řeč :P


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 19.01.2011 9:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2010
Příspěvky: 74
Bydliště: Liberec
Marek2 píše:
Tak jsem si poladil výchylky na MAX a vůbec to není líné jak tady někteří píšou. Zkoušel jsem to v obýváku a na zpátečku jsem to do sebe skoro napálil (uvidíme venku) ještě napíšu :) :) :) :) :) :)

V obejvaku se vrtas chova uplne v pohode, tam ti neproudi vzduch. Ale jakmile venku bude aspon trosicku proudit proti (ani to nemusis cejtit), vrtas se ti bude sinout jako snek, ne-li vubec. Dozadu a do boku lita i proti slabsimu vetru, ale doprednej pohyb je proste zlo.
A to mam vychylky nastaveny na max a mam presroubovany tahla. Zacinam vazne uvazovat o zatizeni cumaku, i kdyz docela nerad.

_________________
Walkera CB180D a zbytky Walkera LAMA400
Hlavni sponzor vyrobny vterinovych lepidel :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 19.01.2011 17:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.10.2010
Příspěvky: 58
Bydliště: Hodonín
Zdravim, přikládám video: je to u nás v obýváku na ploše 5x4 metry. :D
http://www.youtube.com/watch?v=pUkhVGxKf4k


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.01.2011 17:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.11.2010
Příspěvky: 154
Bydliště: Bolehošť
Ahoj piloti, včera se mě spálil hlavní motor a samozřejmě následoval pád a kupa škody. Přišlo to tak nějak bez slůvka rozloučení :D. Chci se optat jestli se ten origo motor nechá nahradit jiným neorigo stejnosměrným motorem,ale lepší kvality.Nejlepší by byl stříďák,ale to mě přijde dost drahá sranda do tohoto stroje.Děkuji za radu.

_________________
http://martin104b.galerie.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 01.02.2011 15:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.6.2010
Příspěvky: 308
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 8
Martin104 píše:
Ahoj piloti, včera se mě spálil hlavní motor a samozřejmě následoval pád a kupa škody. Přišlo to tak nějak bez slůvka rozloučení :D. Chci se optat jestli se ten origo motor nechá nahradit jiným neorigo stejnosměrným motorem,ale lepší kvality.Nejlepší by byl stříďák,ale to mě přijde dost drahá sranda do tohoto stroje.Děkuji za radu.


Stačí si projít tohle forum a máš odpověď... Je tam i odkaz na moje video s novými motorky z Esky Honey Bee CP3 (hlavní i zadní).

edit: tak je to konkrétně na straně 47 a máš to tam i s cenou

_________________
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 11.04.2011 22:26 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 25
Zdravím,
dostal jsem Walkeru 180D s novějším vysílačem WK-2402. Je tam funkční ten vývod na simulátor nebo ne? Někde jsem tady zahlédl, že ano, ale já to zkoušel připojit na převodník Quattro a nepřipojí se mi. Chtěl bych trošku natrénovat páčkování, než s tím vylezu ven.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.04.2011 7:21 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.6.2003
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha
Je to plně funkční. Provozuji to s kabelem zakoupeným na montymodel.cz .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.04.2011 12:28 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 25
Alespoň jedna dobrá zpráva. Jaký to má ten Jack konektor, je to mono nebo stereo?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 808 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz