Honzajz píše:Uvazuji koupi heli a nevim jestli zvolit jako zacatecnik bezpadlo nebo padlo. Nikdy jsem s nicim neletal a rad bych rad neco s cim se snadneji naucim.
Zvazuji MiniTitan e325
Predem diky za kazdou radu a zkusenost
Hele já začal se simulátorem phoenix, za půl roku trex500 pádlo. K tomu walkera 200, vyhozeny peníze. Potom funcopter, docela to šlo ale až po vyměně gyra se nechal udržet ve vzduchu. Potom přišel blade 130x to pro mě bylo to správny ořechovy, naučil jsem se na něm osmičky, díky cvičení na simu jsem to zvládal lépe, tedˇtu máme dva adepty na učení:blade mcpx-bl a trex 150,obě helinky mají střídavé motory a obě bezpádla, žádnou velkou ůdržbu nepotřebují a lítají z krabice.Kdyby tyto strojky byly před těmi čtyřmi lety co jsem začínal ta by padla volba na jeden z nich.Pořád tvrdím že simulátor je základ.A ještě něco jseš ochotny tomu věnovat čas a PENÍZE!!!! Mě to trvalo rok a třičtvrtě než jsem udělal první kolečko a osmičku, ale jsem poválečny ročník to mě sice neomlouvá,ale mladším to jde rychleji. Jo a titan je dobrej jakkoliv. připravit 3_2_1 tedˇ ostatní do mě to je MŮJ NÁZOR