Rada - pomoc s výběrem microheli

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Styl3rZ

Rada - pomoc s výběrem microheli

#1 Příspěvek od Styl3rZ »

Ahoj, protože jsme v heli nováček tak potřebuji pomoct s výběrem microheli, jelikož si to chci zkusit a pokud by mě to chytlo a čas mi to dovolil, tak bych pořídil něco lepšího, ale zatím zvažuji koupi Easycopter V4.5 COLIBRI PRO profipack, nebo Blade mSR, nebo Blade mSR X, Solo Pro II, ale jsem z toho nějaký zmatený, proto prosím o pomoc s výběrem toho nejlepšího v dané kategorii. děkuji.
DX6i DSMX, Phoenix 3,0, minititan325, blade msrx, blade cx2, sky surfer 1400, e-revo 2.0
Vigo
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada - pomoc s výběrem microheli

#2 Příspěvek od Vigo »

Ahoj,

Jen pro úvod, myslím, že Colibri V4.5 a Solo Pro II jsou jeden a ten samý vrtulník. Jinak záleží jestli chceš dvojrotor, jednorotor FP a nebo jednorotor CP.
Styl3rZ

#3 Příspěvek od Styl3rZ »

Vigo píše:Ahoj,

Jen pro úvod, myslím, že Colibri V4.5 a Solo Pro II jsou jeden a ten samý vrtulník. Jinak záleží jestli chceš dvojrotor, jednorotor FP a nebo jednorotor CP.

Chci pořídit jednorotor, na naučení základního ovládání a získání trochu cviku. Ano máš pravdu že to vyrábějí na jednom pásu ale zase cenově jsou rozdílní tak nevím jestli se liší použitím materiálů, nebo letovými vlastnostmi
DX6i DSMX, Phoenix 3,0, minititan325, blade msrx, blade cx2, sky surfer 1400, e-revo 2.0
corona

#4 Příspěvek od corona »

Styl3rZ píše:..Chci pořídit jednorotor, na naučení základního ovládání a získání trochu cviku. Ano máš pravdu že to vyrábějí na jednom pásu ale zase cenově jsou rozdílní tak nevím jestli se liší použitím materiálů, nebo letovými vlastnostmi

Neliší se, jsou stejný.
* * *
Zajímavej postup - už jsi měl E HB V2, pak Blade 400 a teď chceš prcka, abys "to" zkusil...?

:?:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od arda1 »

Nejsou stejný - maj rozdíly co vím. JIný konektory na aku - krytování poťáku serv a pod. Radek
ICQ 638556901
Styl3rZ

#6 Příspěvek od Styl3rZ »

corona píše:
Styl3rZ píše:..Chci pořídit jednorotor, na naučení základního ovládání a získání trochu cviku. Ano máš pravdu že to vyrábějí na jednom pásu ale zase cenově jsou rozdílní tak nevím jestli se liší použitím materiálů, nebo letovými vlastnostmi

Neliší se, jsou stejný.
* * *
Zajímavej postup - už jsi měl E HB V2, pak Blade 400 a teď chceš prcka, abys "to" zkusil...?

:?:

jo kdysi měl,z druhé ruky ale to bylo jen na prodej, takže žádné lítání, a už je to pryč :D a konečně si to chci zkusit i já tak proto
seltino

#7 Příspěvek od seltino »

Kup si Blade MSR, letový projev je asi nejlepší ze všech uvedených strojů. Colibri V4,5 v profipacu jsem měl, je to to samé jako nineeagles solo pro II. Co se týče letu je blade MSR o krok ve předu..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Styl3rZ

#8 Příspěvek od Styl3rZ »

seltino píše:Kup si Blade MSR, letový projev je asi nejlepší ze všech uvedených strojů. Colibri V4,5 v profipacu jsem měl, je to to samé jako nineeagles solo pro II. Co se týče letu je blade MSR o krok ve předu..

ještě dotaz k mSR jit do něj nebo radši do toho bezpádla mSR X rozdíl ?
Naposledy upravil(a) Styl3rZ dne čtv 29.12.2011 18:47, celkem upraveno 1 x.
corona

#9 Příspěvek od corona »

Styl3rZ píše:ještě dotaz k mSR jit do něj nebo radši do toho bezpádla msSR X rozdíl ?
NO, mSR X neexistuje, ani msSR X.
A rozdíl mezi mSR a mCPX pro tebe bude akorát v penězích, když to budeš mít jako hračku na rozsekání.
Styl3rZ

#10 Příspěvek od Styl3rZ »

corona píše:
Styl3rZ píše:ještě dotaz k mSR jit do něj nebo radši do toho bezpádla msSR X rozdíl ?
NO, mSR X neexistuje, ani msSR X.
A rozdíl mezi mSR a mCPX pro tebe bude akorát v penězích, když to budeš mít jako hračku na rozsekání.

Sorry přepsal jsem se, ale pokud dobře čtu tak to tady prodávají mSR X : http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... x-bnf.html
corona

#11 Příspěvek od corona »

Styl3rZ píše:
Sorry přepsal jsem se, ale pokud dobře čtu tak to tady prodávají mSR X : http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... x-bnf.html
Aha, sorry, tak to je mSR se 3-osým gyroskopem ...
seltino

#12 Příspěvek od seltino »

určitě bych šel do MSR X, u klasického MSR byla právě velká slabina ty pádla, zlámal jsem jich opravdu dost a ty které jsem nezlomil, tak jsm musel vyměnit, protože se zvětšoval průměr díry třením o hlavní hřídel rotoru a to pak ovlivňovalo nepříznivě letové vlastnosti vrtulníčku..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
corona

#13 Příspěvek od corona »

arda1 píše:Nejsou stejný - maj rozdíly co vím. JIný konektory na aku - krytování poťáku serv a pod. Radek
Rozdíly na desce - potencimetry serv atd. se liší i u výrobků se stejným názvem. Záleží na období výroby.
Konektor na baterku? V čem se liší?
Styl3rZ

#14 Příspěvek od Styl3rZ »

nakonec jsem se zhlídl v tom mSRku, ale teď jsem ještě narazil na T-REX 100 COMBO a je to zase na stejné brdo? jediný rozdíl jsem pozoroval v kabince a v ovladači ze asi nepůjde spárovat se Spektrem
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“