Rada - pomoc s výběrem microheli
Rada - pomoc s výběrem microheli
Ahoj, protože jsme v heli nováček tak potřebuji pomoct s výběrem microheli, jelikož si to chci zkusit a pokud by mě to chytlo a čas mi to dovolil, tak bych pořídil něco lepšího, ale zatím zvažuji koupi Easycopter V4.5 COLIBRI PRO profipack, nebo Blade mSR, nebo Blade mSR X, Solo Pro II, ale jsem z toho nějaký zmatený, proto prosím o pomoc s výběrem toho nejlepšího v dané kategorii. děkuji.
DX6i DSMX, Phoenix 3,0, minititan325, blade msrx, blade cx2, sky surfer 1400, e-revo 2.0
Re: Rada - pomoc s výběrem microheli
Ahoj,
Jen pro úvod, myslím, že Colibri V4.5 a Solo Pro II jsou jeden a ten samý vrtulník. Jinak záleží jestli chceš dvojrotor, jednorotor FP a nebo jednorotor CP.
Jen pro úvod, myslím, že Colibri V4.5 a Solo Pro II jsou jeden a ten samý vrtulník. Jinak záleží jestli chceš dvojrotor, jednorotor FP a nebo jednorotor CP.
Vigo píše:Ahoj,
Chci pořídit jednorotor, na naučení základního ovládání a získání trochu cviku. Ano máš pravdu že to vyrábějí na jednom pásu ale zase cenově jsou rozdílní tak nevím jestli se liší použitím materiálů, nebo letovými vlastnostmi
DX6i DSMX, Phoenix 3,0, minititan325, blade msrx, blade cx2, sky surfer 1400, e-revo 2.0
Styl3rZ píše:..Chci pořídit jednorotor, na naučení základního ovládání a získání trochu cviku. Ano máš pravdu že to vyrábějí na jednom pásu ale zase cenově jsou rozdílní tak nevím jestli se liší použitím materiálů, nebo letovými vlastnostmi
Neliší se, jsou stejný.
* * *
Zajímavej postup - už jsi měl E HB V2, pak Blade 400 a teď chceš prcka, abys "to" zkusil...?
Nejsou stejný - maj rozdíly co vím. JIný konektory na aku - krytování poťáku serv a pod. Radek
ICQ 638556901
corona píše:Styl3rZ píše:..Chci pořídit jednorotor, na naučení základního ovládání a získání trochu cviku. Ano máš pravdu že to vyrábějí na jednom pásu ale zase cenově jsou rozdílní tak nevím jestli se liší použitím materiálů, nebo letovými vlastnostmi
Neliší se, jsou stejný.
* * *
Zajímavej postup - už jsi měl E HB V2, pak Blade 400 a teď chceš prcka, abys "to" zkusil...?
jo kdysi měl,z druhé ruky ale to bylo jen na prodej, takže žádné lítání, a už je to pryč
Kup si Blade MSR, letový projev je asi nejlepší ze všech uvedených strojů. Colibri V4,5 v profipacu jsem měl, je to to samé jako nineeagles solo pro II. Co se týče letu je blade MSR o krok ve předu..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino píše:Kup si Blade MSR, letový projev je asi nejlepší ze všech uvedených strojů. Colibri V4,5 v profipacu jsem měl, je to to samé jako nineeagles solo pro II. Co se týče letu je blade MSR o krok ve předu..
ještě dotaz k mSR jit do něj nebo radši do toho bezpádla mSR X rozdíl ?
Naposledy upravil(a) Styl3rZ dne čtv 29.12.2011 18:47, celkem upraveno 1 x.
NO, mSR X neexistuje, ani msSR X.Styl3rZ píše:ještě dotaz k mSR jit do něj nebo radši do toho bezpádla msSR X rozdíl ?
A rozdíl mezi mSR a mCPX pro tebe bude akorát v penězích, když to budeš mít jako hračku na rozsekání.
corona píše:NO, mSR X neexistuje, ani msSR X.Styl3rZ píše:ještě dotaz k mSR jit do něj nebo radši do toho bezpádla msSR X rozdíl ?
A rozdíl mezi mSR a mCPX pro tebe bude akorát v penězích, když to budeš mít jako hračku na rozsekání.
Sorry přepsal jsem se, ale pokud dobře čtu tak to tady prodávají mSR X : http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... x-bnf.html
Aha, sorry, tak to je mSR se 3-osým gyroskopem ...Styl3rZ píše:
Sorry přepsal jsem se, ale pokud dobře čtu tak to tady prodávají mSR X : http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... x-bnf.html
určitě bych šel do MSR X, u klasického MSR byla právě velká slabina ty pádla, zlámal jsem jich opravdu dost a ty které jsem nezlomil, tak jsm musel vyměnit, protože se zvětšoval průměr díry třením o hlavní hřídel rotoru a to pak ovlivňovalo nepříznivě letové vlastnosti vrtulníčku..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Rozdíly na desce - potencimetry serv atd. se liší i u výrobků se stejným názvem. Záleží na období výroby.arda1 píše:Nejsou stejný - maj rozdíly co vím. JIný konektory na aku - krytování poťáku serv a pod. Radek
Konektor na baterku? V čem se liší?
nakonec jsem se zhlídl v tom mSRku, ale teď jsem ještě narazil na T-REX 100 COMBO a je to zase na stejné brdo? jediný rozdíl jsem pozoroval v kabince a v ovladači ze asi nepůjde spárovat se Spektrem