Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: sob 04.02.2017 20:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.4.2015
Příspěvky: 62
Zdravím,
chtěl bych pozkušenějšich radu. Dostal jsem darem tento motor. Chtěl bych "k němu" dostavět nějakeho akrobata, spíš polomaketu než 3D.
Jaké rozpětí či velikost bych měl zvolit, pro živé pilétání? Pokud by byl k mání nějaký plán uplně super.
Mám jen motor a regl. Ostatní budu teprve pořizovat.
Díky za každý názor, M.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: sob 04.02.2017 20:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 31.3.2015
Příspěvky: 158
Bydliště: Košice
Ahoj, Axi má k motorom základnú tabuľku použitia, napr. https://www.modelmotors.cz/product/detail/229/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: sob 04.02.2017 21:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 16.12.2012
Příspěvky: 56
Motor prodat ,jestli ho někdo bude chtít a dat tam aspon 8,5 asp


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: sob 04.02.2017 21:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2003
Příspěvky: 488
Bydliště: stud. zbys.
nepij to palivo :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: sob 04.02.2017 21:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.1.2017
Příspěvky: 105
Bydliště: Březnice (ZL)
Motor mám v diablotinu samodomo 1,2m 1,4kg baterie 3s RAY gold (neskutečný šunt zlatý zippy) vrtule 13/6,5 APC elektro sca 38 amper.Bacha! s normálníma baterkama může být proud výrazně větší. http://kornutek.rajce.idnes.cz/Diablotin/
Akrobat s ambicemi vis na vrtuli max 1,3kg na 3s akrobat lehce nad dvě kila.Regulátor min 50A sbec kvalitní 60-70A čína
Akrobaty na 3,5-4,6 sním budou namotorované slušně na 6,5 už tak na hraně,ale to je jen můj vkus...

_________________
Taranis+ T2-2008, E-REVO, Diablotin, samodomo softliner


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 8:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 260
Měl jsem ho v Lagatě od kostky a OK . Jednou jsem ho trápil na 4 článku s vrtulí 12/6 ve větroni .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 9:36 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.4.2015
Příspěvky: 62
Aha, mám představu že bych postavil něco jako Su 29. Předpokládal jsem rozp. cca 1200mm. Hmotnost by snad klapla. Nějak moc by to viset nemuselo, ale bylo by to fajn.
Regl mám JETI Advance 40.
Zatím děkuji všem, co chtěli pomoci. Budu se těšit na další nápady. M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 10:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 86
Bydliště: Brno-venkov
Obrázky: 3
Ahoj, ekvivalent mám v tomto akrobatu http://www.electrifly.com/largeelectrics/gpma1572.html. Na 4čl.2600mah a vrtuli XOAR 14/7 doba letu kolem 6 minut plus minutu rezerva. Nelítám žádnou přesnou, ani 3D. Na pár základních obratů a figur supr éro.
Tak ať se dílo daří
Tominolel


Přílohy:
DSC01228.JPG
DSC01228.JPG [ 200.41 KiB | Zobrazeno 1380 krát ]

_________________
Graupner MX-12,Filip 600 V, Katana VAModels, EDGE 540 Great Planes, Pohoda, Z-37 ve výstavbě
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 13:45 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 16.12.2012
Příspěvky: 56
No dobře tak 6.5 by měla syačit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 14:26 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
mikel22 píše:
Aha, mám představu že bych postavil něco jako Su 29. Předpokládal jsem rozp. cca 1200mm. Hmotnost by snad klapla. Nějak moc by to viset nemuselo, ale bylo by to fajn.
Regl mám JETI Advance 40.
Zatím děkuji všem, co chtěli pomoci. Budu se těšit na další nápady. M.


Záleží, jak motor zatížíš,a jak budeš dobře regl chladit, ale 40 A je na hraně . Dal bych 60 A .

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 14:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.4.2015
Příspěvky: 62
Ta Edge vypadá suprovně.. No něco takového by se mi líbilo. Mě bude pár figur taky stačit..
Studoval jsem tu tabulku na modelmotors a 40A regl by snad na 4s mohl stačit. Na 3s je už doporučených 70A. Každopádně zatížení přeměřím a když tak něco vyměním. M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 15:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 86
Bydliště: Brno-venkov
Obrázky: 3
Pro mikel22,
Ahoj, mám s ním odlítané dvě sezóny a spokojenost. Jen jsem si hned vyztužil uchycení podvozku, protože máme trochu hrbatý letiště. Kdyžtak přidám další info

_________________
Graupner MX-12,Filip 600 V, Katana VAModels, EDGE 540 Great Planes, Pohoda, Z-37 ve výstavbě


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 18:11 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2010
Příspěvky: 50
Bydliště: Chlumec n. C.
Já mám teď tenhle motor v tomhle SU 26 , (https://www.rcalbum.cz/model/4770-su-26.html ) lítá to celkem realisticky,nemá ale na nějakou 3d akrobacii. Myslím ,že se nechají koupit i vyfrézované díly. Z.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: ned 05.02.2017 18:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.4.2015
Příspěvky: 62
to HAWK:
Todle jsem měl skoro na mysli, pro sebe. Pokusím se teda vytvořit SU. Ale zmenším ho na 1200mm rozp. a budu šetřit váhou./?/ Lepit dílky k sobě bych asi nezvládl. Myslel jsem spíš povyřezávat a dobrousit z xps. Popř potáhnout folií./?/
Ten regl na 4čl. funguje 40A, nebo tedy silnější? M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat na AXI 2826/10
PříspěvekNapsal: pon 06.02.2017 10:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2010
Příspěvky: 50
Bydliště: Chlumec n. C.
Regl je tam 40A, baterie 4čl. LiFe , letový čas do 5 min. akrobacie. Lítáme na asfaltovém letišti, tak při startech a přistáních éro tolik netrpí. :) Z.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: mirekruzicka a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz