Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 15:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1683
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
Podarilo se mi v nedeli rozbit akrobatka MXS 64 (http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=288). Po dvou letech bezproblemveho provozu mi do pristani tesne nad zemi fouknul nenadaly poryv bocniho vetru a uz jsem sbiral ero do igelitky. Je to postavene z extremne ridke preklizky - a trup je na trisky a neopravitelny. Od ocasu by se musel postavit cely znova.

zbyla mi ale vybava: axi 4120/20 a serva hs7245mh a rikam si, do jakeho letadla bych ho dal :-) Bud muzu koupit znovu MXS 64, nebo me napadlo zeptat se tady na nejaky tip, kde bych mohl tuto vybavu pouzit. Zadani je akrobat (nemusi byt extremne 3d - snazim se pilovat zakladni akrobacii).

Diky za kazdy napad!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: jaky akrobat na axi 4120/20 a 6s
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 15:56 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 7769
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
Pokud chceš něco na akrobacii, tak třeba toto: http://www.krill.cz/katalog/modely-arf/ ... -bily.html
Osobní zkušenost nemám, ale SEBA je docela dobrý pilot.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 20:03 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5420
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Hele, takhle, pokud si můžeš koupit znovu MXS, tak bych šel do ní. V týhle kategorii nic lepšího asi neseženeš, rozhodně ne u Sebartu (pokud nechceš vyloženě pattern letadlo). Byly pokusy typu "mně ta čína bude stačit, nejsem žádnej extra pilot" ale většina z toho nelítá ani zdaleka tak hezky a akorát se budeš prát s letadlem.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 20:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 475
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Možností je viac
hocičo v tejto veľkosti od EF
YAK 55 od GB
alebo si postaviť zo rozsypu Katana alebo Slick od Sysring /Katanu som mal a max. spokojnosť/
Ľ.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 21:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5420
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Yak 55 od GB má 1,4 nebo 1,8m. To není v této velikosti (1,62m). Ostatní letadla od ef jsou 1,52m. Těch 10cm nebude malý rozdíl si myslím ;-) Katanu od sysringu ani nebudu komentovat, radši.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 22:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 475
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
napísal ,,diki za kazdy napad´´ :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: úte 05.04.2016 7:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2004
Příspěvky: 571
Bydliště: Turnov
Obrázky: 0
ludicek píše:
napísal ,,diki za kazdy napad´´ :D


tohle by taky šlo:
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/han ... 39489.html

teď vyšel v RCR 4/2016 test, mohu za to dát ruku do ohně, je to poslušné a přitom to velmi dobře akrobatí Marek je spokojený :)

_________________
Vladislav Plichta
.....................
trenér halových akrobatů


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: úte 05.04.2016 12:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1683
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
Dekuji vsem za napady. Vazim si casu, ktery jste do odpovedi zainvestovali. Proberu se tim.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: stř 06.04.2016 0:00 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5420
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Jasse zrovna včera nahrál nový video se slickem od 3DHS. Ale je to jen 60", tak se podívej jestli tvoje vybavení není moc těžký.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: ned 10.04.2016 18:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2007
Příspěvky: 250
Bydliště: Blansko
Vždycky když se na toho chlapce dívám ztrácím chuť něco trénovat.
Vše jsem nějak pochopil, akorát mi není jasné jak hlídá výšku letu (směr) u takto extrémně rychlých výkrutů.
Dá se to vůbec stíhat řidit SOP i VOP, nebo je v tom nějaké zjednodušení, např, jen VOP popř. VOP jedním směrem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: ned 10.04.2016 21:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5420
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Podle mě do toho v tý rychlosti nemusí sahat vůbec, jen když to chce někam poslat, tak do toho drbne (tím kormidlem kterým to zrovna vyjde). Nebo aspoň tak nějak to dělám já.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jaký akrobat na AXI4120/20 a 6S
PříspěvekNapsal: stř 13.04.2016 20:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2007
Příspěvky: 250
Bydliště: Blansko
Zkoušel jsem to na simu, ale asi na to nemám všechny smysly.
Trefit "drbnutí" ve správný čas a poloze je pro mne docela kumšt, tak 50 na 50.
Navíc se mi zdá že Jase při těch rychlých výkrutech dokáže klesat a stoupat docela plynule.
No, asi tenhle prvek vypustím...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz