Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2015 17:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2004
Příspěvky: 383
Bydliště: Bearnsdorf
výbava toto http://www.rc-factory.cz/katalog/vybave ... -1869.html

vrtule APC SF 9x3.8

no a na výbavu mám podobný názor jak píše TomasC, jelikož díky práci mě nezbývá mnoho času na modelařinu a někdy i "blbá výměna serva" mi zabere půl roku, tak raději volím kvalitnější (nemyšleno dražší) výbavu
chci si zalítat ne neustále bastlit a zkoušet a vyměňovat,
bublinolet jsem zvolit proto, že ne vždy je čas jet na letiště, přijdu domů a skočím si, při trénování se občas něco nepovede tak se s tím tím trochu bacím, klasicky stavěný model by byl na střední opravu.
Velice se mi líbí i provedení modelu, na to že je to houbolet je velice "tuhý" a nemá snahu se kroutit podle serv a odporu letu, prošlo mi za cca 15 let pod rukama hodně letadel podobné konstrukce ale tenhle je zatím nejlepší :-)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2015 23:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5420
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
jyrry píše:
Honzo, stačily by D561?
Tady jsou za pěknou cenu a chodí velmi slušně, tak o 2-3 třídy vejš než modrásci...


To je slabé. Někdo (Honza Votava) dokonce tvrdí, že i D90 jsou slabé. Ale on je trochu kniplzvíře :lol:

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 8:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2011
Příspěvky: 2784
Bydliště: Jižní morava (Drnholec,S.T.Břeclav) ČR
Obrázky: 6
Jenže chlapy vy máte obrovské nároky a taký ruky, nám běžním poletovačum stačí HXT 900, nicméně já bych do toho dal http://emotors.cz/serva/10673-d90-hi-speed-digital-servo-98g.html

Na mém Sučku sem měl jak HXT 900 tak MTAS-006 a bohatě mi to stačilo

_________________
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 9:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 671
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
MarthiR píše:
Protoze nejsem profi pilot me hxt staci ale uplne dole sou doporucene digitaly



Je to taky proto že Honza pro RC factory dělá, je pravda že jeho setup bude odzkoušený, na takhle velký akrobat je HXT 900 blbost (i když mě nikdy necukali) na tom tvým odkazu se ty stejný serva daj sehnat levněji 8)

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 14:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2011
Příspěvky: 2784
Bydliště: Jižní morava (Drnholec,S.T.Břeclav) ČR
Obrázky: 6
Ano já vím že pro ně dělá, krom toho sem už honzu vyděl lítat na letišti Czech heaven ale i tak sem je tam měl 2 roky a fungovali dobře (je ale pravdou že už Hxtčka nejsou co bývali a pokud se člověk chce posunout na jiný LVL tak je potřeba kvalitní a hlavně rychlá serva)

_________________
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 18:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2008
Příspěvky: 137
Bydliště: Letohrad
Pokud se s tím nechcete jenom plácat, tak serva jsou alfa omega! Já tohodle Edge mám a je to fakt pecka. Mám na něm ty D90 a musím říct že s HXT900 si to nedokážu představit. Při vyšší rychlosti už i ty Geningy nejedou na 100% a třeba křidýlka při větší, spíš velký :-) výchylce už zpomalují. Ale můžu říct, že i když mi už 2 odešli (teď mám MG), tak jsou pro mě pořád asi nejlepší volba ;).


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 20:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 671
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
David Vacek píše:
Pokud se s tím nechcete jenom plácat, tak serva jsou alfa omega! Já tohodle Edge mám a je to fakt pecka. Mám na něm ty D90 a musím říct že s HXT900 si to nedokážu představit. Při vyšší rychlosti už i ty Geningy nejedou na 100% a třeba křidýlka při větší, spíš velký :-) výchylce už zpomalují. Ale můžu říct, že i když mi už 2 odešli (teď mám MG), tak jsou pro mě pořád asi nejlepší volba ;).


nekecej že by perfektní geningy už taky odešli?to byli jen s plastovou převodovkou? já myslel že už se takový mini serva digitál ani nedělaj?

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 23:41 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5420
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
robinj píše:


Je to taky proto že Honza pro RC factory dělá, je pravda že jeho setup bude odzkoušený, na takhle velký akrobat je HXT 900 blbost (i když mě nikdy necukali) na tom tvým odkazu se ty stejný serva daj sehnat levněji 8)


On si je Honza kupuje i do dřevěných letadel, protože prostě fungujou. Což se například o spoustě Hiteců říct nedá. Když mi někdo doporučí lepší servo za rozumný peníz, samozřejmě rád na lepší přejdu :wink:

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2015 8:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15890
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
robinj píše:
... já myslel že už se takový mini serva digitál ani nedělaj?

Tak to by ses divil...
http://www.geningrc.com/ProductsView.Asp?id=37
mám je v halovém GeeBee i F7F a ve srovnání s různými modrásky vedou o tři koňské délky.
To chce ale opravdu si je zkusit a porovnat, ne jen dokola tvrdit že HXT500 na to stačí...
Nejsou ovšem za 2-3 doláče ale dají se sehnat třeba za 6 když pohledáš...

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2015 10:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 671
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
jyrry píše:
Tak to by ses divil...
http://www.geningrc.com/ProductsView.Asp?id=37
mám je v halovém GeeBee i F7F a ve srovnání s různými modrásky vedou o tři koňské délky.
To chce ale opravdu si je zkusit a porovnat, ne jen dokola tvrdit že HXT500 na to stačí...
Nejsou ovšem za 2-3 doláče ale dají se sehnat třeba za 6 když pohledáš...


Jirko ale to ses malinko splet :) psalo se tu o HXT 900
Nehledě na to že jsem se ptal jestli ty geningy 10gr. dělaj v plastu ?jde mi o použití ve zminovaném 1m akro letadle tam nedáš 4 gramový servo to je blbost na to nestačí

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2015 11:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2008
Příspěvky: 137
Bydliště: Letohrad
...jojo bohužel odešli a 2x to znamenalo crash :-), osobně nevěřím že by na to mělo vliv plast/kov. Ale jak říká Honza, za tu cenu asi pořád lepší nebudou ;).


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: ned 01.03.2015 14:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15890
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
robinj píše:
... já myslel že už se takový mini serva digitál ani nedělaj?

Na tohle jsem reagoval. Nespojuj to s něčím jiným.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2015 8:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 395
Bydliště: Trenčín
Chlapi a čo ten Axík na ktorý som sa pýtal? je dobrý do toho EDGA ? :?:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2015 12:47 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.2.2012
Příspěvky: 623
Bydliště: Hradec nad Moravicí
Já bych ho tam neváhal dát. Parametrově bez problémů, točí trošku víc, tak akorát vrtule ne 10x4,7, ale doporučenou 10x4. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Akrobat RC Faktory - 1m
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2015 13:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.12.2009
Příspěvky: 541
Bydliště: Rakovník
AXI 2212-20 jsem měl s vrtulí Gws 9/5


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz